Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η εκδίκηση και ο φίλος απο τα εξάστερα χρόνια...

 Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (7/12, 22:00 ΕΤ-1) την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους "πράσινους" να επιζητούν... εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη και τους φιλάθλους να ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στον Μάικ Μπατίστ, που επιστρέφει για πρώτη φορά στην Αθήνα ως αντίπαλος.
Το "τριφύλλι" έχει εξασφαλίσει ήδη θέση στο Top-16 και αυτό που θέλει είναι να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την πρωτιά στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Από την άλλη μεριά, πάντως, οι Τούρκοι στοχεύουν στο διπλό προκειμένου να σφραγίσουν από σήμερα το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να μην χρειαστεί να περιμένουν το επόμενο παιχνίδι με την Καντού, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της κανονικής περιόδου.
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναμένεται να παραταχθούν πάνοπλοι στην αποψινή αναμέτρηση, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει λόγους για να πονοκεφαλιάζει. Συγκεκριμένα, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα αγωνιστεί και πάλι έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων, ενώ οι Λάσμε και Ματσιούλις ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις τις περασμένες ημέρες. Ωστόσο, αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το παρών.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τώρα, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα ρίξει στη μάχη του ΟΑΚΑ τον Ντέιβιντ Άντερσεν, ο οποίος είχε γαστρεντερίτιδα και σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κάγια Πεκέρ.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία) και Κόντε (Ισπανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!