Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ​Ο ΕΤΟΣ‏!

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος μιας ακόμα σπουδαίας και παραγωγικής -από κάθε άποψη- χρονιάς. Περάσαμε ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στιγμές μαζί, όμως, ως είθισται, προτιμούμε πάντα να κρατάμε τα καλά κάθε χρονιάς και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το 2013 είναι μια ανάσα μακριά μας και έρχεται υποσχόμενο πολλά και σπουδαία πράγματα. Και εμείς, θα είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την κατά το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση από την κοινή μας αγάπη: τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ​Ο ΜΑΣ!

Ρήξη πελματιαίας απονευρωστίτιδας στο αριστερό πέλμα Ο «Μπιγκ Σόφο»

 Με ειδικούς πάτους για να προστατευτούν τα πέλματα του θα αγωνίζεται στο εξής ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.
Ο «Μπιγκ Σόφο» έπαθε ρήξη πελματιαίας απονευρωστίτιδας στο αριστερό πέλμα στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Τώρα αισθάνεται καλύτερα και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην δράση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (3/1, 9.45 μ.μ.) με αντίπαλο την Αναντολού Εφές για την δεύτερη αγωνιστική του «Τοπ 16».
Ο Σχορτσανίτης δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τους πόνους. Γι’ αυτό και να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του πέλματος του στο μέλλον – καθώς ο τραυματισμός του θεωρείται «ύπουλος» - το ιατρικό επιτελείο του έχει συστήσει να αγωνίζεται και να προπονείται με ειδικούς πάτους στα παπούτσια του.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε σήμερα εκτός από τον «Μπιγκ Σόφο» να ανεβάζει ρυθμούς, και τον Μάρκους Μπανκς, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί πόδι του, να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο μοναδικός, που απουσίασε από την προπόνηση των «πρασίνων» ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για, τουλάχιστον, τις επόμενες δέκα ημέρες, λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς.
Ο προπονητής του «εξάστερου» κράτησε για περίπου τέσσερις ώρες τους παίκτες του, που προέρχονταν από ρεπό, στο ΟΑΚΑ, καθώς το πρόγραμμα εκτός από προπόνηση προέβλεπε και την προβολή βίντεο με τα λάθη, τα οποία έγιναν στο ματς της περασμένης Παρασκευής (28/12) με αντίπαλο την Ζαλγκίρις.


πηγή:http://www.pamesports.gr