Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Στα σκάνδαλα του ολυμπιακού κάνουν τις Κότες και το παίζουν εξυγιαντές με τον Παναθηναϊκό! Ουστ Πουτάνας Γιοί Υπάλληλοι της Τρούμπας!!!

 Η κάθαρση ξεκίνησε 

 -3 εφέτος, -2 του χρόνου, 4 ματς κεκλεισμένων και 252.000. 

Μπράβο... Συγχαρητήρια. Για ακόμη μία φορά, «το σκοτώσατε το θηρίο». Τώρα που ο Παναθηναϊκός είναι απροστάτευτος από όλες τις μεριές, βρήκατε την ευκαιρία να ξεκινήσετε την κάθαρση. Όλες τις άλλες που είχατε και ειδικά αυτή του καλοκαιριού με το σκάνδαλο των στημένων, τις αφήσατε να περάσουν έτσι... 

Έτσι, είπατε τώρα να το παίξετε εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή τα όσα έγιναν την Κυριακή. Τι και αν η αστυνομία είναι ο ηθικός αυτουργός, εσείς βρήκατε το εύκολο θύμα. Τον Παναθηναϊκό και του επιβάλλατε την αυστηρότερη των ποινών, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια των αφεντικών σας από τον Πειραιά για την εξόντωση του ιστορικότερου συλλόγου στην Ελλάδα.

Αν πιστεύετε οτι με 3-0 που κατοχυρώσατε το ντέρμπι στον ολυμπιακό, τους 3 βαθμούς που θα αφαιρεθούν στο εφετινό πρωτάθλημα, τα 4 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών που θα παίξει η ομάδα, τις 252.000 ευρώ που θα πληρώσει, αλλά και τους τους -2 πόντους που θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περιόδου, οτι καταφέρατε κάτι, κάνετε λάθος. Μία τρύπα στο νερό κάνατε και αυτό το ξέρουν όλοι.

Η βρωμιά βρίσκεται αλλού και όσο εσείς αρνείστε να ρίξετε το βλέμμα μας προς στον ολυμπιακό γιατί φοβάστε το αφεντικό του, τόσο το πρόβλημα θα διογκώνεται. Περαστικά σας κύριοι, αν κάποιος μπορεί να σας χαρακτηρίσει έτσι.
Όσο για το ενδεχόμενο έφεσης. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς όλη η αυστηρότητα των αρμοδίων πάντα στον Παναθηναϊκό εξαντλείται.