Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Άλλοι Αγαπάνε την Σημαία κι άλλοι...το Κοντάρι της!!!

 Εμετική επίθεση εξαπελυσε ο εκλεγμένος ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΣ βουλευτής της ΧΑ ηλίας παναγιώταρος στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη!
Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του στο BBC, πως στην Ελλάδα υπάρχει ήδη εμφύλιος, τώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ξαναχτυπά βάζοντας στο στόχαστρο τον διεθνή μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσανίτη!!
Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου κλήθηκε να πει την άποψη του για τους Έλληνες διαφορετικού χρώματος, στην εκπομπή «Μακελειό» του Extra 3.
Σε αντίθεση με εκατομμύρια ΈΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους που αγαπούν και θαυμάζουν τον Σόφο, για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Η.Παναγιώταρο, ο άσσος του μπάσκετ που μας έχει κάνει περήφανους, φορώντας την φανέλα της εθνικής…  δεν είναι Έλληνας!!!!
«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα». Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Παναγιώταρος και συνέχισε το παραλήρημα του παρομοιάζοντας τον Σοφοκλή... ούτε λίγο , ούτε πολύ με ΣΚΥΛΟ!!!!
«Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά»

Και εσύ παναγίωταρε είσαι ένας υπάνθρωπος,ένα ρημάδι της κοινωνίας!
Αλλα έτσι είναι εκλεγμένε ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΕ->Άλλοι Αγαπάνε και την Τιμάνε την Ελληνική Σημαία ενώ ΕΣΥ και οι Ομοϊδεάτες ΣΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ!!!!

Party στην Stozice Arena!!!

 Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός και να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του παρκέ στην αναμέτρηση με την Ολίμπια Λουμπλιάνα ως το τελικό 67-85, το οποίο σφράγισε την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Euroleague στη Σλοβενία.
Το τριφύλλι βρέθηκε πίσω στον αγώνα μόλις δύο φορές σε όλη του τη διάρκεια, στα πρώτα δευτερόλεπτα κι αυτές στο πρώτο λεπτό (2-0, 3-2). Από εκεί και πέρα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και κράτησε σταθερά το προβάδισμα. Αυτό που έκανε ήταν να αυξάνει σταδιακά τη διαφορά και να πατά όλο και πιο γερά στο παρκέ. Έφτασε στο 19-23 με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, η Ολίμπια Λουμπλιάνα πλησίασε στον έναν πόντο (24-25, 12’10’’), αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 29-40 (17’) με ένα επιμέρους 5-15 και με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης να κλείνει 38-50.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν για μία ακόμη φορά δυνατό για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε στο ελάχιστο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε στο +19 (50-69) και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 32’  έφτασε στο +21 (53-74). Το τελικό 67-85 ήρθε απλά να σφραγίσει μια πολύ καλή εμφάνιση και μια σημαντική για τη συνέχεια νίκη.
Από τα πλέον θετικά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό η προσφορά όλων στη νίκη, καθώς δύσκολα βρίσκεις παίκτη που δεν ήταν θετικός. Ο Ματσιούλις έδειξε το δρόμο στην αρχή και παρέμεινε σταθερός, ο Ούκιτς δημιούργησε ρήγματα, ο Κίτσεν βοήθησε σε οργάνωση και εκτέλεση, ο Γιαννόπουλος σε 12’ λεπτά είχε 12 πόντους με ¾ τρίποντα και 4 ριμπάουντ, ο Λάσμε ήταν εντυπωσιακός με 5 τάπες και 13 πόντους με 5/5 δίποντα και 3/3 βολές σε 21’37’’. Και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί…
Διαιτητές: Τσέρεμπουχ, Γκαρθία, Σουλγκά
Δεκάλεπτα: 19-23, 38-50, 50-69, 67-85
Ολίμπια Λ (Φιλιπόφσκι): Γουότερς 10, Ρούπνικ 2, Πρέπελιτς 11, Μπλάζιτς 6, Ράνικο, Μούριτς 5, Μπέινς 16, Μπούμπνιτς 6, Πέιτζ 9, Μότσνικ, Όμιτς 2
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 2, Πάνκο 9, Ματσιούλις 18, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 14, Λάσμε 13 (8ρ, 5κ), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 5 (6 α), Κίτσεν 4, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 12, Σχορτσανίτης 4
*Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει αύριο στις 12.10 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (29/10, 19.00).