Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η Ξεφτίλα σας Αυξάνεται σαν τους Ψεύτικους τίτλους σας Κωλόγαυροι!!!

Άπιαστο το πέναλτι του Αμπντούν! Ούτε ο Μανιάτης δεν μπορούσε να το βγάλει...Μεγάλη καμπάνα περιμένει το Γιάχο. Αρνήθηκε να σηκώσει την κούπα στην απονομή!!!
Ο Γιάχος και το κουμάσι ο Τριτσώνης έκλεισαν τα μάτια στο πέναλτι της δεκαετίας που ήταν και αποβολή του Μανιάτη! 
Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο που ονειρεύονται οι κωλόγαυροι. Αυτό είναι το μπουρδέλο που κάποιοι νομίζουν ότι αποτελεί... στολίδι και πρότυπο για να επενδύσεις τα λεφτά σου. Για να στα κλέβουν οι Γιάχοι και οι βοηθοί του! και να γελαέι ο Καριόλης ο Μαρινάκης! Τόσα χρόνια με την παράγκα των λιμανίσιων έχουν δει τα μάτια μας πολλά. Άπειρα. 
Αυτό που έγινε στον τελικό του Κυπέλλου, ΟΧΙ δεν έχει ξαναγίνει. Η μπάλα πάει προς τα δίχτυα στο 69', ο Μανιάτης ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ κόβει την μπάλα με το χέρι. Πέναλτι; ΌΧΙ. Αποβολή; ΟΧΙ. Ο Γιάχος και ο Τριτσώνης που ως επόπτης πίσω από το τέρμα είδε πεντακάθαρα την φάση έκλεισε τα μάτια! Τίποτα. Σαν να μην έγινε τίποτα.έτσι απλά ολυμπιακά!
 
Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του τελικού. Μας είναι αδιάφορο εντελώς. Αυτό που έγινε ΚΑΙ απόψε είναι η πιο τρανή απόδειξη για το τι παίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να το χαίρονται αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...