Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Σέντερ από την Κίνα και... Χαραλαμπόπουλος!

 "Γιατί να γίνει το ίδιο λάθος που γινόταν επί Ζοτς και να μην εμπιστευτεί ο Παναθηναϊκός τα παιδιά της Ακαδημίας του"

Τα έχουμε πει αρκετές φορές για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και ως τώρα δεν μπορεί κανείς να είναι παραπονεμένος από την προσπάθεια που έχει γίνει για να κλείσουν όλα τα θέματα, το ένα μετά το άλλο.
Κάπου εδώ όμως νομίζουμε ότι έχουμε την πρώτη μας και μοναδική διαφωνία. Ο Παναθηναϊκός κινείται για δύο παίκτες ακόμα και στην περίπτωση του σέντερ, δεν θα διαφωνήσουμε ότι χρειάζεται άλλο ένα κλασικό 5άρι που να μπορεί να ποστάρει περισσότερο από τον Λάσμε.

Oι κινήσεις εξάλλου για την front line έγιναν πιο γρήγορα από ποτέ... Ανανέωσαν οι Γκιστ και Λάσμε που είναι περιζήτητοι στην Ευρώπη, ήρθε ο Φώτσης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και η τετράδα συμπληρώνεται από τον Μαυροκεφαλίδη. με τον Σκορδίλη να βοηθάει δίνοντας ανάσες και σε δυνατά ματσάπ στις προπονήσεις.

Τώρα χρειάζεται άλλος ένας, μιας και ο Μαυροκεφαλίδης ίσως να χρησιμοποιείται και σαν τεσσάρι και είναι μια πολύ καλή λύση να κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός κάποιον Κινέζο σέντερ που να τον βοηθήσει και στην προώθηση του ονόματος του στην χαώδης αγορά εκεί. Αλλαγές εξάλλου αν δεν του βγει κάτι μπορεί να κάνει και όπως φάνηκε πέρυσι, οι αλλαγές και οι έξτρα προσθήκες ήταν αυτές που έδωσαν το κάτι παραπάνω για τον τίτλο (σ.σ. πριν αρχίσετε τις σκέψεις διαβάστε σχετικά το ΥΓ2). Αλλά το να έρθει ένας Κινέζος στον Παναθηναϊκό δεν είναι βοήθεια μόνο για την ρακέτα αλλά (και κυρίως) για την εμπορική χρήση του όλου θέματος...

Πάμε τώρα στους περιφερειακούς… Μετράω και ξαναμετράω και δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο με δεδομένο ίσως ότι δεν θα γίνει προσέγγιση στον Ματσιούλις, ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει κάποιο κοινοτικό «τριάρι» που θα τον βοηθάει περισσότερο σε δουλειές ρολίστα.
Και κάπου εκεί νευριάζω κιόλας που ο νέος Παναθηναϊκός ενός Έλληνα προπονητή κάνει το ίδιο λάθος που έκανε τόσα χρόνια επί Ζοτς και του κόστισε κάποια στιγμή, ή που έκανε και ο Ολυμπιακός, αλλά δεν κάνει καμία άλλη σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα. Να μην εμπιστεύεται την Ακαδημία του.
Και αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία του, υπάρχει το μεγαλύτερο ταλέντο στους γεννημένους το 1997 στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Και δεν το λέω εγώ, αλλά όλοι όσοι τον έχουν δει σε Ευρώπη αλλά και Αμερική.


Θα πουν πολλοί ως κλασικοί Έλληνες… «που να πάμε με Χαραλαμπόπουλο», αλλά κοιτάχτε τι γίνεται στα γκαρντ… Διαμαντίδης,Ούκιτς, Κάρι και Παππάς μπορούν να παίξουν άνετα ως άσοι και ως «δυάρια». Βάλτε και τον Μπράμος και βρήκατε πέντε περιφερειακούς για δύο θέσεις. Διαμαντίδης, Μπράμος και Γιάνκοβιτς αγωνίζονται και εύκολα ως σμολ φόργουορντ. Έχουμε έξι περιφερειακούς και πέντε ψηλούς για την δωδεκάδα (Φώτσης, Γκιστ, Λάσμε, Μαυροκεφαλίδης και άλλος ένας που θα αποκτηθεί). Ο Σκορδίλης ίσως και ο Ξανθόπουλος, μαζί με τον έτερο νεαρό Διαμαντάκο μας φτιάχνουν την τριάδα που θα βοηθάει κυρίως στην Α1 και ποιος έμεινε; Ένα τριάρι που ίσως να μπορεί να παίξει και 4άρι.

Ε γιατί στην αρχή της σεζόν να μην δώσεις την ευκαιρία στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να σου δείξει αν μπορεί ή όχι. Και αν δεν μπορεί διορθώνεις το ρίσκο σου με την απόκτηση ενός κοινοτικού, αφού θα έχει θέση κενή. Γιατί να μην δείξεις στα χιλιάδες νέα παιδιά που είναι οπαδοί σου ή στα χιλιάδες νέα παιδιά που παίζουν μπάσκετ, πως αν προπονηθούν συστηματικά, αν βοηθήσουν το ταλέντο τους ίσως έχουν και αυτή μία ευκαιρία να παίξουν στην κορυφαία Ελληνική ομάδα.

Και στο κάτω κάτω, τι δεν έχει ο Χαραλαμπόπουλος, που το έχουν άλλοι Κοινοτικοί; Μόνο εμπειρία δεν έχει… Ε δώστου την! Αν αποκτηθεί άλλος ένας, ο Χαραλαμπόπουλος για μία ακόμα σεζόν θα μένει εκτός δωδεκάδας και θα παίζει μόνο στο εφηβικό πρωτάθλημα και στην Β’ ΕΣΚΑ. Υπάρχει λόγος; Υπάρχει λόγος να σκορπίσει ο Παναθηναϊκός χρήματα σε παίκτες τύπου Κίτσεν, Άρμοστονγκ ή ακόμα και Γκουίν που ακόμα αναζητώ μία φυσιολογική εξήγηση για τον οποία ήρθε στον Παναθηναϊκό.
Ξέρετε πόσοι παίκτες φεύγουν κάθε χρόνο από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού χωρίς να έχουν παίξει σχεδόν ποτέ στην αντρική ομάδα, ή γιατί βλέπουν πως πολύ δύσκολα θα μπουν σε αυτή; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντα έπαιρνε μαζί του στην προετοιμασία κάποιους νεαρούς αλλά ποτέ δεν ανέδειξε και κανένα και αυτό ίσως να είναι το μόνο που μπορεί να του καταλογίσει κάποιος.

Κάπως έτσι βλέπουμε τώρα τον Παπαπέτρου στο Ευρωμπάσκετ των Νέων που ήταν στο παιδικό του Παναθηναϊκού, τον Καραμολέγκο, τον Γόντικα και κάπως έτσι ίσως θα δούμε σε λίγο καιρό τον Μαραγκό (αν και εδώ ίσως και να δίνω δίκιο στον Ζοτς, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία), τον Ζούμπο και πολλά άλλα παιδιά που έφτασαν στην κορυφή της ΕΣΚΑ, στην κορυφή της Ελλάδας ενίοτε αλλά δεν πήραν ποτέ την ευκαιρία τους στον εξάστερο.

Δεν θα είναι καλή εισπρακτική κίνηση η παρουσία του Χαραλαμπόπουλου στην δωδεκάδα; Απλά σκεφτείτε πόσες φορές στο γήπεδο, ο κόσμος δεν σηκώθηκε όρθιος να χειροκροτήσει μία καλή ενέργεια, μια καλή προσπάθεια ή ακόμα και μόνο την είσοδο στο παρκέ ενός νεαρού παίκτη τα προηγούμενα χρόνια.

Και όπως είπα και αρχικά… Δώστου την ευκαιρία να είναι ο δωδέκατος και αν δεν την αρπάξει, κάνε τις κινήσεις σου. Το να μην έχεις εξάλλου 12 παίκτες που περιμένουν να παίζουν και να πρωταγωνιστούν αλλά 10 ή 11 συχνά δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Κυρίως όταν υπάρχουν και τόσα παιχνίδια στην Α1 που δεν θα είναι επιπέδου Ευρωλίγκα.

ΥΓ1. Χωρίς καμία υποψία σύγκρισης απλά αναφέρω… Αμάρε Στουνταμάιρ, Λε Μπρον Τζέιμς, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κέβιν Ντουράντ, Μπράντον Τζέννινγκς και το Νο14 του φετινού ντραφτ Σαμπάζ Μοχάμεντ. Όλοι αυτοί έχουν επιλεχθεί στο παρελθόν από τους… άσχετους Αμερικανούς στο Jordan Classic στο οποίο έπαιξε φέτος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος…

ΥΓ2. Επειδή θα κολλήσουν πολλοί στον… Κινέζο σέντερ που λέω. Δεν αναφέρω κάτι συγκεκριμένο και σαφώς δεν περιμένω αν έρθει ένας τέτοιος παίκτης, που γενικά λόγω καθεστώτος είναι δύσκολο να είναι ο «Δεν το ξέρει η Γη»…Ο Πινγκ Σανγκ φαίνεται μία καλή περίπτωση και να θυμάστε πάντα... πως ο Παναθηναϊκός έχει την ευελιξία να κάνει μεταγραφές και μεσούσης της σεζόν αν κάτι δεν του βγει. Εξάλλου ο Κινέζος είναι μία κίνηση που μπορεί να δυναμώσει πολύ το brand name του τριφυλλιού στην Ασία με μεγάλες και θετικές οικονομικές συνέπειες για τους πράσινους.

ΥΓ3. Δεν είμαι μάνατζερ ή φίλος του Χαραλαμπόπουλου… Πιστεύω απλά πως κανείς που εμπιστεύτηκε νέους παίκτες δεν έχασε. Το video ίσως πείσει και εσάς το τι μπορεί να κάνει ο μικρός που δουλεύει διαρκώς και σε απίστευτους ρυθμούς και αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν και οι προπονητές του.
 

Λαζαρίδης: "Ανερχόμενη δύναμη ο Παναθηναϊκός"






Ο προπονητής της Εφηβικής ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης, μίλησε στα prasinanea.gr για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Πόσο σημαντική ήταν για εσάς η κατάκτηση του μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα;

"Αν σκεφτούμε ότι πριν από 4 χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν συμπλήρωνε ομάδα για να κατεβάσει στις αγωνιστικές κατηγορίες σίγουρα είναι επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες. Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν ένας προπονητής και 15 παιδιά. Τώρα στις ακαδημίες είμαστε 5 προπονητές και έχουμε περίπου 200 παιδάκια που ασχολούνται με το πόλο.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πιστεύω ότι η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι μια μεγάλη επιτυχία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και την ομάδα Μίνι Παίδων η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση. Το γεγονός όμως ότι πήραμε ένα μετάλλιο δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ανερχόμενη δύναμη.

Μάλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στο συγκλονιστικό ημιτελικό κόντρα στο Παλαιό Φάληρο και να πάρουμε την πρόκριση και στον τελικό. Πάντως, πιστεύω ότι η Βουλιαγμένη ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου".

Όπως αναφέρατε ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει μία συνέχεια. Δηλαδή δεν υπάρχει ένα αγωνιστικό τμήμα που να ξεχωρίζει αλλά φαίνεται πως υπάρχει συνέχεια. 

"Αυτός ήταν και ο σκοπός μας. Θέλαμε να μαζέψουμε παιδιά να δουλέψουμε μαζί τους και να δημιουργήσουμε αγωνιστικά τμήματα. Πέρα από τα παιδιά που είναι ήδη στις αγωνιστικές ομάδες υπάρχουν και άλλα που έρχονται από πίσω. Γενικότερα όλα είναι μία αλυσίδα και αυτός ήταν ο στόχος μας".

Το γεγονός ότι τα παιδιά έκαναν προετοιμασία στο εξωτερικό πιστεύετε ότι έπαιξε τον ρόλο του;

"Σίγουρα μας βοήθησε στο να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα. Τα παιδιά ήταν συνέχεια μαζί και αυτό βοήθησε στο "δέσιμο" μεταξύ τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε ορισμένα δυνατά φιλικά στο Μαυροβούνιο.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα της Αυστραλίας λίγες μέρες πριν την έναρξη της τελικής φάσης. Μέσα απ' όλα αυτά πιστεύω ότι τα παιδιά κέρδισαν πράγματα"

Πάντως εσείς έχετε κατακτήσει πρωτάθλημα με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού.

"Ναι, ήμουν μέλος της Εφηβικής ομάδας που είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 1987. Τότε ήμουν 16 χρονών. Τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία ως προπονητής πια να κατακτήσω ένα ακόμα μετάλλιο"

Τέλος, πιστεύετε ότι θα υπάρχει συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε;

"Σίγουρα αυτό είναι που θέλω. Μέσα από τη δουλειά που κάνουμε μαζί με τα παιδιά να υπάρξει μια συνέχεια. Πιστεύω ότι αρωγός μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τα τμήματα υποδομής"





«Πράσινες» οι Μιλοβάνοβιτς, Μπίσκου!

Μία μία καλύπτει τις θέσεις εν όψει της νέας περιόδου ο Παναθηναϊκός προχωρώντας στην απόκτηση των Μπίσκου και Μιλοβάνοβιτς. Ανανεώνει η Νούσια.

Η νέα ομάδα του τριφυλλιού χτίζεται με γοργούς ρυθμούς και πολύ σύντομα ο Γιώργος Ρούσης θα έχει στη διάθεσή του όλο το ρόστερ. Τελευταίες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό αυτές των Φωτεινής Μπίσκου και Εμιλίας Μιλοβάνοβιτς, ενώ στο πλάνο υπάρχει και μια ανανέωση, με την Αποστολία Νούσια.
Διετές συμβόλαιο προβλέπει η συμφωνία με τις Φωτεινή Μπίσκου και Αποστολία Νούσια. Η 21χρονη Μπίσκου, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή ως ακραία αλλά και διαγώνια θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Τα δικαιώματα της τα έχει ο ΓΣ Άργους.
Η 22χρονη Νούσια από την άλλη έδειξε την περασμένη περίοδο τις δυνατότητές της στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή της και όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει «πράσινη».
Και στην πάσα όμως καλύφθηκε η θέση, καθώς η Εμιλία Μιλοβάνοβιτς θα κληθεί να την καλύψει, αντικαθιστώντας την Έλενα Κουντουρά που πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η 25χρονη Σέρβα αγωνίστηκε πέρυσι στην Ντιναμό Αζοράτα, ενώ είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει από τα σύνορα της χώρας της, μετά τη σεζόν 2011-12 που έπαιξε με τη φανέλα της Μπαρ Μαυροβουνίου.

Σαν Σήμερα 19/7/2003 ο Παναθηναϊκός έντυνε στα πράσινα τον Markus Münch(Μάρκους Μινχ)

Στο άκουσμα του ονόματος του Μάρκους Μινχ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού… αγαλλιάζουν!!! Βλέπετε, η προσφορά του Γερμανού αριστερού μπακ στο «τριφύλλι» ήταν σπουδαία! Ο ίδιος φρόντιζε να δίνει σε κάθε αγώνα τον καλύτερό του εαυτό, κάτι που αναμφίβολα τον έκανε αγαπητό στην εξέδρα. Παράλληλα, με τον επαγγελματισμό και την άριστη συμπεριφορά του δε δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα, απασχολούμενος μόνο με τα καθήκοντά του. Μπόρεσε να συνδυάσει την παρουσία του στους «πράσινους» με την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2003/04! Αγωνίστηκε συνολικά για δύο χρονιές στον Παναθηναϊκό: 2003/04 και 2004/05, συμμετέχοντας σε 44 αγώνες της ομάδας, ενώ σκόραρε και 3 φορές.
Μάλιστα, το «τριφύλλι» ήταν ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός, αφού κρέμασε τα παπούτσια του μόλις άφησε την ομάδα! Και σήμερα δεν διευθύνει κάποια ακαδημία ούτε έχει κάποιο πόστο σε ποδοσφαιρικό σύλλογο: είναι ιδιοκτήτης και προπονητής… καθαρόαιμων αλόγων κούρσας (δραστηριότητα που ξεκίνησε όταν ακόμα αγωνιζόταν μάλιστα, το 2001)!!! Στην πόλη Μάνχαϊμ έχει υπό την κυριότητά του μια εγκατάσταση που φιλοξενεί 10 προπονητές και 12 άλογα, τα οποία λαμβάνουν τακτικά μέρος σε αγώνες. Έτσι, αν λατρεύετε τον ιππόδρομο και σας φέρει ο δρόμος σας ως τη Γερμανία, μη διστάσετε να ποντάρετε στους ίππους του Μάρκους Μινχ (ιδίως αν είστε και οπαδός του Παναθηναϊκού)!!!

Ο 40χρονος σήμερα Γερμανός άσος γεννήθηκε στο Νούσλοχ, και απόλαυσε μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις παίζοντας σε σπουδαίες ομάδες. Νεαρός ακόμα ανήκε στην άσημη Σαντχάουζεν, από την οποία τον απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου. Με τους Βαυαρούς πρωτόπαιξε επαγγελματικά, το 1990, και αναδείχθηκε μαζί τους πρωταθλητής Γερμανίας, το ’94. Την ίδια χρονιά, «μετακόμισε» στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στις «ασπιρίνες» είχε δύο «γεμάτες» σεζόν (57 συμμ./3 γκολ) ώσπου το ’96 επέστρεψε στη Μπάγερν. Κατέκτησε εκ νέου το πρωτάθλημα (1997) αλλά και το Κύπελλο (1998). Αποχωρεί εκ νέου από την ομάδα, όμως. Συνέχισε για ένα χρόνο στην Κολωνία προτού διαβεί τα σύνορα της χώρας του και υπογράψει στη Τζένοα.

Έμεινε μια χρονιά στον ιταλικό σύλλογο, και κατόπιν παρέμεινε εκτός Γερμανίας, αφού ο επόμενος σταθμός του ήταν η τουρκική Μπεσικτάς. Η διετής παραμονή του στους «Αετούς» ήταν επίσης «γεμάτη» (60 ματς/6 γκολ) αλλά… δίχως τίτλο! Το 2001 επαναπατρίζεται για χάρη της Γκλάντμπαχ, και δύο σεζόν αργότερα εντάσσεται στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο όπως προείπαμε κρέμασε τα παπούτσια του το 2005.

Παρά την καλή του αναμφίβολα παρουσία στα γερμανικά γήπεδα, ο (αγαπημένος της «πράσινης» κερκίδας) Μάρκους Μινχ δεν έμελλε να χριστεί ποτέ διεθνής με τη «νατσιοναλμάνσαφτ» (σ.σ. την εθνική ανδρών της Γερμανίας). Υπήρξε όμως βασικό στέλεχος της Ελπίδων της χώρας του, με την οποία «μέτρησε» 12 διεθνείς συμμετοχές και 2 τέρματα.


Πήρε Κινέζο και πολιορκεί τον Μποχωρίδη ο Εξάστερος!

 Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τελικά έναν Κινέζο παίκτη. Ο φόργουορντ Πινγκ Σανγκ, γεννημένος το 1984, που έχει παίξει μπάσκετ στο κολέγιο της Nεμπράσκα, του Ιλινόις Σέντραλ και στην δεύτερη κατηγορία με το Εμπόρια Στέιτ είναι η νέα προσθήκη των Πρασίνων.

H τελευταίο του ομάδα ήταν η Qingdao DoubleStar Eagles της κινέζικης λίγκας CBA και τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Θεωρητικά ο Σανγκ πρέπει να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Γιόνας Μασιούλις στην ομάδα, αλλά η εμπειρία και το βιογραφικό των δύο παικτών δεν μπορεί να συγκριθεί. Ο Πινγκ, άλλωστε, είναι περισσότερο πάουερ παρά σμολ φόργουορντ. Όπως έγραψε ο ίδιος: “Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθω και να μελετήσω το παιχνίδι στην Ευρώπη, όπου το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό και οι τακτικές πολύ προχωρημένες, ειδικά στον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Είμαι περήφανος που πάω εκεί. Είναι μια ευκαιρία που θα εκμεταλλευτώ σαν να είναι θησαυρός. Πάντα ήταν το όνειρο μου η Ευρώπη και τώρα έγινε πραγματικότητα. Ως ο πρώτος Κινέζος που πάω εκεί, θέλω να αποτελέσω την αρχή και για άλλους”.
Ο Παναθηναϊκός από πέρυσι προσπαθούσε να αποκτήσει έναν Κινέζο παίκτη και ανάμεσα σε αυτούς που η ομάδα είχε επαφές βρίσκονταν οι Γι Γιανλιάν, Γκούο Αϊλούν, Σουν Γιούε και Ντεζουάν Χαν.

Μποχωρίδης προ των πυλών

 Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση "ματ" με τον Μποχωρίδη. Επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον απ΄τον Απρίλιο όπως και την απομάκρυνση του Ξανθόπουλου.
Μετά την ιστορική μεταγραφή του Σανγκ Πινγκ στον Παναθηναϊκό οι πράσινοι είναι έτοιμοι να φτάσουν σε μια ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφή με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο παίκτης το θέλει πάρα πολύ και ιδιαίτερα το να αγωνιστεί με το είδωλο του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει έναν ακόμα παίκτη που θα συμπληρώσει τη θέση στα γκαρντ. Ο κόουτς του Τριφυλλιού πέρασε από "κόσκινο"  παίκτες οι οποίοι είτε προτάθηκαν, είτε τους είχε ο ίδιος στο μυαλό του. Τελικά όπως φαίνεται, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πράσινη", ο "Άρτζι" κατέληξε στον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο νεαρός άσος του Άρη αποτελεί νούμερο ένα στόχο στη μεταγραφική λίστα με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να τον ντύσει στα πράσινα. Ο μικρός αυτή την περίοδο βρίσκεται με την Εθνική ομάδα στην Εσθονία για το Ευρωμπάσκετ Κ20. Εκεί πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις.

Στην πράσινη διοίκηση γνωρίζουν ότι ο Μποχωρίδης έχει όλα τα φόντα να γίνει απ΄τους παίκτες που θα αφήσουν εποχή στο ελληνικό μπάσκετ και σύμφωνα με το πλάνο της ελληνοποίησης ο παίκτης ταιριάζει απόλυτα στον Εξάστερο.