Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Juan Ramón Rocha και Γιάννης Βονόρτας!

 Το χρονικό ενός προαναγγελθόντος διαζυγίου γράφτηκε το απόγευμα, αφού στη συνάντηση που είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας.
Μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, Αλαφούζος και Φερέιρα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ να λέει στον Πορτογάλο προπονητή ότι αυτός μπορεί να τον στηρίζει αλλά το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο και το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η συνεργασία. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν υπέρμαχος της παραμονής του Πορτογάλου, κάτι που είχε δηλώσει και την Τρίτη, αλλά όλες οι εισηγήσεις που δεχόταν ήταν αρνητικές για το ενδεχόμενο αυτό, ενώ έκδηλη ήταν και η οργή των οπαδών, με το φόβο μάλιστα και επεισοδίων στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Ο Φερέιρα άκουσε τον Αλαφούζο και δέχτηκε την απόφαση, παρότι πιστεύει ότι η ομάδα είχε πολλά προβλήματα με τις απουσίες, ενώ λόγω και των νέων προσώπων δεν ήταν εύκολο να «δέσει»! Ετσι πριν κλείσει δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποχωρεί και πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Πάντως αποφασίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλα και μέχρι τον Ιούνιο να κάτσουν στον πάγκο Χουάν Ρότσα και Γιάννης Βονόρτας! Είναι η τρίτη φορά που ο ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο Χουάν Ρότσα θα αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διετία 1994-96 όταν οδήγησε τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το αποτυχημένο πέρασμα του, το 1999!

Ο Φερέιρα Τσίου Επιτέλους!!!!!!

 
 Τέλος ο Φερέιρα. Στον πάγκο θα κάτσουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Γιάννης Βονόρτας. H λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι γεγονός. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην ήθελε σε καμία περίπτωση να απομακρυνθεί ο Πορτογάλος τεχνικός από τον πάγκο της ομάδας, αλλά οι πιέσεις που δέχτηκε από όλους τους συνεργάτες του, τον οδήγησαν σε ραντεβού και… διαζύγιο των δύο πλευρών. Ρότσα και Βονόρτας αναλαμβάνουν για την ώρα. 

Ποιός θα μας αδειάσει την γωνιά Πρώτος;;;

 Φερέιρα και Πεδουλάκης μπορεί να... πρόλαβαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ως προπονητές του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα, αλλά όλα συνηγορούν στο ότι θα χρειαστούν ένα θαύμα για να τους... βρουν τα Χριστούγεννα στους τωρινούς πάγκους τους. Ποιος θα φύγει πρώτος; Μεγάλο φαβορί είναι ο Πορτογάλος που εμφανίζεται να έχει... ημερομηνία λήξης εβδομάδας (ενώ ο Ελληνας τεχνικός... μηνός). Πάντως, το ποιο «διαζύγιο» θα είναι... βελούδινο, παίζεται...

«Πράσινος» και τυπικά ο Nick Vogel!!!

 «Πράσινος» και τυπικά ο Nick Vogel. Τέλος με τον Μορέιρα και ευχαριστίες στον Βραζιλιάνο κεντρικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάρλος Μορέιρα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται επιτυχίες στην καριέρα του.
Παράλληλα, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου κεντρικού, Νικ Βόγκελ (γεν. 5/2/1990, 2.05). Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού, που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του UCLA (University California Los Angeles), θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (14/11) το απόγευμα».