Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Two Nations Cup: Άλλη Μία Ευκαιρία για Τους Πελάτες Να Διδαχθούν Μπάσκετ Από Τον Βασιλιά Της Ευρώπης!!!


Tο "Two Nations Cup" αποτελεί το πρώτο "αθλητικό" brand, κάτω από το οποίο θα διοργανώνονται τουρνουά και γεγονότα με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και αθλητών από την Ελλάδα και την Τουρκία. Κύριος στόχος είναι η συνάντηση των δύο εθνών σε αθλητικό επίπεδο, μακριά από αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, καθώς και η προώθηση της ειρήνης και της φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Στο πλαίσιο δημιουργίας ενός διεθνώς αναγνωρίσιμου θεσμού για τα επόμενα χρόνια, οι αναμετρήσεις θα θέτουν ως προτεραιότητα τη σύμπραξη των αθλητικών και πολιτιστικών αξιών των δύο χωρών. Σκοπός είναι τα εν λόγω τουρνουά να διεξάγονται κάθε χρόνο εναλλάξ στην Τουρκία και την Ελλάδα, καθώς και σταδιακά να συμπεριληφθούν περισσότερα και διαφορετικά αθλήματα.

Ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά μπάσκετ, το "Two Nations Cup Basketball 2011", θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 1-2 Οκτωβρίου στο Abdi Ipekci Arena, με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων ομάδων από κάθε χώρα, του Παναθηναϊκού και ολυμπιακού από ελληνικής πλευράς, και της Anadolu Efes και Fenerbahce Ulker από τουρκικής πλευράς.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η διεξαγωγή παράλληλου τουρνουά, με την συμμετοχή και των εφηβικών ομάδων των τεσσάρων συλλόγων. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, στο Haldun Alagas Sports Hall.

Highlight του διημέρου θα αποτελέσει η διεξαγωγή ενός Junior All Star Game στο Abdi Ipekci Arena, στις 2 Οκτωβρίου, Διεθνής Ημέρα Μη Βίας, με μικτές ομάδες επίλεκτων έφηβων αθλητών, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων των δύο λαών.