Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΗ "ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΗΣ" ΕΙΔΗΣΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ tro-ma-ktiko.blogspot.com/

ΣΤΗΝ Flamengo O Cleyton MΕΣΩ Κοπεγχάγης!!!


Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν μια ανάσα από τη συνέχιση της καριέρας του στη Κοπεγχάγη αλλά στο κόλπο απόκτησης του μπήκε και η Φλαμένγκο. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος ετοιμάζει πρόταση για τον μέσο του Παναθηναϊκού.

Η «Φλα» εντός των επόμενων ημερών θα στείλει φαξ στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου θα γίνει γνωστό τι προσφέρει στο τριφύλλι για να επαναπατρίσει τον Κλέιτον. Ετσι, η Κοπεγχάγη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για τον μέσο του Παναθηναϊκού καθώς προτιμά τη Βραζιλία από τη Δανία. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Ο Πολωνός επιθετικός Ireneusz Jeleń???


Ο Πολωνός επιθετικός της Οσέρ Ιρενέους Γέλεν φέρεται να είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο εν λόγω παίκτης δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τους «πράσινους» καθώς πριν από τέσσερα χρόνιας το «τριφύλλι» είχε ενδιαφερθεί και πάλι για τον 29χρονο φορ.

Η περίπτωση απόκτησης του έμεπιρου φορ ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι καθώς έρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Οσέρ . Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γέλεν είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας 25 φορές ενώ έχει σημειώσει και τέσσερα τέρματα.