Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ομαδικές προπονήσεις Αυγούστου για τα Τρίφυλλα Πεντάλ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και η ώρα των ομαδικών προπονήσεων την ομάδας ποδηλασίας του Παναθηναϊκού μας!
Πιο συγκεκριμένα:
Οι προπoνήσεις για τα επόμενα Αυγουστιάτικα Σαββατοκύριακα ειναι στις 8:30 το πρωί!
 
Σάββατο. 3/8/2013 -Φλοίσβος
Κυριακή    4/8/2013 - Παλιός Βενέττης
Σάββατο. 10/8/2013 - Φλοίσβος
Κυριακή.  11/8/2013 - Αγία Παρασκευή

Σάββατο. 17/8/2013 - Αγία Παρασκευή
Κυριακή.  18/8/2013 - Φλοίσβος
Σάββατο. 24/8/2013 - Αγία Παρασκευή
Κυριακή.  25/8/2013 - Παλιός Βενέττης
 

Βόλεϊ Ανδρών: Η αθλητική δικαστής απέρριψε τις αιτήσεις των Ντονά, Ψάρα και Μηνούδη για απαγόρευση μεταγραφών του ΤΑΑ Παναθηναϊκός!

Πριν λίγη ώρα η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την απόφασή της, ουσιαστικά δίνοντας στο «τριφύλλι» το «πράσινο» φως που αισιοδοξούσε ότι θα πάρει. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε περίτρανα και συνεχίζει χωρίς το βάρος αυτής της υπόθεσης στις πλάτες του τον προγραμματισμό μιας δύσκολης και κρίσιμης σεζόν.
 
Η απόφαση της δικαστού, αναφέρει χαρακτηριστικά
«Η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ κα Κωνσταντίνα Γεωργούλια εκδίκασε τις προσφυγές των αθλητών Στάθη Ντονά, Σάκη Ψάρρα και Βασίλη Μηνούδη κατά του Παναθηναϊκού και του Πέδρο Σαντιάγκο Νταραϊντού κατά της ΑΕΚ και αποφάσισε:
 1.Απέρριψε τις αιτήσεις των αθλητών Ντονά, Ψάρα και Μηνούδη για απαγόρευση μεταγραφών του ΤΑΑ Παναθηναικός ΑΟ με το σκεπτικό ότι οι απαιτήσεις τους βασίζονται σε αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών που είναι μεν προσωρινά εκτελεστές, αλλά όχι τελεσίδικες όπως ρητά απαιτείται παό το άρθρο 95 παρ 6 εδάφιο 2 του ν.2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το ν. 4049/2012.
 2.Aναβλήθηκε η έκδοση απόφασης για την υπόθεση Νταραϊντού και επιφυλάχτηκε ως προς αυτήν, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ίδρυσης, έγκρισης και λειτουργίας του ΤΑΑ ΑΕΚ προκειμένου να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Volley League).».

Σε εξαιρετικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και Dolphins F.C. για τον 20χρονο Abdul Ajagun!

Μονάχα λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του «μαύρου διαμαντιού» από την Dolphins F.C. της Νιγηρίας, Αμπντούλ Ατζαγκούν, στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει σήμερα η «Π». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» έχει κατορθώσει να παραγκωνίσει τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες –οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν από την Τουρκία- και να βρεθεί με το… τιμόνι στα χέρια στην υπόθεση του νεαρού επιθετικού.

Μάλιστα, είναι τόσο γρήγορες οι κινήσεις που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο θέμα από πλευράς διοίκησης, ώστε η ομάδα του Ατζαγκούν φέρεται έτοιμη να πει το «ναι» από στιγμή σε στιγμή, δίνοντας στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να εντάξει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή του μέλλοντος!

Πετράκη Γαλακτόπουλε και Λιάκο Δαλαίνα θα φάτε Εξάστερη Πούτσα να είστε Σίγουροι!

 Σιγά μην συντηρεί ο Εξάστερος τις στρατιές των χιλιάδων χρυσοπληρωμένων ρουσφετιών που έχετε μαζέψει τόσα χρόνια στις εγκαταστάσεις του ο.α.κ.α

Είναι ανήκουστο να ζητάει ο Πετράκης ο Γαλακτόπουλος 1.240.000 ευρώ ζεστά και ακατέβατα! μαζί με το τσιράκι του τον Δαλαίνα ενώ την ίδια στιγμή παραχωρήθηκε το ανοικτό στάδιο στην αεκ με 250.000 ευρώ και οι πουστόγαυροι στο ΣΕΦ δίνουν για την χρήση του μόλις 350.000 €!

Ρε κωλόγυφτοι του κερατά δεν φτάνει που η οικογένεια Γιαννακόπουλου σας συντηρεί τόσα χρόνια το κλειστό του ο.α.κ.α ζητάτε και άλλα;;;