Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών:Παρέμεινε στην Volleyleague o Παναθηναϊκός και φυσικά ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ οι Κωλόγαυροι!

 Αναμενόμενη εξέλιξη είχε η σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ.Φυσικά και ΔΕΝ πανηγυρίζουμε την παραμονή μας στο πρωτάθλημα της Α1 κατα αυτό τον τρόπο αλλά θεωρούμε δίκαιη την απόφαση της ΕΣΑΠ λόγω των υπέρογκων χρεών του Ηρακλή να μείνει το Τ.Α.Α Παναθηναϊκός στην Volleyleague.
 
Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι το ξενέρωμα και το κλάμα των Γαύρων που πάνε να μας πικάρουν με ατάκες του στύλ:
-"ΠΑΟ γερα μεινε στα χαρτια"
 
-"Αντε την βγαλατε και φετος!!! μονο εσεις βρε!!"

-"Ιστορικο ρεκορ
2 φορες συνεχομενες εχει πεσει και τελικα μενει στην Α1
Αντε και του χρονου βρε"

Λοιπόν απόβλητα της Τρούμπας,γαμημένοι κωλόγαυροι του κερατά,ντροπή του αθλητισμού σε όλα τα αθλήματα βουλώστε το πια δέν έχετε πρόσωπο για να μιλάτε εσείς γιατι:
1.ΟΣΦΠ πρωταθλητής στα χαρτιά στο ποδόσφαιρο(Υπόθεση Βάλνερ)
2,ΟΣΦΠ,δηλητηρίασε παίκτες στο μπάσκετ για να προκριθεί σε final four,
3.ΟΣΦΠ χάνει απο τη Σιένα και κανει πάλι ένσταση !

Οι ενστάσεις είναι προτέρημα της ομάδας της μπόχας και της δυσοδίας απο πειραιά μεριά!

 Ο Παναθηναϊκός, μετά από την ψηφοφορία που πραγματοποίησε σήμερα η ΕΣΑΠ, παραμένει στην Volleyleague, με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση του πρωταθλήματος και αφήνοντας τον Μίλωνα 11ο και τον Ηρακλή 12ο.
 Oι ομάδες που τάχθηκαν στο πλευρό των «πρασίνων» ήταν οι Παμβοχαϊκός (Ρωμανός), ΠΑΟΚ (Παϊσιάδης), Εθνικός Αλεξανδρόπουλης (Τζίμας), Φοίνικας Σύρου (Λεονταρίτης), Άρης (Γρόλιος), Κηφισιά (Δεληγιαννάκης), Νίκη Αιγινίου (Αυλίδης), Μίλωνας (Μπελιγράτης) και φυσικά Παναθηναϊκός (Ακριτίδης).

Οι τρεις ξεφτιλισμένες ομάδες που ζήτησαν τον υποβιβασμό του Τριφυλλιού ήταν οι Ολυμπιακός (Ταρνατόρος), Λαμία (Καρβούνης) και Ηρακλής (Βαγενά).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Volleyleague 2012-13 με δεδομένη την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον υποβιβασμό του Ηρακλή. Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία ο Ηρακλής τερματίζει στην 12η θέση, ο Μίλωνας στην 11η θέση και ο Παναθηναϊκός στην 10η θέση κι έτσι μένει στην κατηγορία. Στην Α2 ανδρών οδηγούνται ο Μίλωνας και ο Ηρακλής.
 
Η τελική κατάταξη 2012-13
1.Ολυμπιακός - Champions League 2013-14
2.ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
3.ΠΑΟΚ - CEV Cup
4.ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - CEV Cup
5.Φοίνικας Σύρου - Chanllenge Cup
6.Άρης Α.Σ.
7.ΑΟ Κηφισιάς
8.ΓΣ Λαμία
9.ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
10.Παναθηναϊκός
11. ΑΟΝΣ Μίλων - Υποβιβάζεται Α2
12.Ηρακλής Γ.Σ. - Υποβιβάζεται Α2
 
 
 Χρόνης Ακριτίδης: «Το σώνεται είναι σχετικό...»
Ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Χρόνης Ακριτίδης δήλωσε ανακουφισμένος για την απόφαση της ΕΣΑΠ που διατηρεί την ομάδα του στην Volleyleague 2012-13 αλλά τόνισε πως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνουν πολλά και δήλωσε αισιόδοξος πως ο ιστορικός σύλλογος θα τα καταφέρει:
«Το σώνεται είναι σχετικό… Θα θεωρώ ότι θα σωθεί ο Παναθηναϊκός εάν θα πάρει πάλι την πρώτη θέση. Αυτή είναι η θέση που αξίζει στον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν θα υπάρχω σε λίγα χρόνια αλλά ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει να υπάρχει για πολλά χρόνια και η ιστορία του πρέπει να είναι καθαρή και να παλεύει για την πρώτη θέση και όχι για την 10η θέση. Λάθη έχουν γίνει πολλά κι εγώ έχω κάνει τα περισσότερα. Το βόλεϊ είναι ένα ωραίο άθλημα και η Βόλεϊ Λιγκ ένα καλό προϊόν. Η ΕΣΑΠ έχει κριτήρια αλληλεγύης αλλά πρέπει να καταλάβουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν πως πρέπει να δουλεύουν σκληρά. Σκοπός είναι να προσφέρουν θέαμα, να προσελκύουν κόσμο και χορηγούς. Αυτά πρέπει να κάνει και ο Παναθηναϊκός ώστε και πάλι να φτάσει στην κορυφή να έχει και πάλι Αγκάμεζ κλπ».

Για τα ανοίγματα του παρελθόντως και τις ανοικτές προσφυγές παικτών:
«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες και επαφές με τους αθλητές που τους οφείλουμε χρήματα. Οφείλουμε χρήματα στους αθλητές. Είμαστε σε συνεργασία και συμφωνία με την ΠΑΕ. Φαίνεται πως κάποιοι δραστηριοποιούνται. Το άθλημα πάει να αναβαθμιστεί. Ο κόσμος το αγαπάει και μας το έδειξαν. Όλοι αυτοί προσπαθούν να βοηθήσουν να ξαναφτιάξουμε σταδιακά και με πρόγραμμα τον Παναθηναϊκό με στόχο την πρώτη θέση. Επί του παρόντος δεν έχουμε μεγάλες οφειλές. Έχουν γίνει πολλοί διακανονισμοί. Είμαι αισιόδοξος. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την προσωπική αγωνία του Χρόνη Ακριτίδη:
«Προσωπικά ανακουφίστηκα με αυτή την απόφαση. Εμείς δεν θα υπάρχουμε αλλά ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί. Αυτή είναι η μοίρα των μεγάλων ομάδων».

Υ.Γ.1 Και τώρα δουλειά και οχι φυσικά στήσιμο ομάδας 10 μερες πρίν αρχίσει το πρωτάθλημα αυτα τα εγκλήματα φέτος πρέπει να αποφευχθούν

Υ.Γ.2 Να πάρουν πόδι οι καρεκλοκένταυροι και να χτιστεί η ομάδα ξανά σε γερές βάσεις .
 

Νταμπίζα Φύγε όσο είναι νωρίς γιατί δέν γουστάρουμε στη Λεωφόρο να πλησιάζουν τα απόβλητα της Τρούμπας!

 Έγινε και η παρουσίαση του δηλωμένου ΑΝΤΙ-Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα  Ο νέος τεχνικός διευθυντής δεν αποκύρηξε τα Πρωταθλήματα επί παράγκας, δεν αναφέρθηκε καν στην προ ετών δήλωσή του, ότι είναι αντι-παναθηναϊκός και μίλησε μόνο ποδοσφαιρικά για να μην έρθει σε δύσκολη θέση ο Τσαρλατάνος!

Η τοποθέτηση του σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού:
-Πως αντιμετωπίζετε τις αντιδράσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπο σας;

«Δεν έχω έρθει ουρανοκατέβατος. Δεν έχω αποχή από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω πρόβλημα να εξηγήσω ότι πρόβλημα υπάρχει προς το πρόσωπο μου. Δεν είναι το ιδανικότερο για τον κόσμο ότι έχω παίξει στον αιώνιο αντίπαλο. Αυτό είναι λογικό. Αν κάποιος δεν με αποδέχεται επειδή αγωνιστικά στον Ολυμπιακό, το σέβομαι. Είναι τιμητικό για μένα και ένα τεράστιο παράσημο ότι βρίσκομαι εδώ παρότι δεν είμαι αποδεκτός και είμαι υποχρεωμένος να το τιμήσω».

Φύγε όσο είναι νωρίς γιατί δέν γουστάρουμε στη Λεωφόρο να πλησιάζουν ουτε καν τα απόβλητα της Τρούμπας!

Ανακοινώθηκε ο Burim Emir Bajrami.....

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή Εμίρ Μπαϊράμι για την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:
«Θέλω να επαναλάβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλα τελείωσαν καλά. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία μεγάλη ομάδα και ιδανική για να εξελιχθώ. Εγώ και ο Παναθηναϊκός είμαστε στο ίδιο σημείο, χρειαζόμαστε μία επανεκκίνηση. Δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Θα βάλω την ψυχή μου για να πετύχει αυτό το πλάνο. Ξέρω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι κοιτάτε από την αρχή το αποτέλεσμα, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο και εξαρτάται από τη σκληρή δουλειά», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σουηδός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

-Είναι αλήθεια ότι μίλησες με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβίτς για τον Παναθηναϊκό;
«Ναι, είναι αλήθεια. Ο προπονητής και ο Ζλάταν έπαιξαν μαζί στον Άγιαξ, έχουν επαφή και είμαι χαρούμενος που πήρα μία τόσο καλή σύσταση. Όταν μίλησα μαζί του, μου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, να συμφωνήσω μαζί του και να μην διστάσω να πάω, εάν τα βρούμε».

-Μήπως επικοινώνησες και με τον Μάρκους Μπεργκ, τον επόμενο μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού;
«Γνωρίζω τον Μπεργκ, ήταν αντίπαλος μου στη Σουηδία και ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική Κ21. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είμαστε φίλοι, όμως δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του για τον Παναθηναϊκό. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, τα λέμε όταν βρισκόμαστε. Είναι καλός άνθρωπος, έντιμος. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει».

-Είναι ο Παναθηναϊκός η ευκαιρία σου για να παίξεις ξανά στην Εθνική Σουηδίας;
«Οπωσδήποτε. Θέλω να κληθώ ξανά στην Εθνική και ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά. Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους μου».

-Έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά για να σκοράρεις εναντίον του αιώνιου αντιπάλου;
«Έχω ακούσει πολλά για τα ντέρμπι. Έχω φίλο τον Όλαφ Μέλμπεργκ και μου μιλούσε πάντα για αυτά τα παιχνίδια και πόσο μεγάλη εμπειρία είναι για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν θα πω ότι είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για το παιχνίδι, γιατί ακόμα είμαι σε διακοπές. Όμως, υπόσχομαι ότι θα είμαι έτοιμος όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, όχι μόνο για αυτό το ντέρμπι, αλλά για κάθε παιχνίδι».

-Είσαι η πρώτη σημαντική μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό πρωτάθλημα και έκλεισες σχετικά γρήγορα. Ακόμα, ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τι σκέφτηκες και ποια ήταν τα κίνητρά σου για την επιλογή του Παναθηναϊκού;
«Δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως κάθε Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής γνωρίζει τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να έχω άποψη για το πρωτάθλημα. Είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει για τον Παναθηναϊκό, μία τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι μία επανεκκίνηση για μένα. Ο Αναστασίου έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου. Ήταν εύκολη η απόφαση μου όταν έμαθα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ζήτησα από τον ατζέντη μου να μην τα θαλασσώσει, γιατί ήθελα να έρθω εδώ».

-Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από το εξωτερικό για σένα, κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με ικανότητες, από τον οποίο όμως έλειψε η διάρκεια. Τι σου έλειψε και γιατί πιστεύεις ότι θα το βρεις στον Παναθηναϊκό;
«Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση. Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Άλλες φορές είναι υπέρ σου, άλλες εναντίον σου Τον προηγούμενο χρόνο στην Τβέντε υπήρχε ένας προπονητής ο οποίος δεν με πίστεψε. Αυτό με πήγε πίσω μαζί με κάποιους τραυματισμούς. Είμαι εδώ για την επανεκκίνηση. Δεν θα πω ότι θα παίζω σε κάθε παιχνίδι, γιατί αυτό δεν το ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Θα κάνω όμως το καλύτερο δυνατό για να δικαιώσω τις προσδοκίες».

Στο έλεος της ΕΣΑΠ............

 Η πιο κρίσιμη (μέχρι την επόμενη), συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στις 13:30 και χωρίς την παραμικρή υπερβολή όλα τα φώτα των φίλων του Παναθηναϊκού του βόλεϊ θα είναι επάνω της, καθώς ενδεχομένως να κριθεί τον μέλλον της ομάδας μας!

Η ομάδα μας ... καίγεται, κυριολεκτικά στην θετική έκβαση της συνεδρίασης.Οι «πράσινοι» που μαζί με τον Μίλωνα ήταν αυτοί που είχαν υποβιβαστεί αγωνιστικά, θα παλέψουν να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας, ζητώντας από τον μηδενισμό ο Ηρακλής να πάει στην τελευταία θέση.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

"Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για την συνεδρίαση του ΔΣ έχει ως εξής: «Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 13.30 στα γραφεία της ΕΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί η 95η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών με θέματα:

Επικύρωση βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2012-13, διερεύνηση συνθηκών πρωταθλήματος «κλειστή Λίγκα», Ανώνυμες εταιρείες, προκήρυξη 2013-14, ρύθμιση οφειλών ΤΑΑ, θέματα ΣΕΠΠΕ, τηλεοπτική σύμβαση, χορηγίες, καλοκαιρινές δραστηριότητες ΕΣΑΠ, μπιτς βόλεϊ, προϋποθέσεις συμμετοχής στην Volleyleague, ποινές ομάδων με βάση την προκήρυξη, καρτολίνο, οργανωτικά θέματα ΕΣΑΠ.

Στη συνεδρίαση μπορούν να παραβρεθούν εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ που όμως μέχρι 30 Ιουνίου δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου»."

Και το ξήλωμα της ομάδας συνεχίζεται:
Μετά την φυγή του Κάσσανδρου Στίγγα και την μεταγραφή του στο δικέφαλο κοτόπουλο του βορρά ο Δημήτρη Ζήσης επέλεξε να μετακομίσει στο Βραχάτι και να τρώει μούσμουλο Βόχας!