Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στο έλεος της ΕΣΑΠ............

 Η πιο κρίσιμη (μέχρι την επόμενη), συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στις 13:30 και χωρίς την παραμικρή υπερβολή όλα τα φώτα των φίλων του Παναθηναϊκού του βόλεϊ θα είναι επάνω της, καθώς ενδεχομένως να κριθεί τον μέλλον της ομάδας μας!

Η ομάδα μας ... καίγεται, κυριολεκτικά στην θετική έκβαση της συνεδρίασης.Οι «πράσινοι» που μαζί με τον Μίλωνα ήταν αυτοί που είχαν υποβιβαστεί αγωνιστικά, θα παλέψουν να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας, ζητώντας από τον μηδενισμό ο Ηρακλής να πάει στην τελευταία θέση.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

"Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για την συνεδρίαση του ΔΣ έχει ως εξής: «Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 13.30 στα γραφεία της ΕΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί η 95η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών με θέματα:

Επικύρωση βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2012-13, διερεύνηση συνθηκών πρωταθλήματος «κλειστή Λίγκα», Ανώνυμες εταιρείες, προκήρυξη 2013-14, ρύθμιση οφειλών ΤΑΑ, θέματα ΣΕΠΠΕ, τηλεοπτική σύμβαση, χορηγίες, καλοκαιρινές δραστηριότητες ΕΣΑΠ, μπιτς βόλεϊ, προϋποθέσεις συμμετοχής στην Volleyleague, ποινές ομάδων με βάση την προκήρυξη, καρτολίνο, οργανωτικά θέματα ΕΣΑΠ.

Στη συνεδρίαση μπορούν να παραβρεθούν εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ που όμως μέχρι 30 Ιουνίου δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου»."

Και το ξήλωμα της ομάδας συνεχίζεται:
Μετά την φυγή του Κάσσανδρου Στίγγα και την μεταγραφή του στο δικέφαλο κοτόπουλο του βορρά ο Δημήτρη Ζήσης επέλεξε να μετακομίσει στο Βραχάτι και να τρώει μούσμουλο Βόχας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!