Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κάντε την Λεωφόρο Μουσείο για όλα τα τμήματα του Παναθηναικού μας!

 
Δε νοείται σύλλογος μεγέθους του Παναθηναϊκού, να μην στεγάζει την ιστορία των τμημάτων του σε μουσείο...Δε νοείται να μην εκθέτει την Ιστορία του σε ένα μουσείο προσβάσιμο προς το κοινό.
Ένα Παναθηναϊκό μουσείο για έναν άνδρα είναι ότι η Disneyland για ένα παιδί...
Είναι ο πιο συναρπαστικός τρόπος για να δει κανείς από κοντά την ιστορία κάθε ομάδας, τις επιτυχίες, τους θριάμβους, ακόμα και τις αποτυχίες της με έναν μοναδικό τρόπο.

Μουσείο Παναθηναϊκού:

Οι 500 και πλέον τίτλοι του Παναθηναϊκού μας σε όλα τα αθλήματα θα έβρισκαν περίοπτη θέση σε ειδικά διαμορφομένους χώρους για κάθε τμήμα ξεχωριστά αναδεικνύοντας όλες τις τροπαιοθήκες ανα τμήμα του συλλόγου αλλά και τις διακρίσεις των 25 διαφορετικών αθλημάτων που ανέπτυξε ο σύλλογος.

 Τρόπαια,λάβαρα,αφίσες και εισιτήρια από διεθνείς αγώνες και φυσικά του ευρωπαϊκούς τελικούς που συμμετείχε ο Παναθηναϊκός σε όλα τα αθλήματα θα έδιναν ένα ένα διαφορετικό στίγμα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα επισκεφθούν το μελλοντικό μουσείο θα επικεντρώνουν τη προσοχή τους στο περίπτερο που θα πρέπει να έχει στηθεί για τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης στο ποδόσφαιρο του 1971.Μια φανέλα του Παναθηναϊκού θα τιμά τον φιναλίστ εκείνου του ιστορικού για το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικού.
 Φυσικά και μια ειδική τροπαιοθήκη για τις αμέτρητες Ευρωπαϊκές Κούπες του Εξάστερου,και φυσικά και special τροπαιοθήκες για όλα τα τμήματα του Μεγάλου Συλλόγου μας!
 Επίσης να παρουσιαστεί στο κοινό πώς κατάφερε και ανέδειξε τόσους σπουδαίους αθλητές που διέπρεψαν σε όλα τα αθλήματα και κάποιοι από αυτούς διαπρέπουν σήμερα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

 Να σημειώσουμε ότι για μεγάλους άσους της ομάδας θα υπάρχουν αναμνηστικά, φωτογραφίες και δηλώσεις που αφορούν όχι μόνο στην καριέρα τους στον Παναθηναϊκό μας. Τα εκθέματα αφορούν και τη μεγάλη του σταδιοδρομία στην ομάδα μας. Μ’αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ότι ξέρει να τιμά τους μεγάλους παίχτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα είτε τερμάτισαν την καριέρα τους σύλλογο  είτε όχι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!