Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Crash Test για όλους στη Λεωφόρο!

 Πρόθεση να χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αποψινού φιλικού με τη Λάτσιο όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, δείχνει να έχει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Τριφυλλιού θεωρεί ότι το ματς έχει χαρακτήρα crash test ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό, δεδομένου και του γεγονότος ότι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Εάν όντως ο Αναστασίου το πράξει, τότε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα έχει οκτώ μεταγραφές, δύο παίκτες από την ακαδημία και έναν και μοναδικό από τον περσινό κορμό. Κατ’ αντιστοιχία μιλάμε για τους Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Μέντες, Μπαϊράμι, Καραλή, Αμπεΐντ, Νάνο, Κουτρουμπή που αποκτήθηκαν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, τους Καπίνο, Μαρινάκη από το φυτώριο και τον Ζέκα, αρχηγό της ομάδας και… παλαιά καραβάνα με τρίτο χρόνο στην ομάδα!

Οι Πράσινοι καλούνται να δείξουν στοιχεία ομάδας, κάτι ασφαλώς αρκετά δύσκολο δεδομένου ότι κάποιοι έχουν ελάχιστες προπονήσεις (Σίλντενφελντ, Καραλής, Αμπεΐντ) ενώ ο Μπεργκ επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από πέντε μήνες. Θα είναι πάντως το πρώτο μετά από έξι φιλικά που ο Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών πάνω στους οποίους θα στηριχθεί φέτος.
Η επιστροφή στη Λεωφόρο μετά από τρία χρόνια φέρνει και αρκετό κόσμο στη Λεωφόρο. Αναμένονται πάνω από 10.000, διόλου μικρός αριθμός για φιλικό μέσα στον Αύγουστο.

Βόλεϊ Ανδρών: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα βόλεΪ!

 Κερδισμένος στην μάχη των προσφυγών ο Παναθηναϊκός Α.Ο το παλεύει ωστόσο να εξασφαλίσει την τους όρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2013-14.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαρίας, ζήτησε χρόνο προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση.
Άλλωστε από τότε που ανέλαβε πρόεδρος, είχε τονίσει πως κύριο μέλημα του είναι ο σύλλογος να κινηθεί δυνατά προς πάσα κατεύθυνση και θέλει να το κάνει πράξη.
Επίσης από νομικής πλευράς, ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη, κ. Κοτσίρης προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για τα προβλήματα του τμήματος, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του ΤΑΑ στο πρωτάθλημα.

Γενικότερα από πλευράς Ερασιτέχνη, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις παρά τα γνωστά προβλήματα του συλλόγου να βρεθουν λύσεις
Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ πως ΤΑΑ ΠΑΟ αντιμετωπίζει προβλήματα ανάλογα με αυτά της ΑΕΚ. Επιφυλάχθηκε για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα 2013-14 και ζήτησε χρονικό περιθώριο μερικών ημερών προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση».