Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Καταπράσινη η κορυφή της Euroleague! (photos+videos)

 Όπως ήταν αναμενόμενο, το alley-oop κάρφωμα του Λάσμε στο ματς με τη Μπαρτσελόνα μετά την πάσα του Διαμαντίδη, είναι η κορυφαία φάση της περσινής Euroleague!
Συγκεντρώνοντας το 65,8% των ψήφων, η συνεργασία του «Μήτσου» με τον Γκαμπονέζο σέντερ ψηφίστηκε ως η καλύτερη φάση της περσινής διοργάνωσης!
Φυσικά, δεν ανήκει μόνο η κορυφή στον Παναθηναϊκό αλλά ολόκληρη η πρώτη τριάδα! Δεύτερη καλύτερη φάση της Euroleague 2012-13 ψηφίστηκε το κάρφωμα του Μάικ Μπράμου στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντολού Εφές και στην τρίτη θέση βρέθηκε το κλέψιμο του Διαμαντίδη που κατέληξε σε κάρφωμα του Μπράμου, στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
 

 


Έρχεται ο Κλωναρίδης!

Τα βρήκε σε όλα με τη Λιλ και με τον παίκτη ο Παναθηναϊκός!
Μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τελευταίες εξελίξεις είναι εξαιρετικές στην υπόθεση του νεαρού εξτρέμ καθώς τόσο η ομάδα του, Λιλ, όσο και ο ίδιος, συμφώνησαν με τη διοίκηση του «τριφυλλιού»! Ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο δανεισμού.
 Έχει ο καιρός γυρίσματα!
Έκανε τα καλύτερά του ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Καιρός να τα κάνει ο Κλωναρίδης και με τον Παναθηναϊκό. Τα δέκα πράγματα που αξίζει να γνωρίζεται για τον 21χρονο μέσο που κλείνει στο τριφύλλι!

Όταν αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα πήρε δύο τηλέφωνα. Στην ΑΕΚ του απάντησαν, στον Παναθηναϊκό όχι. Χρόνια μετά, η τάξη αποκαταστάθηκε! Κάποιες φορές η αναμονή μοιάζει να κρατάει μια ολόκληρη ζωή. Συνήθως, όμως, έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει... Η πρώτη σπουδαία κούρσα του Βίκτωρα Κλωναρίδη έγινε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Ξάνθη. Με κόντρα τον αέρα και τα προγνωστικά... Κι από τότε μοιάζει να μην έχει σταματήσει λεπτό να τρέχει. 

1. Είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου του 1992. Γεννήθηκε στο Βέλγιο κοντά στην πόλη Σεράιγκ και σε ηλικία πέντε μηνών βρέθηκε στην Ουγκάντα, όπου μετακόμισε η οικογένειά του. Είναι μέχρι και σήμερα Βέλγος υπήκοος και δεν έχει κάνει αίτηση να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. «Ζούσαμε σ' ένα ωραίο σπίτι, ο πατέρας είχε καλή δουλειά, όμως εγώ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και στην Ουγκάντα οι ευκαιρίες δεν θα ήταν πολλές. Την Ελλάδα την σκεφτόμουν, ζει μια θεία μου εδώ, είπα «δεν έχω τίποτα να χάσω»».

2. Το γεγονός ότι αγωνίζεται ως... κοινοτικός στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν δείχνει να τον προβληματίζει και πολύ, αφού δηλώνει Βέλγος και θέλει να παίξει στην Εθνική Βελγίου. Και παρότι έχουν γίνει σκέψεις από την ΕΠΟ να ελληνοποιηθούν ξένοι ποδοσφαιριστές, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για τον 19χρονο μέσο της ΑΕΚ, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για το όνειρό του. «Ελπίζω να αγωνιστώ με τους «Κόκκινους Διαβόλους». Θέλω οι φίλαθλοι να γνωρίζουν πως εκτός του Μιραλάς, ένας ακόμα Βέλγος αγωνίζεται στην Ελλάδα», δήλωσε, όμως σιγά-σιγά μπήκε στο μυαλό του και η ελληνική υπηκοότητα. 
«Νιώθω Έλληνας, έχω ελληνικό όνομα και, ναι, είναι πιθανό να αποκτήσω ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, ωστόσο θέλω λίγο χρόνο ακόμη για να το αποφασίσω οριστικά».  
3. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ και είναι εκείνο που λέμε προϊόν του συλλόγου. «Δεν ήξερα πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τηλεφώνησα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για να δοκιμαστώ, μου απάντησε πρώτη η ΑΕΚ και αυτό ήταν. Μπορείς να το πεις και τύχη», δηλώνει για την πρώτη του επαφή με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον ξεχώρισε από την ομάδα νέων και λέγεται πως ήταν η μεγάλη του αδυναμία, έστω κι αν δεν είχε προλάβει να του δώσει πολλές ευκαιρίες. 
Ο 19χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε σε 20μελή αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2011 για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Κόπηκε από την 18αδα! Η πρώτη του φορά που κάθισε στον πάγκο της Ένωσης ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιανουαρίου!  «Στην αρχή δεν πίστευα σ' εμένα, στις δυνατότητές μου. Σιγά-σιγά έγινε αυτό. Ο Ιησούς μου ενέπνευσε δύναμη και αυτοπεποίθηση»,  συμπληρώνει.
Τον Μάρτιο του 2011 ήρθε η πρώτη απόδειξη για το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ξεχώριζε τον 19χρονο από τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε αποφασίσει πως οι Φροξυλιάς, Τσαμουρλίδης, Αμπντουραχμάνι, Νικόλτσης και Ιντζόγλου θα προπονούνται και με την πρώτη και με την δεύτερη ομάδα. Εξαίρεση στο γκρουπ ήταν ο Κλωναρίδης, που έπαιρνε... μονιμοποίηση! 

4. Το ντεμπούτο σε αγώνα Super League δεν άργησε να έρθει. Έστω κι αν όταν έγινε, ήταν ένας από τους λόγους να δεχτεί κριτική ο Μανόλο Χιμένεθ για υποβάθμιση του αγώνα. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έπαιξε για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε επίσημο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αναμέτρηση των πλέι οφ την περασμένη σεζόν. Στις 25 Μαΐου μπήκε στο γήπεδο στο 64’ στη θέση του Σάββα Γκέντζογλου και ξεκίνησε την ιδιότυπη σχέση που έχει με το τριφύλλι!! Μια σχέση που θα… επισφραγιστεί με δύο γκολ τη σεζόν 2011-12, τη μοναδική ουσιαστικά χρονιά που έπαιξε στην Ελλάδα. 
Και τις δύο φορές η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό και τις δύο φορές ο Κλωναρίδης πέτυχε το δεύτερο γκολ και τις δύο φορές είχε μπει στο ματς ως αλλαγή. Στην πρώτη περίπτωση σκόραρε μετά από οκτώ λεπτά στο γήπεδο και τη δεύτερη φορά μετά 35 λεπτά αγώνα.  

5. Το καλοκαίρι του 2011 έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και συμμετείχε στα περισσότερα φιλικά, ξεχωρίζοντας με την παρουσία του. Μόλις στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος, θα έπαιρνε το χρίσμα εκ νέου από τον Χιμένεθ. Στην Ξάνθη, μπήκε αλλαγή στο 88’ και στο επόμενο λεπτό θα πετύχαινε το τέταρτο γκολ για την ΑΕΚ. «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Η χαρά μου ήταν τόση που δεν ήξερα τι έκανα, όχι μόνο γιατί σκόραρα αλλά και γιατί πήραμε τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», θα έλεγε λίγο καιρό μετά, περιγράφοντας τα συναισθήματά του. Στο φινάλε της σεζόν είχε συνολικά 22 συμμετοχές (έντεκα ως βασικός), πέντε γκολ και δύο ασίστ. 

6. Είναι οπαδός της Άρσεναλ και ονειρεύεται μια μέρα να φορέσει τη φανέλα της, γεγονός που δεν δίστασε να αποκαλύψει στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε όντας παίκτης της ΑΕΚ. «Επειδή στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις πάντα τον πήχη ψηλά, το μεγάλο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ μια ημέρα στην Άρσεναλ, η οποία είναι η αγαπημένη μου ομάδα στο εξωτερικό. Την έβλεπα από μικρός, μ' αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει και την έχω στην καρδιά μου, θα ήθελα κάποτε ν' αγωνιστώ εκεί. Φυσικά αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα δουλέψω σκληρά για να πάρω κι άλλες ευκαιρίες στην ΑΕΚ, με την οποία θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους μετά το περυσινό Κύπελλο».

7. Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση με την Στρουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ. Μπήκε στο παιχνίδι στο 66’ στη θέση του Λεονάρντο και η ανατροπή στο αποτέλεσμα (σ.σ. η ΑΕΚ που κέρδιζε 1-0 ηττήθηκε 1-2), σε συνδυασμό με την προσωπική του απόδοση τον έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μανόλο Χιμένεθ στήριξε τον ποδοσφαιριστή του στη συνέντευξη Τύπου. «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Μπουγαϊδη και με την προσωπικότητα του Κλωναρίδη που μπήκε στο γήπεδο και ζήτησε μπάλα», είχε πει ο Ισπανός τεχνικός.
Στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ο Βίκτωρ θα έπαιρνε την εκδίκησή του… Στην Αυστρία θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ στο 76’ της αναμέτρησης για να «κλειδώσει» τη νίκη της ΑΕΚ και θα το πανηγυρίσει παρέα με τον Ρότζερ Γκερέιρο και το διάσημο, πλέον, «Ai se eu te pego». 

8. Στο σώμα του έχει τρία τατουάζ. Εκείνο που στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει περισσότερο είναι πως «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο» , όπως επέλεξε να χαράξει πάνω του. Έστω κι αν χρειαστεί να περάσει χρόνος, ο λόγος εμφανίζεται!

9. Στα Σπάτα ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των «μεγάλων» και είναι ενδεικτικό ότι το πως ο Γρηγόρης Μάκος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, όπως και ο –συμπαίκτης του τότε - Νίκος Λυμπερόπουλος. «Ο Κλωναρίδης είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και δεν είναι τυχαίο για ότι καταφέρνει. Έχει πολλά να δώσει και θα πρέπει να δουλέψει και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να αποθεώσουμε κάποιον παίκτη που πάει καλά και αυτό δεν πρέπει να γίνει με τον Βίκτωρα». 
Θεωρεί πως μεγαλύτερο προτέρημά του είναι η ταχύτητα, κάτι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και προσπαθεί να βελτιωθεί στους υπόλοιπους τομείς. Μετά το γκολ στο Βέλγιο και ακόμα περισσότερο μετά το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν δύο μήνες, πήρε ξαφνικά δημοσιότητα, γεγονός που τρομάζει εκτός των άλλων και τον Νίκο Κωστένογλου. «Η ικανότητα και η ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλά στην ΑΕΚ στο μέλλον. Θέλει προσοχή, γιατί έχει πάρει δημοσιότητα». 

10. Η δημοσιότητα στην Ελλάδα δε θα προλάβαινε να τον επηρεάσει… Κι αυτό καθότι σύντομα θα έφευγε για να ψάξει το μέλλον του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τον Ιούνιο του 2012 η ΑΕΚ θα τον πουλήσει στη Λιλ έναντι σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τον τεχνικό του στη γαλλική ομάδα να του δείχνει εμπιστοσύνη. «Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κι αν δουλευτεί σωστά μπορεί να  γίνει η έκπληξη της σεζόν». Στη γαλλική ομάδα έπαιξε μόλις πέντε ματς ως τον Δεκέμβριο, όταν ξεκίνησαν τα σενάρια επιστροφής του στην ΑΕΚ ως δανεικός. Τελικά, βρέθηκε στην… πατρίδα του, στο Βέλγιο και αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία με την Μουσκρόν. Πιθανότατα και αυτό για κάποιο λόγο έγινε…

Το Δέκατο Πρωτάθλημα του Εξάστερου!

 Το "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ DEVOTION" κάνει ένα καταπράσινο flash-back και σας θυμίζει τα 33 Πρωταθλήματα Ελλάδος που έχει κατακτήσει ο Εξάστερος μέχρι τα επόμενα που θα έρθουν και θα κοσμούν την Τροπαιοθήκη του Αυτοκράτορα του Μπάσκετ!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1971 ήταν εύκολη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Μπαράζ δεν χρειάστηκαν και οι «πράσινοι» έφτασαν στον τίτλο με 23 νίκες και 3 ήττες (2200-1798). 

Η σύνθεση της πρωταθλήτριας ομάδας: Κόντος, Χαϊκάλης, Παναγιωταράκος, Πέππας, Κέφαλος, Ιορδανίδης, Παπάζογλου, Κολοκυθάς, Δραζινός, Δεκάκης, Δημαράς, Παπαϊωάννου, Ανάγνος, Ζωγράφος, Ζεγκλέρης, Κορωναίος. Προπονητής: Κώστας Μουρούζης

Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών 1970-1971

 

Πρωταθλητής: Παναθηναϊκός
Βαθμολογία
Θέση Ομάδα Βαθμοί Νίκες Ήττες
1 Παναθηναϊκός 51 25 1
2 ΑΕΚ 47 21 5
3 Παγκράτι 45 19 7
4 Ολυμπιακός 44 18 8
5 Σπόρτιγκ 42 16 10
6 Άρης 40 14 12
7 ΧΑΝΘ 40 14 12
8 ΠΑΟΚ 38 12 14
9 Πανελλήνιος 36 10 16
10 Ηρακλής 36 10 16
11 Απόλλων Καλαμαριάς 35 9 17
12 Αετός 35 9 17
13 Πανιώνιος 29 3 23
14 Αμύντας Αθήνας 28 2 24

 

 

Κολύμβηση:«Άρχοντας» της κολύμβησης ο Γιάννης Μιλιδάκης!

Αρχιπροπονητής των τμημάτων κολύμβησης του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Γιάννης Μιλιδάκης! 
Ο Ανδρέας Ζώτος επέλεξε ο ίδιος τον ζωντανό θρύλο της πράσινης κολύμβησης, ο οποίος έχει προσφέρει στο «τριφύλλι» ως αθλητής και έχει καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας κολύμβησης της Ελλάδας. Σήμερα στις 11π.μ. ο Ζώτος θα παρουσιάσει τον Μιλιδάκη και τους υπόλοιπους προπονητές, ενόψει της νέας σεζόν. Κατόπιν, θα ακολουθήσει συζήτηση με κεντρικό θέμα το «χτίσιμο» ενός τμήματος κολύμβησης που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα και όλες τις κατηγορίες.

Βόλεϊ Ανδρών:Πατάνε γκάζι!


Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, για το δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας. 
Ο Γιάννης Λάιος έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν για λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου στάδιου της προετοιμασίας και σήμερα όλοι τους επιστρέφουν στη Λεωφόρο για την... τελική ευθεία πριν αρχίσει η σεζόν.
 
Από σήμερα κιόλας, ο κόουτς των «πράσινων» θα δείξει στους παίκτες του βίντεο με την φιλοσοφία και τις τακτικές που επιθυμεί να κάνει πράξη φέτος στο «τριφύλλι». Σε ότι αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη Σύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα.

Εξάστερος: Καμία ανησυχία για Μπατίστ

 Ο Αμερικάνος σέντερ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα αλλά κανείς στην ομάδα δεν ανησυχεί

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι φτάνει στο τέλος του με τον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει, αλλά και από το ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό απʼ όλα, μιας και ο Έλληνας τεχνικός μπόρεσε να δουλέψει όπως ακριβώς ήθελε, όλες αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Ο μοναδικός που.. ατύχησε, ήταν ο Μάικ Μπατίστ που λόγω ενός ελαφρού διαστρέμματος δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση και θα απουσιάσει και από την σημερινή. Τουλάχιστον από το πρωινό πρόγραμμα ποτ περιλαμβάνει στίβο και βάρη. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Τσώλο και δεν αποκλείεται αν δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Πάντως, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας είναι κανονικά στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη και αναμένεται σήμερα να περάσουν την τελευταία δύσκολη ημέρα τους στο Καρπενήσι.

Το τριπλό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού!

 
Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «φουλάρει» για Φιγκερόα, Κλωναρίδη και Ντιαρά σύμφωνα με την «Π»!
Η δεύτερη μέρα του φθινοπώρου φέρνει μαζί της... βροχή από μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για το «τριφύλλι», όπως αναφέρει σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ!
 Σήμερα αναμένεται να γίνει η καθοριστική επαφή για την επιστροφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να είναι «ψημένος» να ξαναφορέσει τα πράσινα και να σχηματίσει επιθετικό δίδυμο με τον Μάρκους Μπεργκ!

«Παίζει» του Κλωναρίδη
Την ίδια ώρα οι «πράσινοι» προσπαθούν να «κλείσουν» και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, κυνηγώντας μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει ως δανεικό από τη Λιλ τον πρώην άσο της ΑΕΚ, κάτι το οποίο έχει μικρές πιθανότητες να γίνει πράξη, ωστόσο στο «τριφύλλι» δεν έχουν κανέναν λόγο να σταματήσουν να προσπαθούν.

Τρεις μέρες ακόμη για Ντιαρά
Τελευταίο και εξίσου σημαντικό είναι το ζήτημα μεταγραφής του Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος έχει ζητήσει παράταση για να δώσει την απάντησή του στον Παναθηναϊκό έως την Πέμπτη. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» βιάζονται να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό το ρόστερ της ομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθουν σε επικοινωνία με τον έμπειρο μέσο, ώστε να... σκιαγραφήσουν την κατάσταση που επικρατεί και να ασκήσουν πιέσεις εφόσον δοθεί πρόσφορο έδαφος.

πηγή

"Εκεί πονάει ο Παναθηναϊκός: εγωισμοί, αφομοίωση αγωνιστικού πλάνου και αβίαστα λάθη"

Καλημέρα Αδέρφια Καλημέρα Παναθα!

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ(aioniapistos.gr) αναλύει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, διαπιστώνει τα λάθη και κάνει κάποιες προτάσεις για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του "τριφυλλιού".
O Παναθηναϊκός πέρα από τις αδυναμίες που έχει στη ποιότητα των παικτών στο παιχνίδι με τη Βέροια, έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δυσκολεύεται να αφομοιώσει το αγωνιστικό σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε μεγάλο διάστημα του αγώνα σε παράλληλο ποδόσφαιρο, γυρίζοντας πολλές φορές την μπάλα προς τα πίσω. Του λείπουν οι κάθετες μπαλιές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Μπεργκ να παίρνει πάσα κάθε... 20 λεπτά!

Συγχρόνως ο Μπεργκ, με τη σειρά του, θα πρέπει να σταματήσει σε κάθε φάση να αποδείξει ποιος είναι. Δεν χωρούν εγωισμοί στο παιχνίδι της ομάδας και το είδαμε και στη φάση με τον Καρέλη, όπου ήταν μόνος του αριστερά και προτίμησε να σουτάρει.

Είναι εμφανή το πρόβλημα που υπάρχει στο οργανωτικό κομμάτι. Δυστυχώς ο Ζέκα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του επιτελικού μέσου.

Επίσης είδαμε για μία ακόμη φορά τον Καπίνο να είναι ασταθής και να έχει προβλήματα σε κάθε στημένη φάση. Παρά το γεγονός ότι έχει «δέσει» ως κορμί, φαίνεται ότι δεν είναι στην κατάσταση που τον είχαμε δει πριν από δύο χρόνια.

Αμυντικά για μια ακόμη φορά έγιναν αβίαστα λάθη, που άλλοτε είναι θέμα απειρίας και άλλοτε θέμα ομοιογένειας.

Επίσης φάνηκε και ένα... γεωγραφικό πρόβλημα, αφού ο Λαγός αγωνιζόταν μπροστά από τα στόπερ και ο επόμενος παίκτης ήταν στα 20 μέτρα!

Θέλω να υπογραμμίσω κάτι για τον Ζέκα και το γεγονός ότι είναι αρχηγός της ομάδας. Το περιβραχιόνιο είναι για τους συμπαίκτες του και όχι για τον... διαιτητή. Δεν μπορεί σε κάθε ματς διαμαρτύρεται στους διαιτητές και να χρεώνεται με κίτρινη κάρτα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και δεν νοείται να κάνει τέτοιες ενέργειες.

Ανάλογη ανοησία είχαμε δει και από τον Μέντες στη Νέα Σμύρνη. Από μια βλακώδη ενέργεια πήρε τη κόκκινη κάρτα και έλειψε από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο Παναθηναϊκός είναι που είναι λειψός, δεν μπορεί να έχει και τέτοιες απώλειες. Το ζητούμενο τώρα είναι τι μπορεί να διορθωθεί με την είσοδο στην ομάδα των Πράνιτς και Ατζαγκούν. Ας ελπίζουμε ότι θα φέρουν την άνοιξη και το τριφύλλι θ' ανθίσει μέσα στο φθινόπωρο.

Με την εικόνα που δείχνει η ομάδα δεν ξέρουμε εάν είναι σε θέση να μπει στην πεντάδα. Δεν πρέπει να σκέφτεται ότι με την εις άτοπον απαγωγή , υπάρχουν πολλές χειρότερες ομάδες, αλλά να κοιτούν τα του οίκου τους.

Δεν πρέπει να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη σε κάθε ματς. Άλλωστε για μια ακόμη φορά η στατιστική πήγε περίπατο. Με 70% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρίες.

Όταν η Βέροια πίστεψε ότι αυτός ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο... παλιός Παναθηναϊκός βγήκε μπροστά και έφερε στα ίσα το ματς και λίγο έλειψε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ και να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τους «πράσινους».

Θα ήθελα να υπογραμμίσω το εξής: Κατ' εμέ ο πιο ποιοτικός παίκτης του Παναθηναϊκού, που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ο Ντίνας, αλλά και αυτός πάντα προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σπαταλάει δυνάμεις και να μην είναι τόσο ωφέλιμος για την ομάδα. Θα πρέπει να του δείξει κάποιος τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και θεωρώ ότι με τον Ντίνα σε οργανωτικό ρόλο και τον Ζέκα δεξιά, η ομάδα θα παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Θα περιμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα, μετά τη διακοπή, με την προσθήκη των Πράνιτς και Ατζαγκούν.

Εξάστερος:Τα δίνουν όλα στο... φίνις!

 
«Τσίτα» τα... γκάζια από τον Πεδουλάκη, ενόψει των τελευταίων προπονήσεων του Εξάστερου στο Καρπενήσι! Μετά τον... μεγάλο αγώνα του Σαββάτου οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα επιστρέψουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να πιέσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του. Ο Παναθηναϊκός… μετράει 4 ακόμα προπονήσεις στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, μέχρι την στιγμή που η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρίσει για το Καρπενήσι  και άπαντες θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Βόλεϊ Ανδρών:«Πράσινος» ο Πολυχρονιάδης

 Τον 25χρονο ακραίο-λίμπερο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, απέκτησε ο Παναθηναϊκός, όπως γράφει η «Π».
Ο νεαρός παίκτης ύψους 1.90μ. έπαιζε τα τελευταία χρόνια στον Μίλωνα. Την τελευταία εβδομάδα έκανε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και έπεισε τον Γιάννη Λάιο πως «χωράει» στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ ανδρών.
 

Τη σκυτάλη η κολύμβηση του Παναθηναϊκού Α.Ο

 Τη... σκυτάλη από την υδατοσφαίριση πήρε αυτήν την εβδομάδα η κολύμβηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ο υπεύθυνος του Υγρού Στίβου, Ανδρέας Ζώτος είχε πολύωρες συναντήσεις με τους επικεφαλής των σχολών κολύμβησης και Baby Swimming του τριφυλλιού. 

Πιο αναλυτικά, με τους εκπαιδευτές-προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο συζητήθηκαν:
1.Ο σχεδιασμός του τμήματος σε βάθος τριετίας 
2.Η οργάνωση του τμήματος ενόψει της νέας σεζόν
3.Η ανάληψη αρμοδιοτήτων όλων των προπονητών
4.Τα ομαδικά προγράμματα για τη μεθοδική εκπαίδευση των μικρών κολυμβητών
5.Ο σχεδιασμός προγράμματος αξιολόγησης που αφορά την αξιολόγηση των λιλιπούτειων αθλητών
6.Η οριοθέτηση των διαδικασιών μετακίνησης των μικρών αθλητών από κατηγορία σε κατηγορία εκπαίδευσης. 
Τέλος, έγινε η ανάλυση των θεμάτων που αφορούσαν την προηγούμενη χρονιά ενώ οι συναντήσεις του κ. Ζώτου θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα με την αγωνιστική κολύμβηση.
Στη φωτό οι εκπαιδευτές-προπονητές: Εβίτα Χάντζου, Κορίνα Πατατούκα, Μαρία Αλεξοπούλου, Μαρία Κάτσιου, Βασίλης Δεμέτης, Στέφανος Καραγεωργίου, Φωτεινή Σκαλτσά, Κίμωνας Σέρτσος, Σόφι Γαζέα, Αγγελική Λιακοπούλου
 

Μπάσκετ Γυναικών:Πρεμιέρα στον Τάφο του Ινδού με Κρόνο για τις Πρωταθλήτριες!

Ο Πρωταθλητής Παναθηναϊκός ξεκινάει στο «σπίτι» του τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής σεζόν κόντρα στον Κρόνο στις 13 Οκτωβρίου 2013. 

Στην κλήρωση της ΕΟΚ που έλαβε χώρα στο DIVANI CARAVEL, o Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, Η. Μιχαλαριά, το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου Ι. Κοτσίρη και τον έφορο του τμήματος Γ. Κουτσουμπό, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική διάκριση για την περυσινή κατάκτηση πρωταθλήματος του Τριφυλλιού. Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, ο έφορος του τμήματος ανέφερε: «Το πρόγραμμα είναι βατό για την ομάδα μας προκειμένου να προλάβει να ‘δέσει’ και να καταφέρουμε φέτος να πάρουμε το νταμπλ». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών:

1η Αγωνιστική - 13/10/13
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΠΑΟΚ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

2η Αγωνιστική - 20/10/13
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΠΑΟΚ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3η Αγωνιστική - 26/10/13
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΟΚ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

4η Αγωνιστική - 03/11/13
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΠΑΟΚ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

5η Αγωνιστική - 10/11/13
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΠΑΟΚ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

6η Αγωνιστική - 24/11/13
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΠΑΟΚ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ

7η Αγωνιστική - 01/12/13
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΠΑΟΚ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

8η Αγωνιστική - 08/12/13
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΟΚ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

9η Αγωνιστική - 15/12/13
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΠΑΟΚ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

10η Αγωνιστική - 05/01/14
ΠΑΟΚ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

11η Αγωνιστική - 12/01/14
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΟΚ

12η Αγωνιστική - 19/01/14
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΠΑΟΚ

13η Αγωνιστική - 26/01/14
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΟΚ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ

14η Αγωνιστική - 02/02/14
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΠΑΟΚ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

15η Αγωνιστική - 09/02/14
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

16η Αγωνιστική - 16/02/14
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΟΚ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ

17η Αγωνιστική - 23/02/14
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΠΑΟΚ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

18η Αγωνιστική
Πρωτέας Βούλας - Ελληνικό
Ιπποκράτης - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός
Αναγέννηση Ν. Ρυσίου - Κρόνος
Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας 
 

Μπάσκετ Γυναικών:Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2013-14

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ γυναικών 2013-14 με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας στις  6 Οκτωβρίου από τη Β’ φάση και να περιμένει τον… αντίπαλό του.

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική (Κυριακή 22/9/2013)
1ος Όμιλος
1.ΑΟ Π. Φαλήρου-Εύνικος ΓΑΣ
2.ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-ΓΕΑ Άμιλλα 2000
3.ΑΟ Σπόρτιγκ-ΑΕ Ν. Κηφισιάς
4.Πανιώνιος ΓΣ-ΑΟΝΑ Ηρόδοτος
5. ΑΟ Τερψιθέας-ΚΑΟ Μελισσίων
6.ΓΣ Περιστερίου-ΑΣ Ολυμπιάδα Άσσου Λ.

2ος Όμιλος 
7. ΑΣ Ναύαρχος Βότσης-ΑΣ Τιτάνες Δράμας
8. ΑΕ Πυλαίας-Παναθλητικός ΣΦΣ
9.ΓΣ Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
10. ΑΟ Σερρών-Ολύμπια ΓΣ Λάρισας
11. ΑΓΕ Πιερίας-ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου
12. ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΣ Νίκη Λευκάδας

2η αγωνιστική (Κυριακή 29/9/2013)
13.Ν2-Ν4
14.Ν5-Ν1
15.Ν6-Ν3
16.Ν12-Ν7
17.Ν11-Ν10
18. Ν9-Ν8

Β Φάση (Κυριακή 6/10/2013)
19.ΑΕΟ Πρωτέας Β.-ΠΑΟΚ
20. ΑΕ Σουρμένων Ελληνικό-Αναγέννηση Ν.Ρ.
21.Ν Α15-Παναθηναϊκός
22. ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αθηναϊκός ΑΣ
23. Ν Α17-ΓΣ Ίκαρος Καλλιθέας
24. Ν Α14-Ν Α16
25. Ν Α13-ΑΣ Κώων Ιπποκράτης
26. Ν Α18-ΑΣ Άρης

Γ΄Φάση/Προημιτελικοί (Κυριακή 22/12/2013)
27. Ν19-Ν21
28. Ν23-Ν24
29.Ν26-Ν20
30.Ν25-Ν22

Το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί 15 και 16 Μαρτίου 2014.