Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Kάνε την Κιμ(κι)μά!

  Στην παγωμένη Μόσχα (19.00, ΕΤ1) ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη... εκδίκησης για την ήττα στον πρώτο γύρο από την Κίμκι και πρωτιά!
Στην αρχή ο πρωταρχικός στόχος ήταν απλά η πρόκριση στο Top-16 και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει... Ωστόσο, στην πορεία οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, παρά το άσχημο ξεκίνημα, μεταμορφώθηκαν και πλέον κυνηγούν αυτό που έμοιαζε πολύ δύσκολο. Δηλαδή, την πρώτη θέση!
Οι "πράσινοι" δίνουν απόψε τον τελευταίο τους αγώνα για την πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας και επιθυμούν να πάρουν ρεβάνς από τους Ρώσους για την ήττα της 9ης Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όπου μάλιστα είχαν αποδοκιμαστεί από τον κόσμο. Εφόσον, λοιπόν, το "τριφύλλι" κερδίσει, τότε θα τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έρθει τρίτος.

Στα αγωνιστικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε στη Μόσχα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Τζέισον Καπόνο, που έφτασε προχθές στην Αθήνα. Το παρών αναμένεται να δώσει κανονικά ο Μάρκους Μπανκς, ο οποίος παρότι ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο του, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, η Κίμκι θέλει κι αυτή οπωσδήποτε τη νίκη, διότι μπορεί να τερματίσει από πρώτη μέχρι τέταρτη! Αν, όμως, κερδίσει τον Παναθηναϊκό απόψε, τότε θα βρεθεί είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση.

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).

Η Κρίση φέρνει Γιαπωνέζους...

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον Yōhei Kajiyama της F.C. Tokyo,με το θέμα που έβγαλαν οι Ιάπωνες να ισχύει και την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει πως είναι «κλεισμένος».

Απο "Στρατηγός" κατάντησες ζητιάνος του Τσακα-Ντροπή!!!!

 Είναι Αποδεκτό οτι ο Μίμης Δομάζος είναι η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού,έχει τιμήσει όσο κανείς την ιερή πράσινη φανέλα! Αλλα οι τακτικές του σαν παλαίμαχος πλέον ντροπιάζουν και εκθέτουν τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό μας.
Πως είναι δυνατόν κύριε Μίμη να παραμυθιάζεστε απο τα λόγια ενός ΑΠΑΤΕΩΝΑ σαν τον τσάκα;
Πως είναι δυνατόν κύριε Μίμη να πιστεύετε σε χρήματα που δεν υπάρχει τρανή απόδειξη ότι υπάρχουν,

Γιατί αλλο είναι "Έχω Πετροδόλαρα" και άλλο ΘΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΊΣΩ"

Κρίμα Κύριε Μίμη Απο "Στρατηγός" κατάντησες ζητιάνος του Τσακα.....