Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Μετράει αντίστροφα ο Ψάρρας, εξελίξεις στον ΠΑΟ...


Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό με τον Θανάση Ψάρρα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Μετά το τέλος του αγώνα έγινε συζήτηση μιας ώρας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Καζάζη να δηλώνει: «Χάσαμε άλλη μια ευκαιρία. Τα προβλήματα είναι μέσα στην ομάδα. Ο Ψάρρας είναι ένας εξαιρετικός πασαδόρος αλλά είναι δυστυχισμένος...»
Αναλυτικά ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος μίλησε και στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα, τόνισε: "Τα προβλήματά μας είναι εσωτερικά. Πρέπει όσοι είμαστε στην ομάδα να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος και άμα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι το σωστό και πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις. Όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους, χρειάζεται ψυχολογία και διάθεση για να γίνει μάχη. Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει, όποιος δεν είναι αποφασισμένος να δώσει όλο του τον εαυτό στην ομάδα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Όποιος θέλει να το κάνει αυτό θα μείνουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Όσοι είμαστε. Το πόσοι θα είμαστε θα το γνωρίζουμε από Δευτέρα».
Επιπλέον σε ερώτηση, για το αν κάποιος παίκτης ζήτησε να φύγει είπε: "Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξη" ενώ για τον πασαδόρο Σακη Ψάρρα, σχολίασε: "Σίγουρα είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Το θέμα με τον Σάκη υπάρχει εδώ και καιρό. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δυστυχώς είναι δυστυχισμένος. Δεν χαίρεται με αυτό που κάνει και αυτό έχει ως συνέπεια να μην προσφέρει στην ομάδα".
Για το τέλος, ο Καζάζης ανέφερε: "Όσοι μείνουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να μη μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο προβλήματα από την προσωπική μας ζωή ή προβλήματα που προέρχονται από την ομάδα για να σώσουμε τη χρονιά. Αν δεν αλλάξει αυτό, το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα".