Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:Κοριτσάρες έλιωσαν τις Αρειανές!

 Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Παναθηναϊκού. Η επικράτηση επί του Άρη ήρθε με τελικό σκορ 72-60 και τα κορίτσια των "πρασίνων" παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Μάλιστα, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τελικά οι γηπεδούχος ομάδα ήταν εκείνη που πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ.

Παναθηναϊκός - Άρης 72-60
Τα δεκάλεπτα: 13-23, 37-40, 59-44, 72-60.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Σαμαντούρα): Καλέντζου 17 (2), Βλανη 7 (1), Μαγκλάρα 2, Χριστινάκη, Σλούκα, Δίελα 9 (1), Ντέλβα 23, Μοσχοπούλου, Θεολόγου 8, Κονιαλή 2, Κοτούλα 4.
ΑΡΗΣ (Μηλιάτης - Κυριαζής): Μπάλλα, Χατζάκου 24 (3), Μπουσνάκη 8, Κατωπόδη, Τράντα 5 (1), Μουλή 13, Σταμπουλίδου, Μπεγκένισιτς 10, Πολύχρου, Τσίτσου.

Δείτε παρακάτω εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση εδώ->http://sportshero.gr/index.php/sports/women-basket/item/4224-a1-basket-ginaikon-panathinaikos-aris-72-60


 Ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ πρώτες σκόρερ για τις γηπεδούχες ήταν οι Ντέλβα και Καλέντζου. Η τελευταία μάλιστα μετά τη λήξη του ματς σημείωσε: «Είναι πολύ νωρίς για εμάς ακόμα να μιλάμε για τρόπαια. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο»

Φόρο τιμής στο Στρατηγό

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν με μαύρες φανέλες εις μνήμην του Γενικού Αρχηγού, Δημήτρη Μούρτου ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Μετά τη λήξη οι «πράσινες», αποδίδοντας φόρο τιμής άφησαν ένα τριαντάφυλλο στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Στρατηγός στον Τάφο του Ινδού. 

Τέλος, να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο α’ αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Μακρόπουλος μαζί με τη σύζυγό του.


πηγή:http://sportshero.gr/ ,http://www.panathinaikos1908.gr

Ξεφτιλίστε τον Χριστοβασιλιακό Ιωαννίνων!

 Χωρίς κλασσικό αριστερό μπακ θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον τοπικό ΠΑΣ. Οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης έμειναν εκτός αποστολής και ο Φάμπρι θα προσφύγει σε λύσεις ανάγκης για το αριστερό άκρο της άμυνας. Όλα δείχνουν πως το κενό θα καλύψει ο Λαγός, ο οποίος θα επιστρατευτεί σε ρόλο αριστερού μπακ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει και ο Μαρίνος. Επίσης, ο Φάμπρι δοκίμασε στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ζέκα, αντί του Κουίνσι, στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης για το ματς της 17ης αγωνιστικής στους Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλο, Βύντρα, Ταμπάκη, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Φάμπρι ανακοίνωσε την αποστολή για τα Ιωάννινα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκα 19 ποδοσφαιριστές. Στα Ιωάννινα θα ταξιδέψει και ο Καζιγιάμα, προκειμένου να εγκλιματιστεί. Ο Ιάπωνας μέσος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κουίνσι, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ, Αποστολόπουλος.

Εξάστερο Ανάστημα στο νησί των Ιπποτών!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (13/1, 16.00, ΕΤ1) στο «Βενετόκλειο» τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.
Οι «πράσινοι» ταξίδέψαν χθές το απόγευμα, μετά την προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα.