Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ...ΕΛΕΟΣ!!!


Όπως όλα δείχνουν Δυστυχώς ο Γιόσου Σαριέγκι θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.
Ο πεινάλας Βάσκος κεντρικός αμυντικός θα αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης που του έκανε το Τριφύλλι και στα μέσα της άλλης εβδομάδας αναμένονται οι μάνατζερ στην Αθήνα.
Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιόσου Σαριέγκι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και όπως όλα δείχνουν μέσα στην εβδομάδα Δυστυχώς ο μάνατζερ του παίκτη θα έρθει στην Αθήνα, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Όλες αυτές τις μέρες ο μάνατζερ του Βάσκου, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με του ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά παρά το καλό κλίμα συμφωνία δεν έχει υπάρξει. Οι "πράσινοι" Δυστυχώς έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης στον Σαριέγκι, για συμβόλαιο δυο ετών με μειωμένες αποδοχές, που κυμαίνονται κοντά στα 350.000 ευρώ συν κάποια μπόνους.
Από τη μεριά του ο παίκτης Δυστυχώς συμφωνεί με τη χρονική διάρκεια, αλλά παρότι γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να πάρει τα 500.000 ευρώ που έπαιρνε ως τώρα, προσπαθεί να αυξήσει την προσφορά. Παρόλα αυτά οι 2 πλευρές Δυστυχώς είναι θετικές στην ανανέωση και μέχρι την Παρασκευή ο μάνατζερ του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, για τις οριστικές συζητήσεις. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, θα επιστρέψει στην χώρα μας μόνο όταν έρθει η ώρα για τις υπογραφές.
Ο Γιόσου Σαριέγκι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την νέα σεζόν, αλλά άπαντες στο τριφύλλι πιστεύουν πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις όποτε χρειαστεί. Άλλωστε στα 3 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και όλοι εκτιμούν τον επαγγελματισμό του ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Ο Βάσκος τα γνωρίζει όλα αυτά και δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον πάγκο, από τη στιγμή που πήρε τις διαβεβαιώσεις του πως θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Η ΟΡΓΗ Ξεχειλίζει ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!! Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!ΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΡΟΣ ΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!