Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ποδηλασία:Τρις «χρυσός» ο Παπασάββας

Διπλή εκπροσώπηση είχε το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού στο «Tour of Crete MTB 2013», με τον Μιχάλη Παπασάββα να πανηγυρίζει τρία χρυσά μετάλλια!

Το περασμένο τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου οι Γιώργος Δημητρόπουλος και Μιχάλης Παπασάββας συμμετείχαν στην διοργάνωση της Κρήτης, στην κατηγορία Ανδρών και στην κατηγορία Μάστερ Α’ αντίστοιχα. Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή στα Χανιά και συγκεκριμένα από τους Αγίους Αποστόλους, με το αγώνισμα Cross Country σε μία διαδρομή δύσκολη. Ο Δημητρόπουλος κατετάγη 25ος ενώ ο Παπασάββας λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Την δεύτερη ημέρα ξεκίνησε το αγώνισμα Point to point με διαδρομή Αγκουσελιανά-Ρούστικα, νότια του Ρεθύμνου, συνολικής απόστασης 30χλμ. Εκεί, ο Μιχάλης Παπασάββας βγήκε πρώτος στην κατηγορία του ενώ ο Γιώργος Δημητρόπουλος κατέλαβε την 20η θέση.

Την τελευταία ημέρα είχαν μείνει δύο αγώνες, ένας το πρωί και ένας το απόγευμα. Ο πρώτος αγώνας έγινε στην περιοχή Φουρνί Κ. Αρχάνες στο Ηράκλειο και ήταν τύπου σιρκουί των 10 στροφών x 3500m με τον Παπασάββα να κερδίζει την πρώτη θέση και το Δημητρόπουλο και πάλι την 20η.

Τέλος, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το ατομικό χρονόμετρο απόστασης 3000μέτρων στα Ενετικά Τείχη(Ηράκλειο) με το Τριφύλλι να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία Μάστερ με τον Παπασάββα και τον Δημητρόπουλο να κατατάσσεται 16ος στη δική του κατηγορία.

Βόλεϊ Ανδρών: Εξετάζεται στις 14/11 η υπόθεση του Ντονά


Αναβολή πήρε σήμερα η εξέταση της αίτησης που είχε καταθέσει εις βάρος του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ ο Στάθης Ντονάς.

Ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού ζητούσε να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναθηναϊκό, επειδή του οφείλονται χρήματα από τη θητεία του στους πράσινους και κατέφυγε έτσι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ, ωστόσο, αποφάσισε να αναβάλει την εξέταση της υπόθεσης για τις 14 Νοεμβρίου και έτσι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί ως τότε.

Να σημειωθεί ότι ο Στάθης Ντονάς συνεχίζει την καριέρα του στην Παναχαϊκή μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με το τριφύλλι….

Μπάσκετ Γυναικών>>>Κατερίνα Χατζηδάκη:«Δύναμη και στις υποδομές»

Για την προσπάθεια των Κορασίδων, αλλά και για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μίλησε η Κατερίνα Χατζηδάκη. 



Όπως τόνισε στο Panathinaikos1908.gr γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα των υποδομών του τριφυλλιού που αποτελεί πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη.

Η Χατζηδάκη έχει αγωνιστεί στην Ελευσίνα μέχρι τα 20 της χρόνια όπου και αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Εκανε τα πρώτα της βήματα στην Ελευσίνα και μετά στον Πανιώνιο Άργους. Ακολούθησε ο Πρωτέας Βούλας και η Παιανία όπου και γνώρισε τη Γιασεμή Σαμαντούρα το 2006. Με την προπονήτρια των «πρασίνων| συνεργάζεται τα τελευταία επτά χρόνια με διάλειμμα ενός έτους όπου η Χατζηδάκη ήταν στους Κυρίαρχους. Έχει δουλέψει στο Καλαμάκι και στις υποδομές του Πανελευσινιακού. Και από πρόπερσι είναι μαζί με την Σαμαντούρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως δηλώνει η ίδια είναι θαυμάστρια και μαθήτριά της ενώ έχει μάθει πολλά πράγματα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και το πως αντιμετωπίζει τις παίκτριες είναι μοναδικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ξέρει πως να χειρίζεται παίκτριες και συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα ως αναφορά τις ακαδημίες: «Από πέρσι ασχολούμαστε λίγο πιο σοβαρά με το τμήμα, όχι ότι παλιότερα δεν γινότανε σοβαρές προσπάθειες αλλά νομίζω πως τώρα είναι λίγο πιο οργανωμένα τα πράγματα και διοικητικά αλλά και από τους γονείς κυρίως. Και βάση των περσινών αποτελεσμάτων φαίνεται αφού και εμείς και οι νεανίδες φτάσαμε πρώτη φορά στον τελικό της ΕΣΚΑ. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά η πορεία έδειξε ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά».

Κάθε χρόνο και καλύτερα. Αυτός είναι ο σκοπός;
«Νομίζω πως όσο πιο πολύ ανεβαίνεις τόσα πιο πολλά παιδιά θέλουν να έρχονται στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι και στις κορασίδες αλλά και στις νεανίδες το καλοκαίρι είχαμε πολλές προτάσεις για παιδιά που ήθελαν να έρθουν και να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό. Εγώ στις κορασίδες αυτή τη στιγμή έχω 17 παίκτριες ενώ θα έπρεπε να έχω 12 και αναγκαστικά μένουν πέντε έξω. Θα μπορούσα βέβαια να έχω πολλές παραπάνω και αυτό είναι καλό για τον σύλλογο γιατί όσο πιο καλά πας τόσο πιο πολλά παιδιά έρχονται στην ομάδα».

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές επιτυχίες στα τμήματα μπάσκετ. Αυτό είναι ένα κίνητρο να έρθουν τα παιδιά;
«Σαφώς και το όνομα της ομάδας είναι σημαντικό αλλά όταν τα προηγούμενα χρόνια δεν έχεις αποτελέσματα και καλώς ή κακώς για τον κόσμο αυτό μετράει. Δεν είχες πολλά παιδιά, είχες βέβαια κάποια παιδιά που στήριζαν τον Παναθηναϊκό αλλά χρειαζόσουν το κάτι παραπάνω. Με τη χρονιά όμως που πραγματοποιήσαμε πέρσι ήταν το εναρκτήριο να κάνουμε το κάτι παραπάνω στο μέλλον και αυτός είναι ο στόχος. Πλέον θέλουμε να καθιερωθούμε ως δύναμη και στις υποδομές. Είχαμε σαν βιτρίνα το γυναικείο αλλά δεν είχαμε το από πίσω, δεν υπήρχε κάτι να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Πρέπει να έχουμε ως βάση τις υποδομές και αυτή είναι και η νοοτροπία της γυναικείας ομάδας να υπάρχουν δηλαδή πολλά νέα κορίτσια που να πλαισιώνουν κάποιες πιο έμπειρες παίκτριες. Θέλουμε τα επόμενα χρόνια αυτά τα κορίτσια να προέρχονται από τις ακαδημίες μας».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να έχει μια κοπέλα για να ασχοληθεί με το μπάσκετ;
«Πάνω από όλα πρέπει να το αγαπάει. Να αφιερώνει πάρα πολλές ώρες. Να έχει αγάπη για την ομάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ αυτό λέω στις παίκτριές μου, θέλω να καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα είναι και να παίζουν πάνω από όλα για την ομάδα και ύστερα για όλα τα άλλα. Δεν είμαστε μια τυχαία ομάδα της γειτονιάς, είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι αυτόματα μία ευθύνη για όλους μας. Αλλά το βασικότερο είναι να αγαπάει αυτό που κάνει και να αφοσιώνεται σε αυτό. Να το κάνει χωρίς μέτρα αν θέλει να προχωρήσει γιατί εντάξει αν θέλει να το κάνει έτσι απλά. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να το κάνεις για χόμπι αλλά πρέπει να δίνει όλο της το είναι».

Εσύ είσαι και στη γυναικεία ομάδα οπότε βλέπεις και μελλοντικά;
«Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στον Παναθηναϊκό, το βλέπετε και εσείς. Δεν μεταφέρουμε πίεση στα παιδιά, άλλο είναι να παίζεις σε μια ομάδα που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα που αγωνίζεται και άλλο σε μία μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν κόσμο από πίσω του δεν είναι μόνο η ομάδα και αυτό είναι από μόνο του μία ευθύνη. Δεν μπορείς εσύ να είσαι εδώ και να είσαι χαλαρός».

Θα θέλαμε να μας πεις δύο λόγια για τις κορασίδες. Πέρσι τα πήγαν καλά. Φέτος;
«Φέτος δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι τόσο εύκολο όσο πέρσι γιατί έχουμε πάρει κάποιες νέες αθλήτριες από άλλες ομάδες οι οποίες έρχονται με διαφορετική νοοτροπία. Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούμε να τις ταιριάξουμε με τις περσινές. Πέρσι ήταν ελαφρώς πιο εύκολο γιατί την έφτιαξα την ομάδα όπως ακριβώς ήθελα αλλά ήταν μία ομάδα καινούρια. Ήταν σαν μια καινούρια πλαστελίνη που την παίρνεις και την πλάθεις όπως θέλεις. Φέτος όμως σε αυτό που έχω πλάσει από πέρσι πρέπει να βάλω τα καινούρια κομμάτια και να τα πλάσω από την αρχή και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Η ομάδα αντικειμενικά μπορεί να είναι πολύ καλύτερη αλλά θέλουμε πολύ χρόνο για να δέσουμε. Θεωρώ πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και τα κορίτσια τα βλέπω, δουλεύουν συστηματικά και έχουν μεγάλη αγάπη γι αυτό που κάνουνε. Πιστεύω πως στο τέλος θα ανταμειφθούν οι κόποι μας. Δεν σου λέω πως πάμε για πρωτάθλημα αλλά αυτό που λέω εγώ στις παίκτριες είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Αν στο ένα παιχνίδι δίνουμε 5 στο επόμενο να δώσουμε 6 και στο μεθεπόμενο να είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 10».

Είσαι βοηθός της Γιασεμής Σαμαντούρα για τις γυναίκες. Εκεί ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;
«Όπως έχει πει και η coach είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε και φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολο από πέρσι γιατί καλώς ή κακώς τον πρωταθλητή θέλουν να τον κερδίζουν όλοι, αυτή είναι η αλήθεια. Εκεί που πέρσι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον εαυτό μας φέτος θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλους τρείς ή τέσσερις συνδιεκδικητές του τίτλου. Επομένως η δουλειά μας είναι ακόμα πιο δύσκολη. Πρέπει να είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε. Έχουμε βέβαια την εμπειρία του πρωταθλητισμού και στο τέλος νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Χωρίς να θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά όλο το τεχνικό team πιστεύουμε στην ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και έχουμε πολύ καλή χημεία με τις παίκτριες και το βασικότερο που βγαίνει και στο γήπεδο είναι ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα και μέσα και έξω από το γήπεδο. Ήταν και από τα βασικά συστατικά που πέρσι και πρόπερσι πήγαμε πολύ καλά και κάναμε μια πολύ καλή πορεία. Όσο πιο πολύ δένει το γλυκό έχει και πιο καλή γεύση».

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Πόσο βοηθάει αυτό εσάς και τις παίκτριες;
«Η αγάπη του κόσμου είναι το κάτι μοναδικό. Αυτό σκεφτόμουν και στον Πανελλήνιο στον αγώνα με τον Κρόνο, μας ακολούθησε ο κόσμος και είπα πως αυτό που ζούμε με τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το ζήσουμε με καμία άλλη ομάδα. Ο κόσμος δεν είναι απλά ο 6ος παίκτης είναι μία ακόμα ομάδα μόνος του. Μας δίνει τρομερή ενέργεια. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς ότι πήραμε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Ελπίζουμε και φέτος να έχουμε την ανάλογη στήριξη αν και είμαστε σίγουροι ότι θα τους έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι κάποια παιχνίδια στον Τάφο του Ινδού όπου η ομάδα δεν έπαιζε καλά και έκανε ένα μπαμ ο κόσμος και σηκωνότανε και ανέβαινε και η ομάδα. Είναι τρομερό συναίσθημα αυτό. Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου και αν δεν έχεις παίξει μέσα δεν μπορείς να καταλάβεις. Στην προπόνηση επειδή θέλουμε να δουλεύουμε με συνθήκες αγώνα βάζουμε συνθήματα που έχουμε γράψει σε ένα cd και βλέπουμε ακόμα και στην προπόνηση ανεβαίνουμε, φαντάσου πόσο μας βοηθάει όλο αυτό σε ένα ματς που είναι ζωντανά. Τρομερή στήριξη για μας ο κόσμος».

Εξάστερος: Την Τρίτη η κλήρωση για το Κύπελλο

Την προσεχή Τρίτη (29/10, 13:00) στα γραφεία της ΕΟΚ θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Κυπελλούχος και Πρωταθλητής Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Πανιώνιος θα μάθουν τους αντιπάλους και θα γίνει γνωστό αν θα έχουμε ξανά αυξημένη πιθανότητα για ακόμα έναν «αιώνιο» τελικό, ή αυτή τη φορά «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» θα... λύσουν τις διαφορές τους στα ημιτελικά. Τα ματς για τα ημιτελικά είναι νοκ άουτ και θα γίνουν στις 21 Δεκεμβρίου.

Εξάστερος: Έφτασε στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός


Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Κύπρο ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο πλαίσιο της δεύτερη αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Στην Κύπρο βρίσκεται πλέον η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι πέταξαν το πρωί της Τετάρτης ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Οι παίκτες του Τριφυλλιού ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Ποδηλασία: Χάλκινος ο ο Ξοφάκης

Επιτυχίες είχαν οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού στην 52η ανάβαση της Πάρνηθας με το Λάμπρο Ξοφάκη να έρχεται τρίτος. 

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στην διασταύρωση Δεκελείας και Καραμανλή στο Μενίδι με τερματισμό 50μ. πριν το Πάρκο των Ψυχών και συμμετείχαν 15 αθλητές του Παναθηναϊκού. Η μεγάλη έκπληξη από την πλευρά των πρασίνων ήταν ο 19χρονος Λάμπρος Ξοφάκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία Νέων Αντρών, ο οποίος κατετάγη δεύτερος αλλά εξαιτίας λάθους των κριτών του αγώνα βραβεύτηκε ως τρίτος νικητής.

Ο Παναγιώτης Ζουμάς, που αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων πήρε την 7η θέση, ενώ την έκτη κατέλαβε η Ευγενία Καραμάνου στην κατηγορία των γυναικών . Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου και Ειρήνη Τερζή τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα.
Την μεγαλύτερη παρουσία είχε το τμήμα της κατηγορίας Αντρών με τους Θοδωρή Θεοδωρίδη, Δημήτρη Κίκη, Νίκο Σάββα, Χρήστο Θωμόπουλο, Κωστή Ξηρογιάννη, Κωστή Ζδράλη, Παναγιώτη Σιατερλή, Παναγιώτη Κουζινό, Κωστή Παπαηλία, Ματτία Κρίππελ, Λάμπρο Ξοφάκη. Οι αθλητές της κατηγορίας αυτής είχαν δυναμική παρουσία και άφησαν καλές εντυπώσεις ενώ τα αποτελέσματά τους αναμένονται.

Στο βάθρο τρεις
Παράλληλα με την ανάβαση της Πάρνηθας, υπήρχαν συμμετοχές στις κατηγορίες Α',Β' και Γ' των Μάστερ, στο ατομικό χρονόμετρο "ανάβαση Πεντέλης" που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α.

Στην κατηγορία μάστερ Α' ο Δημήτρης Πούλιας ήρθε στην 14η θέση και ο Λουκάς Σκρέκης στην 25η.

Στην Β' ο Δημήτρης Ασημομύτης με καλή επίδοση κέρδισε την 2η θέση και στην ίδια κατηγορία ο Αλέξης Μπρούλης την 14η.

Στην μάστερ Γ' για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Ορφανίδης δείχνει τις δυνάμεις του σε ανηφορικό αγώνα κερδίζοντας την 1η θέση και λίγο πιο πίσω του στην 3η ο Δημήτρης Δημουλάς με μόλις 24'' διαφορά από τον δεύτερο και στην 15η θέση ο Θοδωρής Χαραλαμπόπουλος.

Εξάστερος: Πρωτοπόρος, ξανά, ο Εξάστερος!

Το πρόγραμμα εταιρικής φιλοξενίας για τη νέα σεζόν έκανε γνωστό σήμερα, μέσω ανακοίνωσης της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…
Συνηθισμένη στο να πρωτοπορεί… εντός αλλά και εκτός γηπέδων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέδειξε για πολλοστή φορά τα παραπάνω, με την σημερινή της ανακοίνωση μέσω της οποίας και παρουσίασε το πρόγραμμα εταιρικής φιλοξενίας για τη σεζόν 2013-2014…

Ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο να φέρει ακόμα πιο πολύ κόσμο στο γήπεδο καθώς επίσης και να μπορέσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα προνόμια στους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ σε κάθε εντός έδρας αγώνα!

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ για το πρόγραμμα εταιρικής φιλοξενίας έχει ως εξής:
«Στα πλαίσια της εμπορικής εξωστρέφειας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας. Αναγνωρίζοντας και επισημαίνοντας πως το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα αθλήματα στη χώρα μας αλλά και ταυτόχρονα πόλο έλξης ψυχαγωγίας και θεάματος, η ΚΑΕ σχεδίασε για τους εταιρικούς της πελάτες ένα πρόγραμμα πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ως:

* Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους εργαζόμενους της κάθε επιχείρησης
* Πρόγραμμα φιλοξενίας ή επιβράβευσης για τους πελάτες της επιχείρησης
* Προωθητική ενέργεια / δημόσιες σχέσεις μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων. 

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας στηρίζεται στην μοναδικότητα κάθε επιχείρησης και συντάσσεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη με τη συνεργασία των συμβούλων πωλήσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι παροχές του προγράμματος εξασφαλίζουν  για τους εταιρικούς πελάτες της ΚΑΕ ειδικές τιμές με την αγορά πακέτου εισιτηρίων, αλλά και  τη δυνατότητα προβολής ή/και  διαμόρφωσης ιδιωτικού χώρου υποδοχής εντός των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Στόχος του προγράμματος  αποτελεί η δημιουργία μίας σταθερής σχέσης με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιερώνοντας έτσι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως ένα από τα σημαντικότερα σημεία προβολής αλλά και συνάντησης εταιριών στη χώρα μας.

Με τις νέες θέσεις στο παρκέ του γηπέδου (court side seats),   καθώς και με τα αυξημένα πλέον μέτρα ασφαλείας και τον αυστηρό καθορισμό της θέσης παρακολούθησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπόσχεται να εξασφαλίσει θεαματικότερη και ασφαλέστερη την διασκέδασή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πωλήσεων της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στα τηλέφωνα: 210 350 3288-90 και στο email: tickets@panathinaikosbc.gr».

Μπάσκετ Γυναικών: Τεστ με τα Μελίσσια

Ένα φιλικό θα δώσει απόψε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω.

Οι πράσινες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας στις 8μ.μ. τα Μελίσσια, ομάδα της Α2 κατηγορίας με στόχο να μείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το ματς των πρασίνων το περασμένο Σάββατο με τον Ίκαρο Καλλιθέας αναβλήθηκε, η ομάδα έχει παίξει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και η Γιασεμή Σαμαντούρα θεωρούσε επιβεβλημένο ένα φιλικό στην παρούσα φάση.

Ο αγώνας του Σαββάτου μπορεί να φαίνεται εύκολος, ωστόσο, ο Ιπποκράτης έχει δύο νίκες μέχρι στιγμής, έχει παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.