Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η κλοπή του αιώνα!!!

Υπάρχει λόγος που το μπάσκετ παίζεται 5 εναντίων 5. Γιατί αν παιζόταν 5 εναντίων 8 θα ήταν άδικο για την ομάδα με το αριθμητικό μειονέκτημα. Παρόλο που είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες συνθήκες, ο Σάρας και η παρέα του το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αντιμετωπίζοντας στα ίσια το μπάσκετ χωρίς κανόνες(βήματα-φάουλ) των Ρώσων και της πορτοκαλόμαυρης παρέας τους.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον τελικό του Final Four από τους Ρώσους με 66-64. Εγκλήματα από τους τρεις διαιτητές του αγώνα, που προσέφεραν χείρα βοηθείας στην ομάδα του Καζλάουσκας, που δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα διαφορετικά απέναντι στον Εξάστερο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Μαγική βραδιά για τον -τεράστιο- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ακολούθησε ο Καϊμακόγλου. Μόνο ο Κιριλένκο πάλεψε από την ΤΣΣΚΑ, η οποία όμως είχε και την στήριξη των τριών διαιτητών στα κρίσιμα σημεία. Ο ΠΑΟ είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς ή έστω να το στείλει στην παράταση, αλλά στην τελευταία επίθεση του έμεινε η μπάλα στα χέρια

Δείτε σε ενα 11λεπτο βίντεο την βοήθεια που πρόσφεραν τα κοράκια στην χαιδεμένη ομάδα της φετινης ευρωλίγδας!!!-ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!