Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Οι Σέρρες «βλέπουν» Μελίσση…ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΜΠΑΛΕ!!!!


Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού βρίσκεται ο Χρήστος Μελίσσης. Η ομάδα των Σερρών προσανατολίζεται να κάνει πρόταση για τον δανεισμό του στους πράσινους.
Στην απόκτηση του Χρήστου Μελίσση με την μορφή δανεισμού προσανατολίζονται οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που έχει η νεοφώτιστη ομάδα στην άμυνα της.

Από την πλευρά του ο Έλληνας αμυντικός θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες μπορεί να έχει για να βρει μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Επίσης, ο Μελίσσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που ο στόχος της είναι η αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι ετήσιες απολαβές του 26χρονου αμυντικού αγγίζουν τις 300.000 ευρώ και αυτό είναι ένα ποσό που δύσκολα θα καλύψει η ομάδα των Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την πόλη της Μακεδονίας, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα οι διοικήσεις των δύο ομάδων να έρθουν σε μια πρώτη επαφή και να αναζητήσουν την χρυσή τομή που θα έπειθε τον Μελίσση να αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανσερραϊκού.

Στην έξοδο Μόρις και Γιούρκας!!!


Ο Νασίφ Μόρις και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν υπολογίζονται για την νέα χρονιά και ο Παναθηναϊκός αναζητά φόρμουλα για να απαλλαγεί από τα συμβόλαια τους.
Για τον Νοτιοαφρικανό κεντρικό αμυντικό τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Εδώ και δύο χρόνια ο Μόρις δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι καταβάλουν προσπάθειες για να βρεθεί μια ομάδα που θα αποκτήσει τα δικαιώματα του. Οι εμφανίσεις του Μόρις τόσο με την Ουέλβα, όσο και με την Σανταντέρ δεν ικανοποίησαν τις δύο ομάδες και δεν προχώρησαν στην απόκτηση του. Ο Νοτιοαφρικανός δεν είχε ειδοποιηθεί από τον Παναθηναϊκό για να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας κάτι που όμως έκανε με δική του πρωτοβουλία και αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι ενημέρωσαν τον Μόρις ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός να μείνει τελικά ελεύθερος.
Κοντά στην έξοδο από την Παιανία φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα και σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της λύσης της συνεργασίας τους. Ο Γιούρκας ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που όλοι θαυμάσαμε στην πρώτη του θητεία στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα να έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών ή να φέρει κάποια πρόταση ο ποδοσφαιριστής και να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Bienvenue Sidney Govou!


Σίντνεϊ Γκοβού καλωσήρθες στην Ελλάδα! Ο νέος αστέρας του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 23:20 εθεάθη στη αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όπως είναι φυσικό, αποθεώθηκε από τους εκστασιασμένους οπαδούς του Τριφυλλιού που έσπευσαν να τον υποδεχτούν. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Ξέρω που ήρθα, μου έχει μιλήσει ο Σισέ», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου άσου, ως παίκτης των Πράσινων.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας και ο γενικός διευθυντής Φάνης Βουτσαράς. Μαζί με τον μάνατζερ του Γκοβού στην Ελλάδα, Γιάννη Ευαγγελόπουλο παρέλαβαν τον Γάλλο και με την βοήθεια της Αστυνομίας επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο τζιπ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για το νέο απόκτημα της ομάδας, ενώ δεν έλειψαν και τα καπνογόνα που έκαναν την ατμόσφαιρα πιο θερμή. Μάλιστα πολλοί από αυτούς ακολούθησαν την πορεία του οχήματος που μετέφερε τον Γκοβού!

Συνθήματα πάντως δεν ακούστηκαν μόνο για τον Γκοβού. Την τιμητική του είχε επίσης ο Σισέ, που βοήθησε τα μέγιστα για αυτή τη μεταγραφή, όπως και ο Νικόλας Πατέρας!

Να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης της Λιόν, την Κυριακή θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τη Δευτέρα (05/07) θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα υπολογίζεται πως το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παραβρεθεί και στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Μετά όμως θα αναχωρήσει και πάλι, καθώς έχει άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου, επειδή συμμετείχε στο Μουντιάλ με τους Τρικολόρ.