Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Bienvenue Sidney Govou!


Σίντνεϊ Γκοβού καλωσήρθες στην Ελλάδα! Ο νέος αστέρας του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 23:20 εθεάθη στη αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όπως είναι φυσικό, αποθεώθηκε από τους εκστασιασμένους οπαδούς του Τριφυλλιού που έσπευσαν να τον υποδεχτούν. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Ξέρω που ήρθα, μου έχει μιλήσει ο Σισέ», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου άσου, ως παίκτης των Πράσινων.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας και ο γενικός διευθυντής Φάνης Βουτσαράς. Μαζί με τον μάνατζερ του Γκοβού στην Ελλάδα, Γιάννη Ευαγγελόπουλο παρέλαβαν τον Γάλλο και με την βοήθεια της Αστυνομίας επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο τζιπ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για το νέο απόκτημα της ομάδας, ενώ δεν έλειψαν και τα καπνογόνα που έκαναν την ατμόσφαιρα πιο θερμή. Μάλιστα πολλοί από αυτούς ακολούθησαν την πορεία του οχήματος που μετέφερε τον Γκοβού!

Συνθήματα πάντως δεν ακούστηκαν μόνο για τον Γκοβού. Την τιμητική του είχε επίσης ο Σισέ, που βοήθησε τα μέγιστα για αυτή τη μεταγραφή, όπως και ο Νικόλας Πατέρας!

Να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης της Λιόν, την Κυριακή θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τη Δευτέρα (05/07) θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα υπολογίζεται πως το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παραβρεθεί και στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Μετά όμως θα αναχωρήσει και πάλι, καθώς έχει άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου, επειδή συμμετείχε στο Μουντιάλ με τους Τρικολόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!