Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Στην έξοδο Μόρις και Γιούρκας!!!


Ο Νασίφ Μόρις και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν υπολογίζονται για την νέα χρονιά και ο Παναθηναϊκός αναζητά φόρμουλα για να απαλλαγεί από τα συμβόλαια τους.
Για τον Νοτιοαφρικανό κεντρικό αμυντικό τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Εδώ και δύο χρόνια ο Μόρις δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι καταβάλουν προσπάθειες για να βρεθεί μια ομάδα που θα αποκτήσει τα δικαιώματα του. Οι εμφανίσεις του Μόρις τόσο με την Ουέλβα, όσο και με την Σανταντέρ δεν ικανοποίησαν τις δύο ομάδες και δεν προχώρησαν στην απόκτηση του. Ο Νοτιοαφρικανός δεν είχε ειδοποιηθεί από τον Παναθηναϊκό για να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας κάτι που όμως έκανε με δική του πρωτοβουλία και αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι ενημέρωσαν τον Μόρις ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός να μείνει τελικά ελεύθερος.
Κοντά στην έξοδο από την Παιανία φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα και σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της λύσης της συνεργασίας τους. Ο Γιούρκας ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που όλοι θαυμάσαμε στην πρώτη του θητεία στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα να έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών ή να φέρει κάποια πρόταση ο ποδοσφαιριστής και να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!