Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Οι Σέρρες «βλέπουν» Μελίσση…ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΜΠΑΛΕ!!!!


Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού βρίσκεται ο Χρήστος Μελίσσης. Η ομάδα των Σερρών προσανατολίζεται να κάνει πρόταση για τον δανεισμό του στους πράσινους.
Στην απόκτηση του Χρήστου Μελίσση με την μορφή δανεισμού προσανατολίζονται οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που έχει η νεοφώτιστη ομάδα στην άμυνα της.

Από την πλευρά του ο Έλληνας αμυντικός θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες μπορεί να έχει για να βρει μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Επίσης, ο Μελίσσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που ο στόχος της είναι η αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι ετήσιες απολαβές του 26χρονου αμυντικού αγγίζουν τις 300.000 ευρώ και αυτό είναι ένα ποσό που δύσκολα θα καλύψει η ομάδα των Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την πόλη της Μακεδονίας, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα οι διοικήσεις των δύο ομάδων να έρθουν σε μια πρώτη επαφή και να αναζητήσουν την χρυσή τομή που θα έπειθε τον Μελίσση να αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανσερραϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!