Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αριστέα Μαγκλάρα: «Πρώτα η ομάδα, μετά η κάθε αθλήτρια»!

 Από τους ακρογωνιαίους λίθους της περσινής ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα για τον Ερασιτέχνη, ήταν αδιαμφισβήτητα η Αριστέα Μαγκλάρα, η οποία φέτος έχει... όρεξη για νταμπλ!

Η 30χρονη γκαρντ του «τριφυλλιού», η ψυχή της ομάδας, όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτριές της, αποκάλυψε τους στόχους της με την πράσινη φανέλα μιλώντας στο Prasini.gr!

Μετά από μια έντονη χρονιά, το καλοκαίρι πως λειτούργησε για σένα;
«Η αλήθεια είναι πως το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε το γιορτάσαμε αρκετά όλα τα κορίτσια στον Παναθηναϊκό. Ζήσαμε στιγμές απίστευτες στη Λεωφόρο, και χρειαζόμασταν ξεκούραση το καλοκαίρι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν».

Τι να περιμένουμε φέτος από τον Παναθηναϊκό;
«Πάντα για τον Παναθηναϊκό στόχος είναι η κορυφή. Φέτος είναι κάτι παραπάνω από το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε πέρσι, δηλαδή το νταμπλ».

Μπορεί η ομάδα να διατηρηθεί στην κορυφή;
« Έχω πει πολλές φορές ότι το δύσκολο στον αθλητισμό δεν είναι το να πας στην κορυφή, αλλά το να παραμείνεις εκεί. Επειδή είμαστε πρωταθλήτριες κάθε ομάδα θα θέλει να μας κερδίσει και θα έχουμε ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια από ότι πέρσι. Παρόλα αυτά ενισχυθήκαμε και άλλο σε κάποιες θέσεις που υστερούσαμε πέρσι και έτσι με σκληρή δουλειά και αν φυσικά παραμείνει το καλό κλίμα που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στο «τριφύλλι»;
«Οι προσωπικοί μου στόχοι έπονται των στόχων της ομάδας. Αν η ομάδα πάει καλά, και είναι πρώτη, τότε και εγώ είμαι ικανοποιημένη. Όταν η ομάδα κάνει καλή πορεία, φαίνεται και η συμβολή του κάθε αθλητή. Εύχομαι λοιπόν να προσφέρω αυτά που θέλει η ομάδα από μένα, και να διακριθώ μέσα από τον Παναθηναϊκό»!


πηγή

Κέρδος 1.1 εκατ. ευρώ η αποχώρηση του Βιτόλο

 Ο Βίκτορ Βιτόλο αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και οδεύει προς την Ελαζιγκσπορ. Η αποδέσμευσή του, όμως, από την στιγμή που δεν υπολογιζόταν από τον Γιάννη Αναστασίου δίνει βαθιά οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ.
Ο Ισπανός μεσοαμυντικός αποχωρεί εισπράττοντας ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονταν από πέρσι, αλλά και το φετινό του συμβόλαιο.
Το συνολικό «κέρδος» από την αποχώρησή του υπολογίζεται μαζί με την εφορία στο 1,1 εκατ. ευρώ.