Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Άλλοι παίρνουν πρωταθλήματα άλλοι παίρνουν τα κύπελλα και εμείς παίρνουμε την δόση μας με τον Παναθηναϊκό....

Άλλοι παίρνουν πρωταθλήματα άλλοι παίρνουν τα κύπελλα και εμείς παίρνουμε την δόση μας με τον Παναθηναϊκό....

Αυτό είναι το σύνθημα που μας κατάντησε να σιγοτραγουδάμε στον Παναθηναϊκό οι κολαούζοι της καραφλής κάμπιας που διοικεί την ομάδα που λατρεύουμε....

Θα μας πεί ΠΟΤΕ η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό, με  ποιές αλχημείες πήρε τις μετοχές για να μην πληρώσει τους φόρους?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό γιατί ζητάει λεφτά σάν τον ζητιάνο από την Περιφέρεια για τη Λεωφόρο?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό γιατί ζητάει να μπει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ για να κάνει το Απήλιον κατάλληλο? την ίδια ώρα που δέν μας έχει πει πόσο ενοίκιο δίνει στον Τσακίρη για το ξεροχώραφο?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό γιατί έφτασε τον Παναθηναϊκό να χρωστάει στο Δημόσιο και να κάνει διακανονισμούς 128 δόσεων?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό, γιατί χρωστάει εδώ και δύο χρόνια τη χρήση του ΟΑΚΑ?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό, γιατί κόβει διπλές αποδείξεις χωρίς να αποδίδει ΦΠΑ και λοιπούς φόρους σε ένα γήπεδο 15.000 θέσεων?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό, γιατί αδυνατεί οικονομικά να κάνει το νέο γήπεδο που θα δώσει 3.000 θέσεις εργασίας και θα αναμορφωθεί η Αθήνα?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει απολύσει το 30% των εργαζομένων που είχε η ΠΑΕ και έχει μειώσει κατά 30% τις αποδοχές των υπολοίπων?

Θα μας πεί ΠΟΤΕ  η καραφλή κάμπια που διοικεί τον Παναθηναϊκό, που δεν τόλμησε να δώσει έστω τα έσοδα από έναν αγώνα στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά και μάζεψε μαζί με το ΠΑΝ.ΚΙ. 30 σακούλες μακαρόνια και μια παλέτα νερά?

Να προσέξει ο Μιχαλαριάς μόλις πάει να ...βυθίσει τον αγωνιστικό χώρο στον Τάφο του Ινδού, μην τυχόν τρακάρει με το πάρκινγκ που θα έχει κατασκευάσει ο Θόδωρας κατά την περιστροφή της Λεωφόρου. Πού έχεις μπλέξει φουκαρά Παναθηναϊκέ...