Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός – Ελληνικό (16/3, 14.00) live on ΕΤ1!

 Ακόμα μια… παράσταση αυστηρά για Παναθηναϊκούς θα δοθεί το Σάββατο (16/3) στις 2μ.μ στον Τάφο του Ινδού, όπου το Τριφύλλι θα υποδεχτεί το Ελληνικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.  

Προτεραιότητα στα διαρκείας 

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Τριφυλλιού ότι το εκδοτήριο θα ανοίξει στις 12.30 μ.μ. 

Προτεραιότητα μέχρι τις 13.00 μ.μ θα έχουν οι κάρτες διαρκείας και στη συνέχεια θα μπαίνουν στον Τάφο του Ινδού, όσοι προλάβουν  να αγοράσουν το «μαγικό» χαρτάκι. 

Παρακαλούνται θερμά, οι έχοντες διαρκείας να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την άνετη είσοδό τους στο γήπεδο. 

Σημειώνουμε ότι λόγω της μαζικής προσέλευσης του Παναθηναϊκού κόσμου, θα διατεθούν τόσα εισιτήρια ώστε μαζί με τα διαρκείας να επιτευχθεί η συμπλήρωση χωρητικότητας του μέγιστου αριθμού θεατών. 

Η… παράνοια στην Κρατική Τηλεόραση

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Κρατική Τηλεόραση και όσοι δεν μπορέσουν να ζήσουν από κοντά τις στιγμές μαγείας στον Τάφο του Ινδού, θα έχουν τη δυνατότητα για δεύτερη φορά φέτος από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Τριφυλλιού.

Οι αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής: 

14.00 Παναθηναϊκός - Ελληνικό Β. Τσώνος, Θεονάς (Ντίνος)
16.00 Άρης - Τερψιθέα Κατωτικίδης, Παπανικολάου (Β) (Βορεάδης)
16.00 Αστέρας Εξαρχείων - Αθηναϊκός Καραβίτης, Μηλαπίδης (Πετράκης)
16.00 Ολυμπιακός Βόλου - Κρόνος Αγ. Δημητρίου Θ. Παπαδόπουλος, Ευφραιμίδης (Μόρφη)
16.00 Πανιώνιος - Εύνικος Παπαθανασίου, Κονταράτος (Θεολόγη)
11.30 Ίκαρος Καλλιθέας - ΠΑΟΚ Κυριακόπουλος, Λιότσος (Τσίχλας)

Οι τυχεροί του Διαγωνισμού
   
Οι τυχεροί του Διαγωνισμού της ιστοσελίδας του Panathinaikos1908.gr στο Facebook, οι οποίοι κέρδισαν το εισιτήριο και θα παρακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση είναι οι εξής: 1. Litsa Christos, 2. Χαρίλαος Σχοινάς, 3. Vasilis Rallis, 4. Stef Alaf. Στην είσοδο του γηπέδου οι τυχεροί θα αναφέρουν το όνομά τους στους αρμοδίους και με επίδειξη της ταυτότητάς τους θα εισέρχονται στο κλειστό.   
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Βόλεϊ Γυναικών: Διπλό κάλεσμα στην Κυψέλη (16.3, 19.00)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δίνει το Σάββατο (16/3, 19.00) τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ και προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του Τριφυλλιού να γεμίσουν την Κυψέλη, όπως έκαναν όλο το χρόνο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στη δυσκολότερη αγωνιστική σεζόν στην ιστορία του τμήματος.

Οι εκπλήξεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν θα λείψουν ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να αποθεώσουν τις «πράσινες» νεανίδες για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μια επιτυχία που ευχή όλων είναι να σηματοδοτήσει τη νέα γενιά Πρωταθλητριών στο γυναικείο βόλεϊ του Τριφυλλιού. 


Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

19.00 ΑΟ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Αθηνών(Μυλωνάκης-Τσίτσικας, Ακαρέπης)
19.00 ΑΟ Μαρκοπούλου-ΓΣ Ηρακλής (Οικονόμου Β.-Μιχαήλογλου,Μαυρικίδης)
19.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΔΑΣ Ωραιοκάστρου (Παπαστάμος-Μεταξά, Πολίτης)
19.00 ΑΟ Τραχώνων-ΦΟ Βριλησσίων (Μουλά Ε.-Πρέντζας, Τριανταφύλλου)
19.00 ΣΑΑΚ Ανατόλια-ΓΣΚ Ηρακλής(Κωνσταντινίδης-Μπέλλος, Καραγιάννης)
19.00 ΑΣ Μακεδόνες-ΟΠ Ρεθύμνου (Δανιηλίδου-Κυριακόπουλος, Βανδώρος)


πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Κολύμβηση: Έκοψαν την πίτα τα δελφίνια του ΠΑΟ!

 Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης (13/3), η κοπή της πίτας και οι καθιερωμένες βραβεύσεις των αθλητών και των αθλητριών των τμημάτων υγρού στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Η αίθουσα της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτη από «πράσινα» δελφίνια που με περηφάνια άκουσαν τις επιδόσεις τους και τις διακρίσεις που είχαν όλη τη σεζόν (2011-2012), αγωνιζόμενοι με το Τριφύλλι στο στήθος. 
Δέκα αγωνιστικά τμήματα, 210 ενεργά δελτία και υποδομές με 25 προπονητές είναι λίγα από τα εντυπωσιακά νούμερα -σε σύγκριση με το παρελθόν-, τα οποία ακούστηκαν από τον Κώστα Παπαχαριζάνου, ο οποίος συντόνισε και την παρουσίαση της εκδήλωσης. 

Μακρόπουλος: «Ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον»
Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος χειροκροτήθηκε από όλους στην αίθουσα ενώ απηύθυνε και τον παρακάτω χαιρετισμό: «Ευχαριστώ πολύ εσάς τους γονείς που έχετε τα «δελφίνια» σας στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Σήμερα είναι μια θαυμάσια ημέρα. Χαίρομαι που σας ξανασυναντώ όλους. Σας ευχαριστώ που συμπαραστέκεστε σε εμάς και στον κύριο Παπαχαριζάνου. Περνάμε δύσκολα αλλά ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον. Έχουμε θέληση και επιθυμούμε να κρατήσουμε ψηλά τις ακαδημίες. Ο Ερασιτέχνης είναι στο πλευρό σας». Να σημειωθεί ότι από το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού παραβρέθηκαν επίσης οι κ. Τσίλης και Παπαπασχάλης. 

Βραβεύτηκαν οι Ολυμπιονίκες μας: Αφρουδάκης και Πούλιος
Οι δυο βραβεύσεις «έκπληξη» της εκδήλωσης, ήταν αυτές των δυο «πράσινων» αθλητών μας, οι οποίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο. Ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος βράβευσε τον Γιώργο Αφρουδάκη, που τίμησε για ακόμα μια φορά τη γαλανόλευκη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της υδατοσφαίρισης ενώ η δεύτερη ήταν αυτή του αθλητή στίβου του Τριφυλλιού, Κωνσταντίνου Πούλιου, ο οποίος έλαβε μέρος στο Μαραθώνιο. 

Ακολούθησε πληθώρα βραβεύσεων και φυσικά η κοπή της πίτας. Στη βασική πίτα το φλουρί έπεσε στο χορηγό Green Energy Solutions ενω τα υπόλοιπα τρία φλουριά έπεσαν στην προπονήτρια των καταδύσεων, Ίνκα Πατούρη, στον έφηβο κολυμβητή μας, Νίκο Χαραλάμπου και στον μικρό Παράσχη από τις ακαδημίες μας. Η βραδιά έκλεισε με την ευχή για πολλές μελλοντικές επιτυχίες και την υπόσχεση ότι του χρόνου η… αίθουσα της εκδήλωσης θα είναι… μεγαλύτερη αφού η αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού στον υγρό στίβο μόλις ξεκίνησε!


πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Σκοποβολή: Καλή επίδοση από το Λιβέρη!

 Με τον Διονύση Λιβέρη εκπροσωπήθηκε ο Παναθηναϊκός Α.Ο το Σαββατοκύριακο 09 & 10 Μαρτίου στους Αγώνες Επιλογής Εθνικής Ομάδας στα Πυροβόλα Όπλα 50 μέτρων που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε. στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. 

Ο Λιβέρης με πολύ καλή επίδοση 522/600 κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα, κατετάγη όγδοος, κερδίζοντας μια θέση μια θέση στον τελικό.Στον αγώνα έλαβαν μέρος 13 αθλητές από 9 διαφορετικούς συλλόγους.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους "πράσινους" σκοπευτές έχει προγραμματιστεί για αύριο στους διασυλλογικούς αγώνες Β’ Κατηγορίας που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ.
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Σκοποβολή: Τα θηλυκά... πιστόλια έκλεψαν την παράσταση!

 Ο έβδομος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013, διεξήχθη με τη συμμετοχή 24 σκοπευτών και σκοπευτριών από 7 συλλόγους και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή με 8 αθλητές.

Ειδικότερα το Τριφύλλι είχε τις εξής συμμετοχές: Γιάννη Καμπούρη, Δημήτρη Κατσίρη, Θοδωρή Λουκόπουλου και Σπύρου Σαμούτ στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, των Πελαγία και Βιργινία Βουϊσδάκη και της Έλενας Μπουζαλά στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών καθώς και την συμμετοχή του Νίκου Κόκκινου στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα η σταθερή πορεία των Γ. Καμπούρη και Δ. Κατσίρη (4ος με 553 και 7ος με 533 αντίστοιχα) και η ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται οι Θ. Λουκόπουλος και Ν. Κόκκινος μετά την επαναδραστηριοποίησή τους.

Οι μεγαλύτερες όμως εκπλήξεις ήρθαν από την γυναικεία παρουσία στα πιστόλια. Η Π. Βουϊσδάκη κατάφερε στον δεύτερο ουσιαστικά αγώνα της και με ελάχιστες προπονήσεις να καταλάβει την 3η θέση ανάμεσα σε 7 αθλήτριες με 304 επιτυχίες. Η αδερφή της Βιργινία κατετάγη 5η με 288. Παράλληλα, επαναδραστηριοποιήθηκε η Έλενα Μπουζαλά στα σκοπευτικά δρώμενα μετά από αρκετό καιρό. Το ταλέντο στη γυναικεία ομάδα περισσεύει και φαίνεται πως σύντομα θα χαρίσει στο σύλλογο επιτυχίες. Με τη χθεσινή τους απόδοση και τα τρία κορίτσια μας πέρασαν το όριο 200/400 και θα λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν στις 30-31/3 στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Έντονη αθλητική δραστηριότητα το ερχόμενο ΣΚ με αρκετούς πράσινους αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες Α’ Κατηγορίας που θα γίνουν σε Ελευσίνα (16/3) και Βύρωνα (17/3) αντίστοιχα.
 
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

Παναθηναϊκός: Γενέθλια και... γιορτή στο ΟΑΚΑ!

 Ολοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε (21.00) τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την ενίσχυση του «εξάστερου» σε μια ακόμη εντός έδρας μάχη στο πλαίσιο του Top 16 της Euroleague, κόντρα στην Αλμπα.
Η διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ ετοιμάζεται από την πλευρά της για μια ακόμη πράσινη γιορτή με τους οπαδούς του τριφυλλιού, για τους οποίους ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις. Ηδη, έχει ανακοινωθεί ότι στην αποψινή αναμέτρηση με την Αλμπα έχουν την τιμητική τους όσοι οπαδοί είχαν γενέθλια από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου, καθώς με την απόκτηση ενός εισιτηρίου, θα τους δοθεί ένα ακόμη δωρεάν και μαζί μια δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ, για αγορά προϊόντων από τα PAO Shop στο ΟΑΚΑ, συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους εορτάζοντες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ μέσω Facebook, εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι υπάρχουν ακόμα και διατίθενται μέσω διαδικτύου στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr, όπου όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσής του και αποφυγής της αναμονής στα εκδοτήρια».
Στο ΟΑΚΑ αναμένεται για μια ακόμα φορά να υπάρχει γιορτινή και «καυτή» ατμόσφαιρα, όπως μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέρουν να δημιουργούν, με την ΚΑΕ να αναρτά ένα ακόμα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook θέλοντας να βάλει τον κόσμο του «εξάστερου» στο... κλίμα από νωρίς...
Δείτε το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lmelJVDzRRc


πηγή:onsports.gr

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Εκπαιδευτικός… Παναθηναϊκός στην Κατερίνη!

 Ο υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Φωκάς είχε την τιμή να μεταδώσει στους μαθητές του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης, τις γνώσεις του πάνω στην ποδηλασία αλλά και τις εμπειρίες του στον Παναθηναϊκό. 

Έπειτα από σχετική πρόκληση, την οποία και ο αρχηγός του τμήματος του Τριφυλλιού αποδέχτηκε και πάντα σε συνεργασία με την καθηγήτρια νοσηλευτικής Αγγελική Παπαγεωργίου και τον Λυκειάρχη του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης αφιερώθηκαν δυο μαθητικές ώρες σε ότι αφορά την ποδηλασία και πιο συγκεκριμένα στην ποδηλασία του Παναθηναϊκού.

Το σεμινάριο αυτό εντάσσεται στα μαθητικά προγράμματα με στόχο οι μαθητές να πραγματοποιούν εργασίες. Έτσι, το θέμα αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα, το άθλημα της ποδηλασίας δεν θα μπορούσε να το περιγράψει καλύτερα άλλος από τον Γιώργο Φωκά. 

Σε μια τάξη με περίπου εικοσιπέντε μαθητές και μαθήτριες ο «πράσινος» ποδηλάτης μας ανέλυσε τον τρόπο δημιουργίας μιας ομάδας, το πού μπορεί να ξεκινήσει κάποιος το ποδήλατο μέσα σε μια ομάδα, τους κανόνες για ασφαλή οδήγηση, τον εξοπλισμό του ποδηλάτη (κράνος, ρούχα, παπούτσια), τον τρόπο επιλογής του ποδήλατου, τις προπονητικές μεθόδους, τα αγωνιστικά γεγονότα κλπ.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση πάνω στην αναδιοργάνωση της ομάδας του Παναθηναϊκού από το 2009 και έπειτα και στην εξέλιξη του τμήματος. Άπαντες παρακολούθησαν με μεγάλη ευχαρίστηση το… μάθημα, συμμετείχαν στην κουβέντα με ερωτήσεις και η ώρα πέρασε γρήγορα αλλά όμορφα με το σκοπό να έχει επιτευχθεί αφού η ποδηλασία με τέτοιες μεθόδους μόνο αθλητές και φίλους θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο με το χρόνο!

*Θερμές ευχαριστίες στον Λυκειάρχη του 2ου ΕΠΑ.Λ και την καθηγήτρια Αγγελική Παπαγεωργίου για την πρόσκληση, όπως επίσης και τους μαθητές-τριες που παρακολούθησαν το σεμινάριο.
 
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

Τελική σειρά playoff μπάσκετ Νεανίδων ΕΣΚΑ-Παναθηναϊκός-Γαλάτσι 52-50!

Επική ανατροπή για τα κορίτσια που έχαναν 46-50 δυόμιση λεπτά πριν το τέλος και με 5 συνεχόμενους πόντους από την Ακρίβου (συμπεριλαμβανομένου και ένα εκπληκτικό γκολ φάουλ με το οποίο περάσαμε 51-50) και μια βολή από τη Χριστινάκη, κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 52-50.
Χριστινακη 17, Ακριβου 11, Πριόνα 9 (2), Λεντζακη 7, Κατσιμαρδου 6, Λαψανα 2 οι πόντοι της ομάδας μας. Από το Γαλάτσι 28 έβαλε η Στέλλα Φουράκη και πολύ καλή ήταν η 15χρονη Βυντζηλαίου.
Επόμενο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή τη Πέμπτη 21/3 στο κλειστό Γαλατσίου.


πηγή:https://www.facebook.com/PanathinaikosAC1908?ref=ts&fref=ts

Τηλεοπτικό το… πάρτι με το Ελληνικό στον Τάφο του Ινδού!

 Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι το ντέρμπι Παναθηναικού-Ελληνικού θα μεταδοθεί απευθείας το Σάββατο 16/3/2013 το μεσημέρι (14.00) από την ΕΤ1.

Η ανακοίνωση: «Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την Κρατική Τηλεόραση και έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕ Σουρμ. Ελληνικού για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 16/3/2013, αντί της προκαθορισμένης ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 14.00».
 
πηγή:panathinaikos1908.gr