Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Παναθηναϊκός: Γενέθλια και... γιορτή στο ΟΑΚΑ!

 Ολοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε (21.00) τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την ενίσχυση του «εξάστερου» σε μια ακόμη εντός έδρας μάχη στο πλαίσιο του Top 16 της Euroleague, κόντρα στην Αλμπα.
Η διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ ετοιμάζεται από την πλευρά της για μια ακόμη πράσινη γιορτή με τους οπαδούς του τριφυλλιού, για τους οποίους ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις. Ηδη, έχει ανακοινωθεί ότι στην αποψινή αναμέτρηση με την Αλμπα έχουν την τιμητική τους όσοι οπαδοί είχαν γενέθλια από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου, καθώς με την απόκτηση ενός εισιτηρίου, θα τους δοθεί ένα ακόμη δωρεάν και μαζί μια δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ, για αγορά προϊόντων από τα PAO Shop στο ΟΑΚΑ, συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους εορτάζοντες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ μέσω Facebook, εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι υπάρχουν ακόμα και διατίθενται μέσω διαδικτύου στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr, όπου όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσής του και αποφυγής της αναμονής στα εκδοτήρια».
Στο ΟΑΚΑ αναμένεται για μια ακόμα φορά να υπάρχει γιορτινή και «καυτή» ατμόσφαιρα, όπως μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέρουν να δημιουργούν, με την ΚΑΕ να αναρτά ένα ακόμα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook θέλοντας να βάλει τον κόσμο του «εξάστερου» στο... κλίμα από νωρίς...
Δείτε το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lmelJVDzRRc


πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!