Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ξυπνάτε, έχουμε ΠΟΛΕΜΟ!

 Μπορεί να είναι καλοκαίρι, να βλέπουμε μερικά πράγματα πιο χαλαρά, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλα. Πόσω μάλιστα όταν αφορούν τον Παναθηναϊκό και ειδικά όταν πρόκειται να διαμορφώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστεί η ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα. Εδώ δεν υπάρχει εφησυχασμός. Άπαντες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να δώσουμε την μάχη μας κόντρα στο ερυθρόλευκο κατεστημένο που έχει στα σκαριά μία νέα προσπάθεια ενάντια του Τριφυλλιού.

Όποιος διάβασε τις δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη, κατάλαβε πως βρισκόμαστε ενώπιον ενός νέου ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, με θύμα για ακόμη μία φορά τον Παναθηναϊκό. Πάνε λοιπόν να αφαιρέσουν την άδεια που πήραν οι «πράσινοι» στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή, με πρόσχημα την απόφαση της UEFA. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, όμως αυτοί δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στον στόχο τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή, θα πρέπει όμως να βρουν απέναντί τους, εκτός από την διοίκηση της ΠΑΕ και τον κόσμο της ομάδας. Σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Μόλις δείξουν ακόμη και την παραμικρή πρόθεση να «περάσουν» αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να απαντήσει και να δείξει οτι είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας, απέναντι στο σάπιο σύστημα που έχει φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα από τον γκρεμό.
Για αυτό ξυπνάτε, έχουμε ΠΟΛΕΜΟ με το ερυθρόλευκο κατεστημένο.