Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΝΤΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!

 Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή συνεργασία.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Ξέρω ότι έρχομαι στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κι αυτό συνέβη διότι υπήρξαν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι με πάθος και γαλαντομία στήριξαν αυτή την ομάδα πάνω από 25 χρόνια.  Το έχω βιώσει, το έχω προλάβει ως αθλητής του Παναθηναϊκού. Από την άλλη υπήρχε και η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς του καλύτερου και πιο επιτυχημένου προπονητή της Ευρώπης. Τώρα υπό διαφορετικές συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με το μπάσκετ που είναι μέρος της κοινωνίας να μην αποτελεί εξαίρεση, καλούμαστε μέσα από τεχνογνωσία και σκληρή δουλειά να παραμείνουμε και θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Εγγύηση γι’  αυτό και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος είναι η συνέχεια της οικογένειας με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πίστωση χρόνου, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά επειδή θα είναι όλα καινούρια, ζητάμε να μας κρίνουν όλοι και αυστηρά στο τέλος της χρονιάς. Το μόνο που δεν αλλάζει από τα προηγούμενα χρόνια είναι ο κόσμος του, χωρίς την παρουσία του οποίου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ενώ μ’ αυτόν μπορούμε ένα κάνουμε πολλά. Γι’ αυτό και ζητάμε τη στήριξή του».

Βλέπουν Ξανθόπουλο για αντί-Καλάθη!

Στο πρόσωπο του Βασίλη Ξανθόπουλου βλέπουν στον Παναθηναϊκό τον αντικαταστάτη του Νικ Καλάθη, οποίος αποχώρησε από το Τριφύλλι για χάρη της Λοκομοτίβ Κούμπαν.
Οι ιθύνοντες του Εξάστερου θέλουν να καλύψουν το κενό στον άσο και ένας εξ αυτών είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αρεστός στον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, Αναμένεται να γίνει προσέγγιση για την απόκτηση του πλέι μέικερ του Πανιωνίου.
Να σημειωθεί πως ο Ξανθόπουλος έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, μάλιστα είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης το 2007, στο Final 4 της Αθήνας με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, όταν οι «πράσινοι» έραψαν το τέταρτο αστέρι στην φανέλα.
Ο άσσος των «κυανέρυθρων» ξεκίνησε να αγωνίζεται το 1997 στην εφηβική ομάδα του ολυμπιακού. Πρεμιέρα στην καριέρα του έκανε την σεζόν 2000-2001 με τα χρώματα του Πειραϊκού. Το 2002 μεταγράφηκε στην Νήαρ Ηστ, όπου και προσέφερε τις υπηρεσίες του για δυο χρόνια και συγκεκριμένα ως το 2004. Το καλοκαίρι του 2004 έκανε το μεγάλο άλμα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού των τριών Ευρωπαϊκών.
Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ δανεικός το 2005, ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στο Τριφύλλι, όπου στο Final 4 στην Αθήνα, ανέβηκε στο πρώτο βάθρο της Ευρώπης. Το καλοκαίρι του 07′ μετακινήθηκε στον Πανιώνιο, μένοντας για έναν χρόνο, έκτοτε…ταξίδεψε από την Νέα Σμύρνη στην Κυψέλη για λογαριασμό του Πανελλήνιου και τέλος το 2011 επέστρεψε στους Νεοσμυρνιώτες.