Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Βλέπουν Ξανθόπουλο για αντί-Καλάθη!

Στο πρόσωπο του Βασίλη Ξανθόπουλου βλέπουν στον Παναθηναϊκό τον αντικαταστάτη του Νικ Καλάθη, οποίος αποχώρησε από το Τριφύλλι για χάρη της Λοκομοτίβ Κούμπαν.
Οι ιθύνοντες του Εξάστερου θέλουν να καλύψουν το κενό στον άσο και ένας εξ αυτών είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αρεστός στον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, Αναμένεται να γίνει προσέγγιση για την απόκτηση του πλέι μέικερ του Πανιωνίου.
Να σημειωθεί πως ο Ξανθόπουλος έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, μάλιστα είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης το 2007, στο Final 4 της Αθήνας με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, όταν οι «πράσινοι» έραψαν το τέταρτο αστέρι στην φανέλα.
Ο άσσος των «κυανέρυθρων» ξεκίνησε να αγωνίζεται το 1997 στην εφηβική ομάδα του ολυμπιακού. Πρεμιέρα στην καριέρα του έκανε την σεζόν 2000-2001 με τα χρώματα του Πειραϊκού. Το 2002 μεταγράφηκε στην Νήαρ Ηστ, όπου και προσέφερε τις υπηρεσίες του για δυο χρόνια και συγκεκριμένα ως το 2004. Το καλοκαίρι του 2004 έκανε το μεγάλο άλμα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού των τριών Ευρωπαϊκών.
Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ δανεικός το 2005, ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στο Τριφύλλι, όπου στο Final 4 στην Αθήνα, ανέβηκε στο πρώτο βάθρο της Ευρώπης. Το καλοκαίρι του 07′ μετακινήθηκε στον Πανιώνιο, μένοντας για έναν χρόνο, έκτοτε…ταξίδεψε από την Νέα Σμύρνη στην Κυψέλη για λογαριασμό του Πανελλήνιου και τέλος το 2011 επέστρεψε στους Νεοσμυρνιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!