Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ:ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο INIESTA-ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ!!!


ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ελίνι Δημούτσος!!!Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηλυσιακό πρωτού παραχωρηθεί δανεικός το 2006 στον Φωστήρα.Το καλοκαίρι του 2007, μετά από κάποιους αγώνες με την Εθνική Νέων όπου ξεχώρισε πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό,αν και για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί νωρίτερα και η ΑΕΚ. Μετά απο μία σεζόν στο τριφύλλι παραχωρήθηκε στον ΟΦΗ. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό χωρίς να πάρει συμμετοχές και τον Ιανουάριο του 2010 παραχωρήθηκε στην ομάδα του Παναιτωλικού.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΨΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!!!!

ΜΑΧΗ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΤΖΙΟ!!!


Μετά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου μπαίνει σύμφωνα με πληροφορίες και η ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από την διοίκηση της "Ένωσης" την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, καθώς των εκτιμάει πολύ και πιστεύει ότι η απόκτηση του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

Η ΑΕΚ έχει μπει "σφήνα" στις κουβέντες του ποδοσφαιριστή με τον "Δικέφαλο του Βορρά", αφού η επαφή του ποδοσφαιριστή με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γίνει εδώ και πολύ καιρό. Το ενδιαφέρον από τις δύο ομάδες είναι όλο και πιο έντονο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν αξιώνει χρήματα για να παραχωρήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.