Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εξάστερος: Με τον Ζακ Ράιτ για να γίνουν all right στην φωλιά του Πάνθηρα!

Το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, με τον τρίτο της βαθμολογίας Πανιώνιο να φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (23/2, 19:00) τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 4.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρει για την αναμέτρηση: «Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Για να το επιτύχουμε χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του ματς, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Παίζοντας με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού».

Και από την πλευρά του ο Αλέξης Κυρίτσης τονίζει πως: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα με όχι καλές εμφανίσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και με την βοήθεια του κόσμου μας, που έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν ότι μπορεί να μας δώσει ώθηση σε αθλητική ατμόσφαιρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, σημειώνει για την αναμέτρηση: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και περισσότερο στο γήπεδό της. Έχει βαθύ ρόστερ και αθλητικότητα, αλλά και εμπειρία. Στην επίθεση είναι ομάδα ικανή να τρέξει, ενώ μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματική και στο σετ παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να ετοιμαστούμε και σωματικά και πνευματικά. Έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει να τα διαχειριστούμε, όπως και να διαχειριστούμε και το χρόνο. Είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να μοιράσουμε το χρόνο, για να είμαστε "φρέσκοι" σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, έχουμε ένα νέο πρόσωπο στον Ζακ Ράιτ, ο οποίος θα πρέπει να προσαρμοστεί σταδιακά».

Ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναφέρει: «Μετά από έναν σημαντικό αγώνα, έρχεται ένα άλλο παιχνίδι σημαντικό για εμάς, αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον τρίτο της βαθμολογίας Πανιώνιο. Μια ομάδα που μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική και η οποία παρουσιάζεται πιο δυνατή όταν παίζει στην έδρα της. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, εξακολουθούμε να έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει το στόχο για τον Παναθηναϊκό που είναι πάντα η νίκη».

Μεσημεριανή μάχη με τους Κρητικούς αλλά στο μυαλό το ντέρμπι με τον Πουτάνας Γιο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται… νωρίς – νωρίς (15:00 – NS2) τον Εργοτέλη, για την 26η αγωνιστική της Super League και ψάχνει την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μέντες, που, όπως έχουμε ξαναγράψει κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.. Εκτός είναι επίσης ο Μπαϊράμι που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, τέσσερις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σίλντενφελντ θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός και ο άλλος ένας εκ των Ρισβάνη – Τριανταφυλλόπουλου. Εφόσον επιλεγεί ο πρώτος, ο δεύτερος θα παίξει δεξί μπακ αντί του Σπυρόπουλου, ενώ αριστερός μπακ θα είναι ο Νάνο.

Ο Λαγός θα παίξει ως αμυντικό χαφ, έχοντας δεξιά τον Ζέκα κι αριστερά έναν εκ των Αμπέντ και Πράνιτς. Ο Ατζαγκούν θα βρίσκεται πίσω από το επιθετικό δίδυμο το οποίο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ – Καρέλης.