Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ώρα Κυπέλλου και πρόκρισης


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (18.00-ΟΤΕ Tv) τον Εργοτέλη στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου, με τους "πράσινους" να θέλουν φυσικά την πρόκριση που θα τους διατηρήσει "μέσα" στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Θανάση Ντίνα.
Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή. Δεξί μπακ θα είναι ο Μαρινάκης και αριστερό ο Χουχούμης.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Αμπεΐντ και Ατζαγκούν να είναι εσωτερικοί μέσοι, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ζέκα, Κλωναρίδης και Φιγκερόα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκη, Ρισβάνης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης μετά την εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα στοχεύει και στη διάκριση του Κυπέλλου. Οι Κρητικοί αναμένεται να αγωνιστούν με τον Καβουσάκη κάτω από την εστία. Οι στόπερ θα είναι οι Σαρρής και Μεχία, έχοντας δεξιά τον Ρέντζα και αριστερά τον Κοιλιάρα.
Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Πελέ με τον Καρντόσο, έχοντας τριάδα μπροστά τους, τους Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκη και Ρομάνο.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αναστασάκος.

Βόλεϊ Ανδρών: Δευτέρα στην Πυλαία οι πράσινοι

Από την ΕΣΑΠ έγινε γνωστό το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στην Πυλαία («PAOK Sports Arena») τον ΠΑΟΚ. 
 Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 02/11: Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου- ΑΣ Άρης (Θεμελής, Σιμίδης - Αντωνούλης), Ζηρίνειο 19.00: ΑΟ Κηφισιάς - ολυμπιακός ΣΦΠ (Γεροθόδωρος, Βουδούρης - Γεωργόπουλος), Σύρου: 19.00 ΑΟ Φοίνικας Σύρου – Παναχαϊκή (Μυλωνάκης, Ονόπας - Διαμαντόπουλος), Λαμίας 18.00: ΓΣ Λαμία - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ( Γεωργουλέας, Παπαδογούλας - Βαρθαλίτης), Κυριακή 03/11: «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 16.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. – ΑΕΚ (Γεωργιάδης, Τζεπκινλής - Λαδάς).
Δευτέρα 04/11: «PAOK Sports Arena» 17.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Α.Ο. ( Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου - Μιχελινάκης)

Οι εγγραφές στα... δελφίνια συνεχίζονται!

Μια από τις καινοτομίες της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη στον υγρό στίβο είναι η επέκταση του Παναθηναϊκού σε όλη την Αθήνα!

Έτσι εκτός από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, φέτος ο Παναθηναϊκός στεγάζει τις ακαδημίες κολύμβησης και στο κολυμβητήριο του στο Γουδή. Από 3 χρονών τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση της κολύμβησης σε προνομιακές τιμές και οι εγγραφές συνεχίζονται.

«Ελπίζουμε από αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε όλα τα κολυμβητήρια της Αθήνας. Οι αθλητές της ομάδας μας συνεχώς αυξάνονται και πλέον είναι υποχρέωσή μας να είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να αθληθεί, Παναθηναϊκό και μη. Κάνουμε την αρχή με τις σχολές κολύμβησης στο αθλητικό κέντρο στο Γουδή και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να επεκτθούμε και σε άλλα κολυμβητήρια του δήμου Αθηναίων κάνοντας ξανά τον Παναθηναϊκό ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της κολύμβησης» δήλωσε ο υπευθυνος λειτουργίας κ Ανδρέας Ζώτος.

Προπονητές ακαδημιών Γουδή: Δεμέτης Βασίλης, Δούκα Αγγελική, Πεθεριώτη Βασιλική
Τα προγράμματα είναι καθημερινά από τις 19:00 ως τις 21:00 με τρια ειδικά τμήματα εκμάθησης  (σωσίβια-εκμάθηση-δελφίνια)
Τηλ. Επικοινωνίας 697 3576121