Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ώρα Κυπέλλου και πρόκρισης


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (18.00-ΟΤΕ Tv) τον Εργοτέλη στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου, με τους "πράσινους" να θέλουν φυσικά την πρόκριση που θα τους διατηρήσει "μέσα" στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Θανάση Ντίνα.
Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή. Δεξί μπακ θα είναι ο Μαρινάκης και αριστερό ο Χουχούμης.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Αμπεΐντ και Ατζαγκούν να είναι εσωτερικοί μέσοι, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ζέκα, Κλωναρίδης και Φιγκερόα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκη, Ρισβάνης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης μετά την εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα στοχεύει και στη διάκριση του Κυπέλλου. Οι Κρητικοί αναμένεται να αγωνιστούν με τον Καβουσάκη κάτω από την εστία. Οι στόπερ θα είναι οι Σαρρής και Μεχία, έχοντας δεξιά τον Ρέντζα και αριστερά τον Κοιλιάρα.
Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Πελέ με τον Καρντόσο, έχοντας τριάδα μπροστά τους, τους Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκη και Ρομάνο.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αναστασάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!