Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Οι εγγραφές στα... δελφίνια συνεχίζονται!

Μια από τις καινοτομίες της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη στον υγρό στίβο είναι η επέκταση του Παναθηναϊκού σε όλη την Αθήνα!

Έτσι εκτός από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, φέτος ο Παναθηναϊκός στεγάζει τις ακαδημίες κολύμβησης και στο κολυμβητήριο του στο Γουδή. Από 3 χρονών τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση της κολύμβησης σε προνομιακές τιμές και οι εγγραφές συνεχίζονται.

«Ελπίζουμε από αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε όλα τα κολυμβητήρια της Αθήνας. Οι αθλητές της ομάδας μας συνεχώς αυξάνονται και πλέον είναι υποχρέωσή μας να είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να αθληθεί, Παναθηναϊκό και μη. Κάνουμε την αρχή με τις σχολές κολύμβησης στο αθλητικό κέντρο στο Γουδή και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να επεκτθούμε και σε άλλα κολυμβητήρια του δήμου Αθηναίων κάνοντας ξανά τον Παναθηναϊκό ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της κολύμβησης» δήλωσε ο υπευθυνος λειτουργίας κ Ανδρέας Ζώτος.

Προπονητές ακαδημιών Γουδή: Δεμέτης Βασίλης, Δούκα Αγγελική, Πεθεριώτη Βασιλική
Τα προγράμματα είναι καθημερινά από τις 19:00 ως τις 21:00 με τρια ειδικά τμήματα εκμάθησης  (σωσίβια-εκμάθηση-δελφίνια)
Τηλ. Επικοινωνίας 697 3576121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!