Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σαν σήμερα: Όταν η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού είχε γαμήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου στο Τροκαντερό!

 
Σαν σήμερα η ανδρικής ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού είχε γαμήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου στο Τροκαντερό με 3-2 σετ. Αυτός ο τίτλος είναι και ο τελευταίος του τμήματος μέχρι σήμερα. 
Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το Κύπελλο, ενώ τώρα παλεύει για την σωτηρία του.Συγκεκριμένα, στις 27 Μαρτίου του 2010 πραγματοποιήθηκε ένας τελικός που δύσκολα κάποιος θα ξεχάσει. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός διαφήμισαν το βόλεϊ παίζοντας εξαιρετικά και προσφέροντας πλούσιο θέαμα ανάλογο της ποιότητας των παικτών των δύο ομάδων.
Εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Παναθηναϊκός κατακτώντας το Κύπελλο με 3-2 σετ. Ένας τίτλος που είναι ο τελευταίος του τμήματος μέχρι σήμερα.



πηγή
 

Μπάσκετ Κορασίδων: Ώρα τελικού για τις κορασίδες!

 
Ώρα τελικού για τις κορασίδες του μπάσκετ στον Τάφο του Ινδού!!!Το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων θα κατακτήσουν, σε περίπτωση νίκης απέναντι στο Γαλάτσι, τα κορίτσια της Κατερίνας Χατζηδάκη σήμερα 27/3 στις 20:00 στον Τάφο του Ινδού.