Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ώρα Κυπέλλου-Ώρα αλλαγών στην 11άδα!

 Γερό... φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο ετοιμάζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, αφού οι πράσινοι δεν μπορούν να αντέξουν τρια ματς την εβδομάδα και με τον Αστέρα να έρχεται με... άγριες διαθέσεις την Κυριακή στην Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.
 
Σύμφωνα με όσα έδειξε στην δοκιμή που πραγματοποίησε ο τεχνικός του Τριφυλλιού στην προπόνηση της Τρίτης, τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα των πρασίνων θα είναι 8, αφού μόνο οι Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς και Ζέκα που έπαιξαν κόντρα στον ΟΦΗ θα διατηρηθούν στο βασικό σχήμα.
Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Κοτσόλης, με τους Σπυρόπουλο, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Σε ρόλο κόφτη θα αγωνιστεί ο Μέντες που επιστρέφει μετά την τιμωρία και τον τραυματισμό του, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς χαφ τον Πράνιτς και τον Ζέκα.

Ντεμπούτο θα κάνει με την πράσινη φανέλα ο Κλωναρίδης που θα παίξει ως εξτρέμ μαζί με τον Μπαϊράμι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καρέλης. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει στο δεύτερο ημίχρονο και ο Φιγκερόα, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή.