Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Σκληρή και επιθετική απάντηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού!

 Με μια σκληρή ανακοίνωση που επιτίθεται προσωπικά στον Νίκο Χαρδαλιά απάντησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στις δηλώσεις του προέδρου της διοικούσας επιτροπής των πρωταθλητών μετά το παιχνίδι στον Βύρωνα το περασμένο Σάββατο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να απαντήσει σε ευτελείς ανακοινώσεις συνοικιακών ομάδων.
Επειδή όμως ο κ. Χαρδαλιάς με αήθεις πρακτικές, που παραπέμπουν σε περασμένες δεκαετίες ξεπέρασε κάθε όριο, θα του συστήσουμε το εξής: αντί να ασχολείται με τους παράγοντες του ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδας και τους οπαδούς του, ας ασχοληθεί με τα του οίκου του. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει 104 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στον αθλητισμό και δεν θα επιτρέψει σε κανένα πολιτικό της τοπικής αυτοδιοίκησης να χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να εκπληρώσει τα θέματα της προσωπικής του ατζέντας.
Ο Δήμαρχος του Βύρωνα είναι ασύμβατος με τον χώρο του αθλητισμού και αυτό φαίνεται από τις πρωτοφανείς δηλώσεις του με τις οποίες προσπαθεί να προκαλέσει τα πνεύματα για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην έδρας μας και να δυναμιτίσει το κλίμα.
Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στον «Τάφο του Ινδού», θα είναι μια ακόμη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο οι οικογένειες των παικτριών του Αθηναϊκού θα καθίσουν εκεί που κάθονται πάντα χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτα από τις τερατώδεις κινδυνολογίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής.
Επίσης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, ο οποίος και ξεκίνησε πρώτος το χορό των αντεγκλήσεων  θα πρέπει να μάθει να σέβεται τον αντίπαλό του, πολύ περισσότερο δε, όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του και να έχει πάντα κατά νου ότι συμπεριφορές του είδους αυτού, έχουν και το ανάλογο κόστος. Ας μην ξεχνάει –λοιπόν- ότι οι περισσότεροι δημότες του είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και όπως λέει η λαϊκή ρήση, «κόμμα αλλάζεις-ομάδα ποτέ».

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Πέμπτος ο Κοκκινάκης!

 Oλοκληρώθηκε την Τετάρτη (14/11) ο ένατος από τους 13 αγώνες που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. 

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Νίκος Κοκκινάκης, Γιάννης Καμπούρης, Δημήτρης Κατσίρης και Γιώργος Διαλυνάς. Ο Νίκος Κοκκινάκης κατέλαβε την πέμπτη θέση ενώ στην όγδοη θέση κατετάγη ο Γιάννης Καμπούρης. 
Τέλος, οι Δ. Κατσίρης και Γ. Διαλυνάς κατέλαβαν την 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Θέση-Επίθετο-Όνομα-Ομάδα-Δεκάδες-Επίδοση-1η-2η-3η-4η-5η-6η

Αεροβόλο Πιστόλι Aνδρών

5.ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΟ 89-90-89-93-91-90-542

8.ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΟ 87-88-84-89-87-87-522

10.ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΟ 77-79-85-88-88-82-499

11.ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΟ 80-83-76-83-81-84-487

Βόλεϊ Γυναικών:"Αθώος" ο Παναθηναϊκός

 "Αθώος" ο Παναθηναϊκός
O αθλητικός δικαστής δεν επέβαλε ποινή στο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ το οποίο είχε κληθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΄΄ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ΄΄ της 3/11/12, του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Με άνεση ο Παναθηναϊκός 16-7 τον ΝΑΟ Κέρκυρας

 Άνετα έκανε και ο Παναθηναϊκός το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Οι πράσινοι επιλήθηκαν με 16-7 του τυπικά γηπεδούχου ΝΑΟ Κέρκυρας στο ματς της 2ης αγωνιστικής που έγινε στο ΟΑΚΑ λόγω των γνωστών προβλημάτων στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7-16
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-6, 3-4, 0-4, 2-2.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης 2, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1, Καλούδης, Τριβιζάς, Βογιατζόγλου 2, Ζαρκατζάς, Αποσκίτης, Παπασπυρόπουλος, Κουλούρης, Κραουνάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 4, Δερμιτζάκης Δ., Παπαδόγκωνας 4, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κατσαούνης 1, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φώσκολος, Οικονομίδης, Κονταξής.
Διατητές: Μπιράκης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής