Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Εξάστερος:Ξεμούδιασμα με Απόλλωνα Πατρών!

Το πρώτο του φιλικό «έκλεισε» ο Εξάστερος με την ομάδα της Πάτρας για την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε, ενώ ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό του Εξάστερου.
Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Απόλλων Πάτρας, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς να κρατηθεί σκορ, αφού το ματς είναι προπονητικού χαρακτήρα.

Βόλεϊ Ανδρών:Φιλικά με Φοίνικα σε Σύρο και... Κυψέλη!

 Η προετοιμασία της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς καθημερινά στη σάλα ενώ τα πρώτα φιλικά έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο πρόγραμμα της ομάδας του Γιάννη Λάϊου.

Το Τριφύλλι θα ξεκινήσει τα φιλικά του από τη Σύρο, όπου θα αναμετρηθεί με το Φοίνικα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ενώ λίγες μέρες μετά στις 18/9 τη νησιωτική ομάδα θα φιλοξενήσει στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός στις 9μ.μ. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι της ομάδας να δουν για πρώτη φορά φέτος το φετινό αγωνιστικό σύνολο του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Λάιου στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό. 
 

Μπάσκετ Γυναικών:Και τυπικά η Κοσμά στα «πράσινα»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Αφροδίτης Κοσμά. Η έμπειρη φόργουορντ επιστρέφει στο Τριφύλλι έτοιμη να βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών του στόχων.  

«Ένας μεγάλος πόθος μου έγινε πραγματικότητα: να ξαναφορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά είμαι χαρούμενη που ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή μου. Ήδη έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά την προετοιμασία. Ευτυχώς δεν έχουμε προβλήματα που είναι κάτι πολύ σημαντικό για την περίοδο της προετοιμασίας. Η ομάδα έχει εξαιρετικό κλίμα και γίνεται πολύ καλή δουλειά ώστε να είμαστε πάλι έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς και στο τέλος να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από το νταμπλ», δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή της η Κοσμά.

Παράλληλα, η 29χρονη φόργουορντ έπλεξε παράλληλα το εγκώμιο της «πράσινης» εξέδρας: 
«Ανυπομονώ κι εγώ και οι συμπαίκτριές μου να παίξουμε μπροστά στους πιο παθιασμένους και καλύτερους φιλάθλους της χώρας στους οποίους αξίζει να πανηγυρίζουν τίτλους. Γι’ αυτό το λόγο η υπόσχεσή μας είναι ότι θα δίνουμε τα πάντα και θα ματώνουμε μέσα στο γήπεδο σε κάθε αναμέτρηση».  
 

Κολύμβηση: Ενημέρωση σε αθλητές και γονείς ενόψει της νέας σεζόν

 Η πρώτη συνάντηση για τα αγωνιστικά τμήματα κολύμβησης πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ παρουσία του υπεύθυνου υγρού στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο, κ. Ζώτου και του νέου υπεύθυνου προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων, Γιάννη Μηλιδάκη. 

Η γνωριμία των αθλητών και τον γονιών με τη νέα διοίκηση καθώς και οι αλλαγές στα προγράμματα και τα ωράρια των προπονήσεων αποτέλεσαν το βασικό θέμα της συνάντησης. Ο κ. Ζώτος παρουσίασε το πλάνο για τη νέα αγωνιστική χρονιά λέγοντας:

«Από σήμερα στο κολύμπι κάνουμε μια νέα αρχή, θέλουμε να μπούμε σε μια νέα τάξη πραγμάτων και σε μια νέα φιλοσοφία. Γι’ αυτό το λόγο θα γίνουν μερικές αλλαγές στα προγράμματα της προπόνησης με απώτερο στόχο να μπορεί όλη η αγωνιστική ομάδα να προπονείται μαζί σε κοινά ωράρια,να δεθούν μεταξύ τους και βέβαια στην πορεία θα πραγματοποιηθεί διαχωρισμός των αθλητών ανάλογα με τα αγωνίσματά τους με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών τους. Αυτή είναι η νέα μας φιλοσοφία και θα την ακολουθούμε πιστά,ανάλογα πάντα με τις υποδείξεις των προπονητών,αυτοί έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο άλλωστε. Είμαστε σίγουροι ότι με τις αλλαγές που σκοπεύουμε να κάνουμε τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα και θα είναι εντυπωσιακά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλους,με υγεία και όρεξη για τη νέα χρονιά».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων Γιάννης Μιλιδάκης ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις αθλητών και γονέων για τα νέα δεδομένα στο κολυμβητικό τμήμα ενώ τόνισε:

«Οι αλλαγές είναι αρκετές και οι απορίες σας επίσης αλλά να είστε σίγουροι ότι στην πορεία θα τα λύσουμε όλα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία και με τους υπόλοιπους προπονητές και θα μπορέσουμε να κάνουμε σωστή δουλειά με πρώτο μας μέλημα την πρόοδο των παιδιών. Θα οργανώνουμε συναντήσεις συχνά μέσα στη χρονιά για να λύνουμε όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε στο πλάι όλων των παιδιών και στον κάθε αθλητή ξεχωριστά».   

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Ετοιμάζονται οι "πράσινοι" τοξότες!


 Ανεπίσημη πρώτη συνάντηση με την ομάδα ανδρών τοξοβολίας πραγματοποιήθηκε προχτές το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι "πράσινοι" τοξότες ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά τη φετινή ενώ λόγω εργασιών ανακαίνισης στο γήπεδο, οι προπονητικοί χώροι στη Θύρα 2 δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Για το λόγο αυτό, η έναρξη για τα τμήματα ακαδημιών τοξοβολίας, καθώς και οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα καθυστερήσουν λίγες μέρες.