Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΟΙ €ΥΡ-ΑΙΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!


Το ότι ο ΟΣΦΠους δε μπορεί να φτάσει τα καλά μας δε σημαίνει ότι πρέπει να τον φτάσουμε στα χάλια του για να βρούμε κοινά με τον …μαρινακισμένο κόσμο του.

Το ότι το 4-3-3 δεν παίζεται με Κατσουράνηδες και Νίνηδες είναι κάτι που ακόμα και ο πιο γαυροποιημένος οπαδός του Παναθηναίκού το καταλαβαίνει.

Πιθανός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι δεν θα μπορέσει να γράψει στην ιστορία του ΟΣΦΠΟΥ συμμετοχές στον τελικό του Γουέμπλεϊ ,σε ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λίγκ και πρωτιές σε ομίλους.

Η Μακάμπι δεν μπορεί να σβήσει την ντροπή που νιώθει ο οπαδός της ομάδας που έχει την διαφθορά στο πετσί της και που την χλευάζει όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και την ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΗ ιστορία στην Ευρώπη.
Τα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό σαφώς αποτελούν πολύ μεγαλύτερη πρόκληση για την Ισραηλινή ομάδα. Σας θυμίζω ότι ο ΟΣΦΠούς έχει φτιάξει μόνος του παράδοση με τις ομάδες του Ισραήλ. Έχει αρπάξει 6 γκολ από την Μακαμπί Χάιφα σε όμιλο του Τσάμπιονς Λίγκ αγωνιζόμενος σε ελληνικές έδρες και στα δύο ματς και βγήκε 4ος μεταξύ τεσσάρων.

Μην ανησυχείτε «επιστήμονές» μου. Δύσκολα θα προλάβουν οι «εκτοξευτές» και οι Παναθηναϊκοί 2008 να σπάσουν τα αρνητικά ρεκόρ σας. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξυπνήσουν όσους οπαδούς του Παναθηναϊκού μπορούν να ξυπνήσουν. Να καταλάβουν δηλαδή πόσο σημαντικό ήταν να γράφεις ιστορία στην Ευρώπη χωρίς να λερώνεις την ομάδα σου με τα πέτσινα παράσημα βρομιάς που απένεμε η παράγκα κάθε εποχής.

Περισσότερο από τους «εκτοξευτές» ,έχουν ήδη ξεφτιλιστεί τα τσιράκια και τα παπαγαλάκια τους. Κάτι λυπηρές μορφές ζωής που παίρνουν χαρτάκι για όλα εκτός από το σκούπισμα στην τουαλέτα. Εκεί φαίνονται πιο χρήσιμα τα κείμενά τους ή ακόμα και τα εξίσου «καθαρά» χεράκια τους.
Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς στο Ο.Α.Κ.Α, που προσπαθεί να αναρρώσει από την «εκτόξευση» και την γαυροποίηση που έφεραν οι συλλαλητήριοι.