Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών:Ομάδα από την αρχή...

 Τις εκλογές της Δευτέρας περιμένουν στον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει να χτίζεται η ομάδα του Τριφυλλιού...
  Την Δευτέρα (8/7, 18:00) οι "πράσινοι" θα πραγματοποιήσουν τις εκλογές της νέας Διοίκησης, στη Λεωφόρο και δεν αποκλείεται να λάβουν διοικητικό ρόλο και μέλη από τους οργανωμένους οπαδούς, στηρίζοντας έτσι το τμήμα του Τριφυλλιού, στο βόλεϊ, το οποίο μοιάζει επί ξύλου κρεμάμενο ετούτη τη χρονική στιγμή. 
Άνευ διοίκησης, άνευ τεχνικού επιτελείου και άνευ αθλητών, ο Παναθηναϊκός καλείται την Δευτέρα να συγκροτήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και από την επόμενη μέρα να χτίσει ομάδα από την αρχή. Επί της ουσίας αυτό περιλαμβάνει την συνεργασία με κάποιους χορηγούς, οι οποίοι θα καθορίσουν το μπάτζετ.
Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες θα στρέψουν το βλέμα του στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως την πρόσληψη ενός προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα του Παναθηναϊκού στην πιο δύσκολη περίοδο, καθώς επίσης και να συμπληρωθεί όλο το υπόλοιπο τεχνικό τμήμα. 
Έπειτα θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους αθλητές που θα πλαισιώνουν το ρόστερ, το οποίο είναι ανάλογο με το μπάτζετ που θα έχει ο σύλλογος στο ταμείο του.

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού έτοιμοι να πάρουν τον Ερασιτέχνη!

 Μετά την παραίτηση του Μακρόπουλου τον Ιούνιο, η διοίκηση του Ερασιτέχνη είχε μείνει ξεκρέμαστη. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να περάσει στα χέρια των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Όλα αυτά εφόσον δεν προκύψει κάποιος επενδυτής μέχρι τις επικείμενες εκλογές της 8ης Ιουλίου (ή 15 Ιουλίου αν δεν υπάρξει απαρτία), μιας και οι προσπάθειες του παλαιού προέδρου της «μάνας του λόχου», Νίκου Ρίσβα δεν βρήκαν αντίκρισμα. Ο Ρίσβας ζήτησε εγγυήσεις από τους προέδρους των ΠΑΕ και ΚΑΕ τις οποίες δεν έλαβε, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει με τη σειρά του τις επαφές για να καταρτίσει ψηφοδέλτιο.
Από την άλλη οι οργανωμένοι φίλοι των «πρασίνων» προχώρησαν το πλάνο τους, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά και στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου τους, με τον επικεφαλής να είναι πιθανότατα ο έφορος της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Ηλίας Μιχαλαριάς.
Με βάση τα χρέη πάντως που υπάρχουν και τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ τα 3 εκατ. ευρώ που είχαν δημοσιοποιηθεί, το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, ωστόσο έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές για τη στελέχωση των τμημάτων, αλλά και τις συζητήσεις με Εφορία-πιστωτές, ώστε να επανέλθουν οι διακανονισμοί που έχουν εκπέσει εδώ και περίπου ένα τρίμηνο.

Μπάσκετ Γυναικών:"Φουλ" για Κοσμά ο Παναθηναϊκός!

Οι ανανεώσεις παικτριών από το υπάρχον ρόστερ προχωράνε με ταχείς ρυθμούς στον Παναθηναϊκό που έχει σχεδόν επιτύχει να κρατήσει τον βασικό κορμό του (Καλέντζου, Μαγκλάρα, Βλάνη, Σλούκα, Δίελα, Χρονοπούλου), όμως δεν σταματάει να ψάχνει και στην αγορά με σκοπό να βρεις τις λύσεις που ταιριάζουν σε μια πρωταθλήτρια ομάδα.
Ο βασικός μεταγραφικός στόχος είναι η διεθνής φόργουορντ Αφροδίτη Κοσμά, που μετά από έναν χρόνο απουσίας, είναι κοντά στην επιστροφή της στη Λεωφόρο αρκεί να ξεκαθαρίσει η κατάστασή της με τον Αθηναϊκό.
 

Γυναικείο Μπάσκετ:Στον Παναθηναϊκό η Καβάσιλα!

 Στην πρώτη μεταγραφή του ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας την Αννα Καβάσιλα (21χρ., 1,84μ.).
Πρόκειται για την 22χρονη φόργουορντ/σέντερ Άννα Καβάσιλα, που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο NCAA.
Η ελληνίδα φόργουορντ γυρίζει στην Ελλάδα μετά από το σύντομα πέρασμά της από την Αμερική. Εχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο και στις Εσπερίδες. Ο Παναθηναϊκός προσθέτει δύναμη στην φρόντ λάιν του, καθώς η Καβάσιλα μπορεί να αγωνιστεί τόστο στο 4 όσο και στο 5.

πηγή