Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών:Ομάδα από την αρχή...

 Τις εκλογές της Δευτέρας περιμένουν στον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει να χτίζεται η ομάδα του Τριφυλλιού...
  Την Δευτέρα (8/7, 18:00) οι "πράσινοι" θα πραγματοποιήσουν τις εκλογές της νέας Διοίκησης, στη Λεωφόρο και δεν αποκλείεται να λάβουν διοικητικό ρόλο και μέλη από τους οργανωμένους οπαδούς, στηρίζοντας έτσι το τμήμα του Τριφυλλιού, στο βόλεϊ, το οποίο μοιάζει επί ξύλου κρεμάμενο ετούτη τη χρονική στιγμή. 
Άνευ διοίκησης, άνευ τεχνικού επιτελείου και άνευ αθλητών, ο Παναθηναϊκός καλείται την Δευτέρα να συγκροτήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και από την επόμενη μέρα να χτίσει ομάδα από την αρχή. Επί της ουσίας αυτό περιλαμβάνει την συνεργασία με κάποιους χορηγούς, οι οποίοι θα καθορίσουν το μπάτζετ.
Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες θα στρέψουν το βλέμα του στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως την πρόσληψη ενός προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα του Παναθηναϊκού στην πιο δύσκολη περίοδο, καθώς επίσης και να συμπληρωθεί όλο το υπόλοιπο τεχνικό τμήμα. 
Έπειτα θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους αθλητές που θα πλαισιώνουν το ρόστερ, το οποίο είναι ανάλογο με το μπάτζετ που θα έχει ο σύλλογος στο ταμείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!