Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟ ο Benoît Cheyrou!!!


Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Μπενουά Σεϊρού, φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος παίκτης της Μαρσέιγ, όπως αναφέρει το «France football», είναι πολύ κοντά στην Γουέστ Χάμ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τα «σφυριά».

Ο Σεϊρού, είναι αλήθεια πως είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του αριστερού εξτρέμ των Μασσαλών, πάγωσαν τις διαπραγματεύσεις.

«Ρουκάβινα βρωμάς σαν κάδος»


Δεν πέρασε στα… ψιλά η μεταγραφή του Άντε Ρουκάβινα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ένιωσαν ικανοποιημένοι από τη μετακίνηση του Κροάτη σε… γνώριμα για εκείνον λημέρια, αλλά για τους οπαδούς της Χάιντουκ αυτό ισοδυναμεί με προδοσία. Γι΄ αυτόν τον λόγο κιόλας, φρόντισαν να του υπενθυμίσουν ότι δεν του συγχωρούν τη συγκεκριμένη απόφαση, βάφοντας με γκράφιτι τοίχο στο Σπλιτ την εξής φράση: «Ρουκάβινα, βρωμάς σαν κάδος»!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πρώην -πλέον- παίκτης του «τριφυλλιού» αγωνιζόταν στη Χάιντουκ τη σεζόν 2007-2008 και φαίνεται ότι πρόλαβε να γίνει αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η επιστροφή του στην πατρίδα, γίνεται με τα χρώματα του «αιωνίου», κάτι που φαντάζει ασυγχώρητο για τους πιστούς της Χάιντουκ. Γεννάται το ερώτημα, λοιπόν, σχετικά με την υποδοχή που επιφυλάσσουν οι «εχθροί» του Ρουκάβινα, όταν ο Κροάτης μπει στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο Franco Matías Di Santo!!!


Ο 21χρονος επιθετικός της Τσέλσι, Φράνκο Ντι Σάντο, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους "πράσινους".

Ο Αργεντίνος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Μπλάκμπερν, με την οποία είχε 25 συμμετοχές, σημειώνοντας 1 γκολ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που στην πατρίδα του θεωρείται μεγάλο ταλέντο και το 2008 μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι.

Αγωνίστηκε οκτώ φορές με την ομάδα νέων των "μπλε", όπου πέτυχε 12 γκολ, ενώ τη δεύτερη σεζόν του στους Λονδρέζους πήρε χρόνο συμμετοχής και στην πρώτη ομάδα, με 16 συμμετοχές.

Επιπλέον, ο Ντι Σάντο έχει αγωνιστεί 25 φορές με τα χρώματα της εθνικής Αργεντινής U-20, έχοντας σημειώσει 5 γκολ.