Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Στον τελικό οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού!

 
Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού προκρίθηκαν στον τελικό του Φάιναλ 4 της ΕΣΠΑΑΑ αφού επικράτησαν με 3-0 σετ επί του Πανελλήνιου στο κλειστό του Μετς.
Την πρόκρισή τους στον τελικό του Φάιναλ 4 της ΕΣΠΑΑΑ πανηγύρισαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί Πανελλήνιου στο κλειστό του Μετς και πήραν την πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει τη νίκη στις λεπτομέρειες.
Με την ομάδα των Εφήβων αγωνίστηκαν και οι Λιόντας, Πρωτοψάλτης, Μαδούρας και Ζήσης από την πρώτη ομάδα, ενώ δεν έπαιξε ο Στίγγας ο οποίος ήταν άρρωστος. Στον τελικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό.
Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος 3-0

Τα σετ: 25-22, 28-26, 25-23



πηγη:http://www.prasinanea.gr/
 

Στο Φάιναλ Φορ οι Νεανίδες του Παναθηναϊκού!

 
Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί του Παπάγου και πανηγύρισαν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της ΕΣΠΑΑΑ.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν κόντρα στην ομάδα του Παπάγου οι Νεανίδες του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινες δεν συνάντησαν καμία απολύτως αντίσταση και έφτασαν εύκολα στο τελικό 3-0 σετ. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα των Νεανίδων του Τριφυλλιού είχε τον έλεγχο του αγώνα και πήρε εύκολα την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της ΕΣΠΑΑΑ.
Εκεί θα συναντήσουν στον ημιτελικό την Ένωση Βύρωνα ενώ το άλλο ζευγάρι απαρτίζουν το Μαρκόπουλο και οι Νέοι Βύρωνα.

Παναθηναϊκός - Παπάγου 3-0

Τα σετ:
25-15, 25-12, 25-14

Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Καπώνη, Φάφα, Κσδοβασίλη, Κεφαλά Ελ, Αποστολάκη, Γιαννακοπούλου, Σωτηρίου, Γλύκα, Τσαρτσούρη, Λιάγκη, Μικρουδάκη, Γεωργίου.


πηγη:http://prasinanea.gr/

What about Center?

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διορθωτικές κινήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του  δόθηκε σήμερα εντολή για απόκτηση ξένου σέντερ!
Οι σκέψεις υπήρχαν εδώ και μέρες και είχαν καταγραφεί. Ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Σχορτσανίτη και παρά τις ιατρικές διαβεβαιώσεις, κανείς δε μπορεί να ξέρει πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Θα είναι σε 3 εβδομάδες όπως ευελπιστούν ή θα έχει χάσει πρώτα ένα μεγάλο μέρος του Top 16;
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για χάσιμο καθώς άπαντες πιστεύουν ότι με μια διόρθωση ακόμα (την τριτη κατά σειρά), θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα βάλουν υποψηφιότητα για Final Four.
Ακολουθώντας το περυσινό παράδειγμα του ολυμπιακού που έφερε Αμερικανό πλέι μέικερ και σέντερ, διαφοροποιώντας την ιστορία, προχωρά με τη σειρά του σε μία ακόμα μεταγραφή.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βγήκαν στην αγορά και ψάχνουν μια χρυσή ευκαιρία που θα αλλάξει επίπεδο τους πράσινους, χωρίς να ρισκάρουν περιμένοντας απαραίτητα την επιστροφή του «Σόφο».
Τι τύπου σέντερ ψάχνουν; Ιδανικά για έναν ψηλό αθλητικό, καλό επιθετικό, που θα συμπληρώσει τον Λάσμε. Στο στυλ του Άρμστρονγκ αλλά... πολύ καλύτερο. Τα χρήματα που θα δοθούν για την απόκτησή του δεν είναι απεριόριστα, καθώς το μπάτζετ ήδη έχει... ξεχειλώσει με τις αστοχίες του καλοκαιριού (Άρμστρονγκ, Κίτσεν κ.α.), αλλά σέντερ θα αποκτηθεί. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να δώσει μέχρι 200.000 ευρώ.
Η πρώτη και σοβαρή προϋπόθεση είναι να ελευθερωθεί μια θέση ξένου και αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα με την παραχώρηση του Κίτσεν στην Καντού. Παρά τις διαψεύσεις, η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός επιδίωξε την απομάκρυνσή του και όπως όλα δείχνουν θα την πετύχει εφ' όσον βρεθεί η χρυσή τομή.
Σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι πρώτες πληροφορίες για τον Καπόνο είναι άκρως ενθαρρυντικές. Αλλο προπονήσεις και άλλο αγώνες, ωστόσο ο Αμερικανός δείχνει σε κάθε περίπτωση το δολοφονικό του ένστικτο από τα 6μ.75 παρότι έχει πολύμηνη απουσία από την ενεργό δράση.
Καταλήγοντας, η σημερινή απόφαση του Παναθηναϊκού να βγει στην αγορά για σέντερ, καταστεί σαφές ότι είναι άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του Σχορτσιανίτη. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο σέντερ που θα αποκτηθεί θα αγωνίζεται μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Το «τρέξιμο» πάντως ξεκίνησε, αφού ο στόχος είναι να προλάβουν την έναρξη της δεύτερης φάσης της κορυφαίας διοργάνωσης...
Τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν είναι εκείνα των Χέντριξ (ακριβός), Σερμαντίνι (απορρίπτεται), Μπέινς (δεν πωλείται), ωστόσο ο χορός των ονομάτων μόλις ξεκίνησε και θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες...



πηγη:gazzetta.gr

Στα Σπάτα ο Πετρόπουλος!

 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πολύ κοντά στην ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο "Πετρογκόλ" φέρεται να τα έχει βρει προφορικά σε όλα με τους κιτρινόμαυρους. Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον παίκτη στις 270.000 ευρώ με τον Πετρόπουλο να εισπράττει προκαταβολή 30.000 ευρώ.

Senorita Maria-Jimena Perez!

 
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Μαρία Χιμένεθ Περέζ η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού.
Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα η 28χρονη Μαρία Χιμένεθ Περέζ καθώς ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της και τη συμφωνία με την διεθνή παίκτρια από την Αργεντινή ως το τέλος της σεζόν.
Παράλληλα με ανακοίνωση τους οι ιθύνοντες του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν τον Αχιλλέα Μακρόπουλο και τους συνδέσμους του "Ενιαίου Φορέα" για την βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 Η ανακοίνωση απόκτησης της 28χρονης ακραίας αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη συμφωνία με την αθλήτρια Maria-Jimena Perez, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-13.
Η 28χρονη (γεν. 6/2/1984) διεθνής Αργεντίνα ακραία, ύψους 1.79 έχει αγωνιστεί μέχρι πρότινος στις Velez Sarsfield, Boca Juniors, AYS Olavarria στη χώρα της ενώ έχει και εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα στην Infinita Cantabria (2008/10). Επίσης, η Perez είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της ενώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2011 στην Ιαπωνία".
Ενώ η ευχαριστήρια ανακοίνωση σημειώνει:
"Μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την διεθνή βολεϊμπολίστρια Maria-Jimena Perez, οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλο αλλά και τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρα 13 για την πολύτιμη και ουσιαστική συνεισφορά τους".