Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κάντε την Μάλαγα να βλέπει Εξαστεράκια!

 Επιστροφή στην Ευρωλίγκα με έναν εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, μετά από την αναμέτρηση με την Αναντολού Έφες στην Τουρκία. Μια αναμέτρηση που δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Ήταν μια κακή ήττα για εμάς. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι αν ήταν μια παρένθεση η οποία θα κλείσει άμεσα και αν κερδίσαμε κάτι μέσα από αυτή την ήττα. Γιατί από κάθε ήττα πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα, να βελτιώνεσαι και να προχωράς. Θέλουμε να δείξουμε λοιπόν ότι γίναμε καλύτεροι.
Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι σε αντίθεση με τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Όλη μας η προσπάθεια πρέπει να αρχίσει από την άμυνα. Όπως επίσης χρειάζεται πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. 

Πέμπτη 10/1
Euroleague: Παναθηναϊκός - Μάλαγα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Ώρα: 20:45

Κανάλι: Novasports


πηγή:http://www.paobc.gr

Με απουσίες απέναντι στον Πλατανιά για το Κύπελλο!

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου
20:00
OTE Sport 3
Κύπελλο Ελλάδος 2012 - 2013. 4η φάση.

Μια χαλαρή προπόνηση και εν συνεχεία ελεύθερο οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε η πρώτη γνωριμία του Φάμπρι με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, αφήνοντας εκτός τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Ζέκα, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος και Βελάσκες μετέχουν σε αυτή ελλείψει εναλλακτικών λύσεων, καθώς αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα.
Την αποστολή των «πράσινων» συνθέτουν οι, Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σισοκό, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Σο, Μπαρμπαρούσης, Μαρίνος, Λαγός, Σπυρόπουλος, Φουρλάνος, Χουχούμης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος και Κουίνσι.



πηγή:http://www.naftemporiki.gr

Panathinaikos Supporters Abroad= The lighthouses of Panathinaikos clover worldwide!

 You are the most able defenders of the Panathenaic idea beyond the borders of Greece, you are better able to convey the idea that in all corners of the earth.
Thank you because you are the lighthouses of Panathinaikos clover worldwide.


Είστε οι πιο ικανοί υπερασπιστές της Παναθηναϊκής ιδέας πέρα απο τα σύνορα της Ελλάδας,Είστε οι πιο ικανοί ώστε να την μεταλαμπαδεύσετε την ιδέα αυτή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.
Ευχαριστούμε γιατί είστε οι φάροι του Παναθηναϊκού τριφυλλιού παγκοσμίως.

Με Φαμπρί Πάμε Καρφί στην Β' Εθνική!

 "Ο Φάμπρι Γκονζάλες είναι ένας από τους μεγάλους αγνώστους του κόσμου του ποδοσφαίρου."
Αυτό τα περιγράφει όλα! Αυτό θέλει να πετύχει ο ΚαραΦλούζος να γίνει ο Παναθηναϊκός απο τους μεγάλους αγνώστους του κόσμου του Ποδοσφαίρου!

Ένας Γυρολόγος σε ομάδες Β' Γ' και Δ' εθνικής κατηγορίας θα σώσει τον Παναθηναϊκό Μας;;;

Με αυτά που διαβάζω στο βιογραφικό του γι'αυτόν, αρχίζω πραγματικά να φοβάμαι...
Άν Ξαναδούμε νίκη γράψτε μου! Καλά για μπαλα δέν το συζητάμε! Ο Φερέιρα μπροστα του θα μοιάζει Άλεξ Φέργκιουσον!
Ποιο μεγάλη είναι η λίστα με της ομάδες που έχει προπονήσει(λεμε τώρα) ακόμα και απο την λίστα για τα ψώνια της βδομάδας! 
Ρε αλαφουζο θα μας τρελλανεις; Ποσα σου εδωσε ο μαρινακης για να διαλυσεις τον Παναθηναϊκό και να μας κόψεις την μπαλα; Το καταλαβαίνεις οτι κανενα απο τα μικρά παιδιά δεν θα είναι αύριο Παναθηναϊκοί και τότε η ομάδα τελείωσε; Ποιός σε συμβουλεύει;