Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ...


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σπατάλησε την ευκαιρία όχι μόνο να πάει πρώτος στον όμιλό του, αλλά και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA EUROPA LEAGUE.Όσο για το ματς στο Ali Sami Yen Stadium, η μεν Galatasaray Spor Kulübü δεν έπιασε καμιά μεγάλη απόδοση, ενώ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έδειχνε κάποιες στιγμές χαμένος... μέσ' του Βοσπόρου τα στενά. Ήταν δυσλειτουργικός στο δημιουργικό παιχνίδι, αλλά και σε κάποιες επιθέσεις που έκανε στάθηκε άτυχος και άστοχος, με επιτομή της θολούρας τη φάση του 76' όταν ο Σωτήρης Νίνης ανατράπηκε στην περιοχή, ο Μπέμπεκ δεν έδωσε πέναλτι, η μπάλα κύλησε και πέρασε μπροστά από την Djibril Cissé, που συνέχιζε να διαμαρτύρεται όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έφυγε με άδεια χέρια από ένα ματς, από το οποίο θα μπορούσε να πάρει έναν τουλάχιστον πόντο. Δεν απειλήθηκε πολλές φορές από τη Galatasaray Spor Kulübü, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί από γκολ - καραμπόλα στο 48' αλλά οι πράσινοι δεν κατάφεραν σε σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο να βρουν δίχτυα.
Κάποιες εξάρσεις επιθετικότητας στα τελευταία λεπτά, ειδικά μετά την είσοδο του Σωτήρη Νίνη, δεν ήταν αρκετές για να πετύχει κάτι καλό Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.