Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο ΜεγαλοΚαναλάρχης του ΣΚΑΙ απο επικοινωνιακή πολιτική έχει ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

 
Ο oλυμπιακός είναι... μανούλα στην επικοινωνιακή πολιτική και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία και έτσι φρόντισε να περάσει προς τα έξω και την είδηση της κάρτας μέλους που δόθηκε στον Ερίκ Καντονά.
Ανάλογες κάρτες έχουν πάρει ο Μαραντόνα και ο Πελέ (με το αζημείωτο) φυσικά.
 Όλες αυτές οι κινήσεις είναι εφετζίδικες και κάθε ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να τις κάνει,κάτι τέτοιο που δέν γνωρίζει και δεν είναι ικανός ο Αλαφούζαλος και η παρέα του να κάνει...
Ναι κύριοι και η επικοινωνιακή πολιτική είναι μεγάλο κομμάτι στις business, αλλά ΕΣΕΙΣ που ασχολείστε με τον Παναθηναϊκό μας έχετε ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και σε ΑΥΤΟ!
Πάρτε λοιπόν τα μπογαλάκια σας κύριε Αλαφούζαλε και μην μας ζαλίζετε άλλο τα cojones μας!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο... ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!

 Δεν είναι έκπληξη, αν μιλάμε αγωνιστικά, που ο Παναθηναϊκός, έχασε, μάλιστα μέσα στην Αθήνα απο τον νεοφώτιστο Πλατανιά. Εκεί τον έφθασαν τον Παναθηναϊκό οι παναθηναϊκάρες. Οι εφοπλιστάδες. Οι λεφτάδες. Ποιοι άλλοι; Όλοι αυτοί που αγαπάνε την ομάδα περσισσότερο απο τον ανώνυμο οπαδό και την έδειξαν τη μεγαλύτερη αγάπη τους με τα εκατομμύρια που σκόρπισαν. Ακριβώς. Τα σκόρπισαν, τα πέταξαν τα λεφτά τους. Δεν έπιασαν τόπο τα λεφτά τους. Αυτοί, όμως, την παναθηναϊκοφροσύνη τους τους την κατέδειξαν.

Έφθασε λοιπόν, ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός να μη ξεχωρίζει απο τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, τον Πλατανιά και την Βέροια. Και κάποιος Φάμπρι, που δεν ήρθε μόνος του αλλά τον φέρανε, μετά την ήττα απο τον Πλατανιά τα έβαλε με τους παίκτες. Και είπε διάφορα, που αξίζει κάποιος να σταθεί. Είπε πράγματα που βγάζουν κάποιες αλήθειες..., για όσους είναι σε θέση να βλέπουν τις αλήθειες, για όσους αποδέχονται τις αλήθειες...

Πρώτα-πρώτα ο Ισπανός προπονητής δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό. Είμαι η ομάδα, κύριε, και σε φέρνω να δουλέψεις, μ' αυτούς τους παίκτες. Αυτούς έχω. Δεν συμφωνώ μαζύ σου να σου παραδώσω την ομάδα για να έρθεις, να μου πεις, μετά απο ένα ανάποδο αποτέλεσμα ότι οι παίκτες μου είναι Τιτίκες. Φτερά και πούπουλα.

Ο Φάμπρι δεν θα έλεγε τίποτα για τους όρχεις των παικτών αν η ομάδα κέρδιζε. Έχασε απο τον Πλατανιά και ο Ισπανός είπε τη μεγάλη κουβέντα: Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλλα του Παναθηναϊκού.

Μόνο οι παίκτες; Δεν κατάλαβα. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει αυτόν για προπονητή; Δεν το συζητώ. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει αφεντικό τον Αλαφούζο; Σίγουρα αξίζει ο Αλαφούζος αν πράγματι πέτυχε τους στόχους του, σύμφωνα με τις δικές του προσδοκίες. Κι αν πράγματι θεωρεί ο ίδιος ότι... δικαιώθηκε η ανάληψη της ευθύνης που ανέλαβε.

“Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει σε ποιά ομάδα παίζουν είπε ο Φάμπρι. Οκεϋ. Ας δεχθούμε ότι ισχύει αυτό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ οι συνεργάτες του στη διοίκηση, όλοι οι παρατρεχάμενοι, έχουν...καταλάβει σε ποια ομάδα χάνουν το χρόνο τους; Αυτό γίνεται, για να κάνουμε ταμείο. Δεν βλέπω κάτι άλλο εδω κι ένα χρόνο. Και αυτοί χάνουν το χρόνο τους και ο Παναθηναϊκός επί των ημερών τους χάνει κάτι πολύ περισσότερο απο το χρόνο του.


Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑ ρίχνονται σήμερα το βράδυ οι παίκτες του Παναθηναϊκού...

Στη μάχη των τελικών του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑ, ρίχνονται σήμερα το βράδυ (20.30), οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχοντας αντίπαλο τους τον Δούκα.
Τα πράγματα βέβαια για τους μικρούς των "πρασίνων", δεν είναι και τόσο εύκολα μιας και ήδη βρίσκονται πίσω στο σκορ στις νίκες με 2-0 (σ.σ καθότι μεταφέρονται τα αποτελέσματα από τις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου), ενώ η σημερινή αναμέτρηση, θα γίνει στην έδρα των αντιπάλων τους...
Πάντως στην ομάδα του "τριφυλλιού" είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έρθει η νίκη έτσι ώστε να έχουν στη συνέχεια ελπίδες για τη ανατροπή στο επόμενο παιχνίδι το οποίο θα γίνει στη Λεωφόρο.


πηγή

Μπάσκετ Εφήβων-Τελικοί ΕΣΚΑ: Ένα βήμα πριν τον τίτλο οι Έφηβοι!

 Επικράτησαν 69-40 του Φιλαθλητικού στη Λεωφόρο όπου βρέθηκε και ο εμβληματικός αργηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οι έφηβοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν μεγάλη νίκη απέναντι στον Φιλαθλητικό, με 69-40 και βρίσκονται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ΕΣΚΑ...
Παρουσία περίπου 1000 οπαδών στο Κλειστό της Λεωφόρου, οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου, αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην άνετη επικράτηση και πλέον την επόμενη Τρίτη (9/4), στου Ζωγράφου, θέλουν να κάνουν το 3-1 στη σειρά (σ.σ μεταφέρονται και τα αποτέλεσματα από την κανονική περίοδο), ολοκληρώνοντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αυτή τη σεζόν...
Τον αγώνα παρακολούθησε ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν team manager, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Παναθηναϊκός        69
Φιλαθλητικός         40
Διαιτητές:
Σώμος, Καραβίτης

Δεκάλεπτα: 16-10, 23-25, 46-39, 69-40
Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς 4, Γιαννίκος 4, Τζιβελέκας 5 (1), Δαφαλιάς, Σοροπάνης, Γκιουζέλης, Χαραλαμπόπουλος 18 (1), Ερεμπενάνζιε 13 (2), Θεοδώρου 5 (1), Νικολακόπουλος 12 (4), Διαμαντάκος 6, Αναγνωστάκης 2.

Φιλαθλητικός (Ζήβας):  Ορούτσι, Πόπιβτσκακ, Καρτερολιώτης 7 (1), Νκουονια 1, Αντετοκούμπο, Αγγέλου Σμυρλης, Αντετοκούμπο Γ 19 (1), Κελαϊδης 3 (1), Σεργιένκο 8, Καμπερίδης 2, Φράγγος.


πηγή 

Στο παρακάτω link δείτε σε βίντεο όλη την αναμέτρηση:
http://sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/4577-1os-telikos-efhbon-eska-pao-filathlitikos-69-40 

Ξιφασκία: "Αργυρά" κορίτσια για φίλημα!

 Η γυναικεία ομάδα ξίφους ασκήσεως του Παναθηναϊκού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας. 

Η επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο χρυσό μετάλλιο του Σαββάτου (30/3) από την Άννα Μπουρδάκου, η οποία μαζί με τις Νεφέλη Λυσιμάχου, Νεφέλη Μπαρλαούρα και Αλεξάνδρα Σαπουντζή κρέμασε και το αργυρό μετάλλιο στο στήθος στο ομαδικό. 
 
 

ΠΑΛΗ:«Έσφιξε» τα δόντια και αγωνίστηκε ο Χριστοδουλής

 Την τελευταία στιγμή και με προσωπική του επιθυμία να αγωνιστεί ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Χριστοδουλής έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Εφήβων.

Ο «πράσινος» αθλητής, κατέλαβε την 5η θέση, μια θέση τιμητική αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι και μετά από επιμονή του ίδιου και την σχετική άδεια από τον ιατρό.

Να σημειωθεί ότι ο Χριστοδουλής είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα 74κ. της Ελληνορωμαϊκής πάλης, στο πλαίσιο της Β΄ Προκριματικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Εφήβων.
 
 

Σκοποβολή: "Πράσινη"εκπροσώπηση σε τέσσερα αγωνίσματα

 Με παρουσία σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα συμμετείχε ο Παναθηναϊκός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΣΚΟΕ, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Τριφύλλι είχε εκπροσώπηση στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών, Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών και Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι πανελλήνιοι αγώνες στο ελεύθερο πιστόλι ανδρών.

Αγωνιστικά, το Σάββατο 30/3 είχαμε τη συμμετοχή των Διονύση Λιβέρη (29ος, 568.33/600), Νίκου Κόκκινου (33ος, 554,3/600) και Ορέστη Λυμπερόπουλου (46ος, 452,7/600) στο Αεροβόλο τουφέκι Αντρών. Σε συλλογικό επίπεδο η ομάδα κατετάγη 10η με 1575 πόντους.

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Πελαγία Βουιδάσκη (32η, 333/400), η Έλενα Μουζαλά (42η, 317/400) και η Βιργινία Βουιδάσκη (45η, 314/400), στο Αεροβόλο πιστόλι γυναικών σημείωσαν  ατομικά ρεκόρ, γεγονός που συνιστά επιτυχία, αν συνυπολογιστούν οι ελάχιστες επίσημες συμμετοχές. Σε συλλογικό επίπεδο η ομάδα κατετάγη 11η με 964 πόντους.

Στο Ελέυθερο Πιστόλι αντρών (50μ) είχαμε τη συμμετοχή των Διονύση Λιβέρη (32ος 423/600), Χρήστου Παρτσαλίδη (33ος, 412/600) και Νίκου Παρασκευόπουλου (34ος, 401/600). Σε συλλογικό επίπεδο η ομάδα κατετάγη 8η με 1236 πόντους.

Την Κυριακή 31/3, στο Αεροβόλο Πιστόλι Αντρών ο Γιάννης Καμπούρης ήρθε 18ος (553/600), ο Δημήτρης Κρανάς κατετάγη 33ος (540/600) και ο Δημήτρης Κατσίρης κατέλαβε την 34η θέση (539/600). Σε συλλογικό επίπεδο η ομάδα κατετάγη 7η με 1632 πόντους.