Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Έρχεται ο παιχταράς! και αλλάζει το επίπεδο της ομάδας!

 Οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου ανάμεσα σε Ντάνιελ Πράνιτς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας διευθετούνται, με τον Κροάτη να μπαίνει άμεσα στο αεροπλάνο έτσι ώστε να έρθει στην Αθήνα.
πό ώρα σε ώρα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Κροάτη μέσου με τους Πορτογάλους, έτσι ώστε να καταφέρει ο Πράνιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν αναγάγει σε Νο1 στόχο τον 32χρονο άσο εδώ και πάρα πολύ καιρό και φαίνεται πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, με τον άλλοτε άσο της Χέρενφεν και της Μπάγερν Μονάχου να έρχεται για να αλλάξει επίπεδο το «τριφύλλι» και να «δέσει» τη μεσαία γραμμή με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «διχασμός» χρειάζεται... δύο. Από τη μια είναι αυτοί που θέλουν τη λογοδοσία, δηλαδή τη διαφάνεια. Από την άλλη θα μας πει κανείς ποιοι είναι;

Μια σύντομη βόλτα που κάναμε(24/8/2013) στο οικοδομικό "τετράγωνο" όπου έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις για το νέο γήπεδο-ταφόπλακα του Παναθηναϊκού μας διαπιστώσαμε οτι εξακολουθεί να υπάρχει ζωή οι γερανοί είναι στην θέση τους και δουλεύουν κανονικά και όλα τα αρμόδια συνεργεία.

Αντί λοιπόν κυριε Αλαφούσκα να μας πουλάτε Παναθηναϊκόφροσύνη μετά απο κάθε βαριά ήττα της ομάδας μας απο τον κάθε πανιώνιο και να θεωρείτε "τρίχες" όπως έχετε πεί το έγγραφο που έχει στα χέρια του η εταιρία ΑΚΤΩΡ με το οποίο έγγραφο αξιώνει απο τον Παναθηναϊκό μας 800.000 ευρώ
μήπως ήρθε η ώρα να διαλευκάνετε το θέμα;

Αν θυμάστε κύριε Αλαφούσκα Η ΠΑΕ υπέγραψε μια σύμβαση με τον «Άκτωρα» στις 24 Ιουλίου 2008. Πολύ πριν από την περίτρανη πολυμετοχικότητα.

Σε αυτή τη σύμβαση έγιναν κάποιες τροποποιήσεις, μια εξ’ αυτών είναι και η περίφημη προσθήκη της ρήτρας των 2 εκατ. ευρώ σε βάρος του Παναθηναϊκού πάντα, η οποία λέγεται ότι έγινε όταν έφυγε από την προεδρία ο Πατέρας και ανέλαβε ο Γόντικας!!! δηλαδή "λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου"

Δηλαδή κύριε Αλαφούσκα τι προτιμάτε; Για σας φαντάζομαι είναι καλύτερα να χαθεί η Λεωφόρος, να συνεχίσει να χρεώνεται η ΠΑΕ και να σβήσει από τον χάρτη ο Παναθηναϊκός, για να μην… διχαστούμε; Αυτό θέλετε; αν αυτό θέλετε πείτε το στα ίσια και ΕΜΕΙΣ στα ίσια ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!

Πάντως για να διχαστείς, χρειάζονται δύο. Είναι σαν τη Ιερή Αγελάδα "Διπλή Ανάπλαση". Και καλά από την μια είναι αυτοί που θέλουν τη λογοδοσία, δηλαδή τη διαφάνεια. Από την άλλη θα μας πει κανείς ποιοι είναι τελικά;